Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)
Raspunsuri - Pagina 6
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia Dana ce problema ai cu oxitocina? Asta se baga cand nu se declanseaza nasterea(adica n-o segreta organismul)? Si de ce nu se stie doza? |
Moni felicitari pentru DPN..poate, poate apare Tudorita!
Nu stiu daca am vreo problema cu ocitocina (oxitocina..acelasi lucru)...la mine daca nu se declanseaza travaliul pana joi, vor incerca ei sa-l induca introducandu-mi aceasta substanta pe vena;
oare am spus eu ca nu se stie doza?!! posibil....se va calcula pe kg corp de catre anestezist/ginecolog
medicul meu mi-a spus ca vor introduce ocitocina in doze crescande (adica din maximul cat trebuie sa-mi administreze mie, vor incepe incet-incet, nu tot odata)...a incercat probabil sa ma linisteasca vazand ca stiu ca sub aceasta substanta travaliul poate fi mai dureros;
ideea este ca nu-i asa rau..la multe femei si mai ales la cele carora li se face epidurala, se foloseste ocitocina, deoarece anestezicul poate incetini travaliul si astfel, il grabesc;
oare am fost coerenta?!! cam greu la mine in dimineata asta..
Monica ma bucur ca sunteti bine si ati profitat de zilele de soare..asa si trebuie!!
eu nu prea am inteles mesajul lui pazza..ea naste azi..maine??!! ori eu sunt super astazi..
Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!
40s..+6
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Am fost ieri la control. Se pare ca mai vrea sa stea in burtica.Daca nu iese pana duminica ma internez si-l scoatem cu japca.Sa inteleg ca tu esti pentru naturala? Nu se pune problema de plecat fara galerie. |
Cum anume? face cezariana sau incearca sa-ti induca travaliul? sau inca nu te-ai decis...oricum, mai ai timp..nu-i graba!
40s..+6
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Neatza Liliacule!
Chiar vroiam sa te intreb...ca tu ai zis ca ti s-a indus travaliul, ca ai plecat la plecat la spital fara nici un simptom/semn..cum a fost?
eu am alt pitic in cap acum..probabil ma voi lamuri maine cand mai mergem la un ultim control (eco+monitorizare)..ma gandeam, oare nu-i mai bine daca mi-ar rupe membranele?! in loc de ocitocina? ma gandesc ca odata eliminat lichidul amniotic, puiul ca cobori si mai mult si s-or declansa si contractiile alea minunate
40s..+6
Thank God I'm a woman!
lutoniana spune:
Buna dimineata si multumim moni iulia de cafele (la mine intra fara probleme si pizza matinal
pazza iti inteleg perfect nerabdare ..dar stai calm ca vine....inapoi nu are cum sa dea Sa vezi atunci fericire pe tine
dana no comment ......poate azi
monika ce-i dai la bebe cat stai pe afara ? eu inca am un stres cu iesitul afara...trebuie sa-l depasesc cumva.
liliachio ce dor mi-a fost de tine......Stiu ca par cuvinte mari dar eu acum, la acest moment percep nasterea mea ca pe o trauma si nu mai vreau sa-mi amintesc de ea....Se prea poate sa-mi schimb parerea...mai stii ?
adimercedes sunteti o familie minunata. Lisa are o expresivitate de zile mari si niste ochi miraculosi.....iar tu esti o draguta....de sot ce sa mai zic ? iar Adam pare ca-i place sa stea la pupat ....Chiar si bunicul e fericit, se vede.
Mi-a placut cum s-a gandit Lisa daca sa-l pupe pe bebe sau nu...si cum il cerceta ea la scutec.....cu o privire mirata....SUPER
Tie recuperare rapida si sa incepi sa pui in practica tot ce ne-ai invatat pe noi si ne-a prins bine.
Iti multumesc pt explicatiile cu "silicoanele" dar nu le-am mai folosit ca se pare ca am gasit calea
mangulico da ce de-a musafiri...aoleu....
Iti doresc din toata inima sa ramana Aidan cumintel cum e acum...si sa doarma bine.
Noi....avem motive de fericire si de nervi:
- stim sa sugem de cateva zile dar nu m-am grabit sa va anunt ca sa nu piara minunea....apucam sanul lu' mami fara ca ea sa simta nimic....
Ca sa ma fac de ras ...cand si cand o mai trag de sfarc ...dar ea s-a prins si ma demufeaza in secunda 2. Adica eu fetelor, il suspectez ca se plictiseste si ar vrea sa se joace putin....ca da capul pe spate fara a lasa sfarcul din gura, incepe sa-l molfaie tare cu gingiile si apoi il suge in interior singur si incepe sa suga laptic normal. Percep totul ca pe o mica distractie de-a lui....asa sa nu adoarma mancand.
Sunt in culmea fericirii ca am reusit cu alaptatul...dupa ce am tras chinuri groaznice o luna. Acum trebuie sa-mi cumpar alt sutien de alaptat ca ce mi-am luat e o mare porcarie....si pe cai
Ieri am iesit la o mica plimbarica ca nu m-am putut abtine sa stau in casa.
David a primit pachet cu cadouri de la bunici si i-am facut repede o poza cu o caciulita ca sa nu mai zica buni ca suntem nebuni si iresponsabili ca scoatem copil de 5 zile afara fara caciula.....DAR si pt ca sunt sigura ca in cateva zile nu-i va mai veni micului capsoman....si sa putem sa-i aratam lui buni ....sa se bucure si ea
Paradoxul e ca ii va ramane caciulita mica maine poimaine si costumasul de la care apartine cred ca-i vine peste 3 luni ....
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
liliac1 spune:
moni scuze de confuziune...asta mi se intampla cand sunt pe recuperari Tinem pumnii sa vina la momentul potrivit. Da, eu sunt pentru naturala 100% si cezariana doar daca se impune.
Danuta Fetita mea, nasterea indusa este nastere indusa. Dar sa stii ca difera de la persoana la persoana...nu trebuie sa semene una cu alta. Eu am plecat la "batalie" cu un col de 4,5 cm, nicio contractie, niciun semn, nicio frica. Acum...nu o sa-ti povestesc cum a fost O sa stam la povesti DUPA!
Cert este ca trebuie sa-ti iei reviste sa citesti...sau o carte, ar fi bine sa ai posibilitatea sa primesti musafiri in timpul "prestatiei" ca altfel te urci pe pereti de plictiseala, sa ai apa la tine si sa poti ramane focusata pe ceea ce va insemna rezultatul final.
Mie mi-au bagat oxitocina imediat ce m-au internat...si am reusit sa am o dilatatie de 2 cm dupa aproape 12 ore de perfuzare. La dilatatie 4-5 mi-au rupt membranele ca nu cedau sub nicio forma... si de la dilatatie 7 la 10 am "suporat" o ora jumate Adica super-rapid! Dar pana la 7 a fost mai dificil.
Eu prefer sa mi se intample vreo minune acasa...de data asta...
Sa vad cum ma voi lupta peste o saptamana pentru "dreptul" meu de a incepe travaliul de-acasa. Dar daca iar ajung la 41 sapt...asta ma asteapta.
Oricum...trece!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
lutoniana spune:
am uitat sa spun ca nervii sunt de la faptul ca nu a dormit noaptea trecuta
Adi in loc sa ma calmeze pe mine se intreba ca oare e posibil sa ne faca vecinii reclamatie ?
Dar a trecut....acum urla si racneste iar pana adoarme el cumva cumva....
Cred ca s-a intamplat asta ca m-am distrat si eu un pic pe forum ieri dimineata
liliac1 spune:
Luto Ce beton e fii-tu cu caciulita!! Dar voi sunteti mortali. Aia e poza de trimis la bunici, mai?? Aia e caciula nu clop!! Indesati-i-o mai intai pe urechi, trageti-i un snurulet pe sub barbie si dup-aia pozati. Dupa ce faceti poza...cu un bebe gogo asa, incotoshmonat, abia dup-aia puteti rasufla usurati si trimis link la mami
Cat despre "trauma"...cred ca toate avem acelasi sentiment. Eu dupa ce-am nascut...la juma de ora am iesit sa-mi "salut" hazbandu'. In loc de "puiule, avem o printesa minunata!" i-am zis vreo cateva de se uitau aia de pe hol la mine ca la un extraterestru. Inclusiv i-am cerut divortul!!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Dana15 spune:
Felicitari luci pentru reusita!!!
si ai dreptate..acus acus, nu-i mai este buna caciulita lui David..oricum, tare draguta bunicuta..cum s-a gandit ea la nepotel; si vad eu bine, sau Cuceritorul vostru ramane cu niste ochisori albastrui?!!
Liliac multumesc..asta vroiam sa stiu, ce manevre ti-au facut..detaliile..la un cappucino ca al Nelei, intr-o dimineata rece de iarna
40s..+6
Thank God I'm a woman!
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Luto Ce beton e fii-tu cu caciulita!! Dar voi sunteti mortali. Aia e poza de trimis la bunici, mai?? Aia e caciula nu clop!! Indesati-i-o mai intai pe urechi, trageti-i un snurulet pe sub barbie si dup-aia pozati. Dupa ce faceti poza...cu un bebe gogo asa, incotoshmonat, abia dup-aia puteti rasufla usurati si trimis link la mami Cat despre "trauma"...cred ca toate avem acelasi sentiment. Eu dupa ce-am nascut...la juma de ora am iesit sa-mi "salut" hazbandu'. In loc de "puiule, avem o printesa minunata!" i-am zis vreo cateva de se uitau aia de pe hol la mine ca la un extraterestru. Inclusiv i-am cerut divortul!!! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
s-ar putea sa ai dreptate ca trebuia sa i-o indes mai tare pe cap...dar si asa ne-am calcat pe reguli si tactici de crestere a copilasului...asa ca sa se bucure buni si asa . Auzi...poate se prinde ca-i e putin mica si-i cumpara alta
Haoi ca ai fost tare....cu divortul....pai el ce vina avea saracul ? m-ai facut sa rad ...nu alta
lutoniana spune:
Da, dana bunica lui nebuna...adica mama mea....a asteptat sa se nasca copilul ca e mare necaz daca se cumpara lucrusoare inainte si i-a cumparat lui David costum de ski, ghetute, costumase...etc...pe care le-am primit sambata parca sau vineri.
Am incercat sa-i explic ca aici sunt cu mult mai ieftine decat acasa si sa nu-si mai cheltuie banutii si raspunsul a fost:
"tu sa taci...copilul trebuie sa aibe cadou de la bunici"
Despre ochi nu stiu ce sa spun...la ce varsta se definitiveaza culoarea ?