Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Da, dana bunica lui nebuna...adica mama mea....a asteptat sa se nasca copilul ca e mare necaz daca se cumpara lucrusoare inainte si i-a cumparat lui David costum de ski, ghetute, costumase...etc...pe care le-am primit sambata parca sau vineri.
Am incercat sa-i explic ca aici sunt cu mult mai ieftine decat acasa si sa nu-si mai cheltuie banutii si raspunsul a fost:
"tu sa taci...copilul trebuie sa aibe cadou de la bunici"

Despre ochi nu stiu ce sa spun...la ce varsta se definitiveaza culoarea ?

Asa, asa..ce tare! iti dai seama ce i-a framantat pe ei treaba asta, de nu au avut rabdare sa veniti voi in Ro la iarna..nu s-au mai incurcat! au pus pachet! sa va traiasca!

eu zic ca pana la o luna..se cam definitiveaza culoare ochilor..dar nu bag mana in foc; David va fi cuceritor oricum! il si vad peste cativa ani..pontos asa, ca parintii! si o sa faca echipa cu ta-su in a te cicali

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

40s..+6

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Pentru ca suntem un forum serios ...sa lasam mistocareala ca are si mandea o intrebare:
in ce conditii trebuie bebelusul curatat pe limbuta ?
Ca David are limba plina de alb, laptic dupa ce mananca ,....dar inainte de masa, daca a dormit cateva ore sau chiar mai putin, o are curata si roz bom bon.
Nu sunt sigura dar parca citisem ca daca persista albeata aceea pe limba trebuie curatat....sau sa o fac oricum ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

ha ha dana la asta nu m-am gandit....sa vezi ce-i da mami cap in cap daca fac echipa la tachinari.....
Tu poate vei fi cu fetita
Sa ne spuna liliac cu cine e printesa lor...ca sa stim la ce ne asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Salutare, dragele noastre!

Selen, multumim frumos pentru aprecieri, esti o draguta. Dar sa stii ca nu sunt chiar asa de slabuta cum par in poze, in unele dintre ele zici ca-s trasa prin inel si alta nu! Eu inca mai port centura aceea ce se poarta dupa cezariana (sincera si fiu cred ca s-a retras uterul, din moment ce nu mai am lohiile, decat foarte putin, dar cum eu am uitat sa intreb pe micutul meu doctor cat timp tre sa o port acum, de frica, o port pana la urmatorul control, la sfarsit de octombrie).
Sunt convinsa ca si la mine o sa stagneze scaderea in greutate, nu m-am mai cantarit de ceva zile ca simt eu ca parca nu se mai duce in jos, dar o sa ma cantaresc zilele astea, din curiozitate. De fapt eu ma catareasc noaptea, cu Ana cu tot (sotul ma intreaba daca ne cantarim zilnic si se supara, ca am convenit sa nu ne cantarim zilnic, dar noi ne cantarim la doua zile numa' ), sa vad cat mai ia Ana, si vrand nevrand tre sa aflu si greutatea mea.
Eu nu-s chiar asa de pudica, apropo de alaptatul in public, dar am avut o experienta neplacuta cand am fost data trecuta in mall, se uita un individ tare ciudat, se zgaia de-a dreptul, cand i-am dat Anei sa suga pe o bancuta... mi-a lasat un gust amar, ma asteptam sa fie mult mai toleranti din punctul asta de vedere. Dar na, nu ii pot judeca pe toti din cauza unui prostovan. La spital si in restaurant n-am avut insa nici o problema cu alaptatul.
Ana suge tot putin ca si timp, imediat goleste sanul cand ii e foame. Cand "bibeteaza" poate dura si mai mult, e drept, dar aia face numai in intimitatea caminului, cand ma simte si pe mine relaxata total.

Ce poze frumoase are Emy, cu fata, o dulceata de copil.

Iulika, 6 kile mami?!!! ! Pai eu nu stiu ce faceam daca era Ana mai grasunica, ca, vorba Selenei, nu e "walk in the park". Da' asa, mai fotomodel, nici n-o simt, nici cezariana nu m-a deranjat deloc… uite-asa le aranjeaza el doamne doamne cum stie mai bine pentru fiecare.

Vik, ma bucur ca ai mai intrat si sper sa iti lase bebelina timp mai mult sa intri mai des si de acum inainte.

Kinga si eu mananc, ca si Senen, dulciuri din comert. Recunosc ca asta e unul dintre obiceiurile culinare din sarcina de care as fi vrut sa scap acum, ca am nascut ( inainte de sarcina eu nu eram cu dulciurile chiar deloc, imi placeau saraturile). Se pare insa ca dulciurile inca imi plac, si mai ales ciocolata!

Raluk, ce fain ca ai jucat remy cu ai tai, super! N-am mai jucat din studentie, dar ce faine erau serile in care se juca pana dimineata! Si cand eram cu ai mei mai jucam.

Monikus, bafta la control, sa vii cu vesti bune.

Am vazut si pozele Claudiei (4mykids).. Uau, ce fata mare si frumoasa ai, si ce ochi, domne! O adevarata artista, mi-a placut in mod deosebit poza in rochia aceea glamour, in care danseaza.. Si cele in care e cu surioara sunt tare frumoase.

Azi de dimineata a fost ziua pozelor, cu siguranta! Am intrat pe mailul comun sa vad pozele de la Adi, si am reusit sa nimeresc si parola si userul…. Intr-un final!

Adi, ai niste dulceti de copii. Sunteti o familie tare reusita. Mi-a placut tare Lisa, eu nu cred ca am mai vazut-o in poze pana acum, de altfel nici pe tine. Lisa imi pare genul de copil rebel, personalitate puternica. M-am emotionat toata cand am vazut filmuletul cu prima intalnire a lui Adam cu ea, superbe momente. Si ai un accent, jos palaria! Imi place si freza (parul scurt sade bine femeilor puternice iar pe tine te prinde de minune). Lisa are ochii tai, apropo. Multumim frumos de aprecierile la adresa noastra.

Am vazut si pozele Sabinei, ca nu apucasem sa le vad pana acum. Sunteti niste frumoase, draga mea, si tu esti atat de tanara! Sa-ti traiasca minunile!

Crissbebe, felicitari pentru greutatea atat a lui bebe, cat si a ta! Speram sa treaca colicii repede.

Maria, chiar ma gandeam la tine zilele astea, cum mai sunteti. E foarte bina ca dupa o saptamana Aidan e pe panta ascendenta la greutate. Keep it up! Si ce figura e Sergiu cu Zippo! Am vazut si poze mai multe cu Aidan, de la venirea acasa. Ce faina e aceea in care l-ati importalizat in exercitiu functiunii, cu pishica tasnind in aer!!!

Trimit si revin, de dimineata tot scriu la mesaj!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

nela trebuia intai sa spui 'prezent' si apoi sa te apuci de scris romane....ca te pierdusem...tu care esti aici dimineata de dimineata sa deschizi discutiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:

Pentru ca suntem un forum serios ...sa lasam mistocareala ca are si mandea o intrebare:
in ce conditii trebuie bebelusul curatat pe limbuta ?
Ca David are limba plina de alb, laptic dupa ce mananca ,....dar inainte de masa, daca a dormit cateva ore sau chiar mai putin, o are curata si roz bom bon.
Nu sunt sigura dar parca citisem ca daca persista albeata aceea pe limba trebuie curatat....sau sa o fac oricum ?

Se curata cu o compresa sterila cu glicerina cu stamicina(Nystatin).Asta parca se prepara la farmacie.

Iulia 40s cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iuiiii!!!

are Maria o poza cu flacaul facand pishica ce tasneste in aer?!! ma duc sa vad...

si nici filmuletele lui Adi nu le-am vazut azi de dimineata..ca dormea barbatu' si nu mi-am gasit castile;

Neata Nela!

luci eu zic ca nu trebuie sa-i cureti limbuta lui david daca la urmatoarea masa este roz bom bom..cineva spunea ca foloseste Stamicin, ca asa a indicat pediatrul..dar nu am inteles logica;

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

40s..+6

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Moni felicitari pentru DPN..poate, poate apare Tudorita!

Nu stiu daca am vreo problema cu ocitocina (oxitocina..acelasi lucru)...la mine daca nu se declanseaza travaliul pana joi, vor incerca ei sa-l induca introducandu-mi aceasta substanta pe vena;
oare am spus eu ca nu se stie doza?!! posibil....se va calcula pe kg corp de catre anestezist/ginecolog

medicul meu mi-a spus ca vor introduce ocitocina in doze crescande (adica din maximul cat trebuie sa-mi administreze mie, vor incepe incet-incet, nu tot odata)...a incercat probabil sa ma linisteasca vazand ca stiu ca sub aceasta substanta travaliul poate fi mai dureros;

ideea este ca nu-i asa rau..la multe femei si mai ales la cele carora li se face epidurala, se foloseste ocitocina, deoarece anestezicul poate incetini travaliul si astfel, il grabesc;

oare am fost coerenta?!! cam greu la mine in dimineata asta..

Saru'mana
Am inteles ce vrei sa spui si din explicatii am masi inteles si ca vrei sa nasti natural,nu?

Iulia 40s cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Lutoniana mie pediarul mi-a spus sa ii fac toaleta guritei in fiecare seara si ii dau cu glicerina cu nistatin sau stamicin.

Nela multumim de complimente.

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:

Sunt in culmea fericirii ca am reusit cu alaptatul...dupa ce am tras chinuri groaznice o luna. Acum trebuie sa-mi cumpar alt sutien de alaptat ca ce mi-am luat e o mare porcarie....si pe cai

Ieri am iesit la o mica plimbarica ca nu m-am putut abtine sa stau in casa.
David a primit pachet cu cadouri de la bunici si i-am facut repede o poza cu o caciulita ca sa nu mai zica buni ca suntem nebuni si iresponsabili ca scoatem copil de 5 zile afara fara caciula.....DAR si pt ca sunt sigura ca in cateva zile nu-i va mai veni micului capsoman....si sa putem sa-i aratam lui buni ....sa se bucure si ea
Paradoxul e ca ii va ramane caciulita mica maine poimaine si costumasul de la care apartine cred ca-i vine peste 3 luni ....

Luto, ce cool e David cu caciulita! Foarte fain, si ce bunici de treaba! Credeam ca numai maica-mea e cu obsesii cu caciulita, cand o sun ma intreaba daca i-am luat caciulita (a vazut ea din poze ca nu are caciulita si pe alea cu cosmonauta nu le-a primit ca li s-a stricat calcu ). La noi nu se pune problema de trimis pachetel, doamne ajuta! Si oricum i-am explicat ca aici sunt inca 28-30 de grade, caciulita e asa, de fudulie, cand iesim afara, ca frig nu este.

Ma bucur din suflet ca ti-a iesit cu alaptatul, sa stii ca am ajuns la concluzia ca bucuria si placerea alaptatului merita orice necazuri, mai mici sau mai mari, prin care trecem pentru asta.

Ieri Ana incepuse la un moment dat sa tzoncane cand sugea, am demufat-o imediat... ei comedia lumii! Pai se poate, numai needucatii fac zgomot cand mananca (ca nu puteam sa ii zic ca e semn ca nu se mufeaza corect si risc sa ii faca tzitzili mamii ferfelita ). Acuma mancam frumos, ca o domnisorica ce suntem, fara zgomot.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput