Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)
Raspunsuri - Pagina 21
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 "sigur ii fata lui grig" ..."ardeleanca... |
asta e ca in bancul ala cu ardeleni: "si melcul tzusti"

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Dialog: Luci: "mai Adi..iti dai seama ca au trecut deja 2 ani...(mutra visatoare)" Adi: "incredibil, numai 2 au trecut ?...mi se par de parca ar fi fost 100.." ![]() ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |

Buna dimineata, Dana, luto! Incrdibil de matinale sunteti!
Luto, cum se prezinta Davidu? Banuiesc ca i-ai dat mancarica de noapte si acuma baga somnic?
Dana, mami, chiar tre sa te tragi de saracele sfarcuri?! Sa faci cu blandete, mami. Draga de tine, prin ce mai treci si tu... Dar sa vezi cata bucurie o sa fie cand o veni Anna!

Nela, mamica Anei
Dana15 spune:
ce enervanta este reclama de la Avon!! ufff..
din folclorul popular culese...i-a zis lui mami o vecina! check this out!! ca cica, ea cunoaste o femeie prin nu's ce sat ce a nascut la 11 luni

.."mama!! si tu crezi prostiile astea?" "nu cred mama! dar stai sa vezi.."
asa..si cica copchilu' s-a nascut cu 2 dintisori in gura![]()

..am ras cu lacrimi aseara!!!
no, pun cafeluta aromata de la luci aici, langa calculator..merg sa ma mai intind putin, poate mai fur o ora- doua de somnic!
Hai, copila cu parul balai!
Anna!! Anna!!!
41s
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana nela apropos de botez, cand mergeti in Romania ? si pentru cat timp ? aveti concediu ? (da, stiu, par ca o baba curioasa care pune 100 de intrebari) Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
luto, nu putem mere in Romania mai devreme de ianuarie nici daca am vrea (atat dureaza sa se elibereze un pasaport in strainatate... apropo, cum faceti cu actele pentru David, ca aici nu e chiar asa de simplu, chiar deloc! sa nu intru, totusi, in detalii).
Dar nu sunt sigura daca merem in ianuarie, de Pasti sau de Anul Nou Chinezesc, cand aici este liber cam o saptamana si putem cupla cu zilele de concediu normal.
De fiecare data cand merem in Ro stam cam 10 zile, de data asta cred ca 2-3 sapt, maxim, vom sta.
Voi cum faceti cu botezul? Unde il faceti, pana la urma, in care dintre orasele voastre?
Nela, mamica Anei
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Dana15 din folclorul popular culese...i-a zis lui mami o vecina! check this out!! ca cica, ea cunoaste o femeie prin nu's ce sat ce a nascut la 11 luni ![]() ![]() .."mama!! si tu crezi prostiile astea?" "nu cred mama! dar stai sa vezi.."asa..si cica copchilu' s-a nascut cu 2 dintisori in gura ![]() ..am ras cu lacrimi aseara!!! |
asta mi-a facut dimineata beton....e tare ...cred ca am sa lesin de ras....Sunt sigura ca stia si sa zica unele cuvinte

Sper ca nu vrei sa ajungi acolo Dana.....somn usor si cand te trezesti baga minge la greu...ca acum mi-am amintit ca la maternitate cand am fost eu sa nasc erau fete la inducere, adica asteptau sa le vina randul sau ceva de genul....si sareau toate pe minge...poate vine vine inainte de programarea inducerii.
NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
asta mi-a facut dimineata beton....e tare ...cred ca am sa lesin de ras....Sunt sigura ca stia si sa zica unele cuvinte ![]() ![]() ![]() ![]() Sper ca nu vrei sa ajungi acolo Dana.....somn usor si cand te trezesti baga minge la greu...ca acum mi-am amintit ca la maternitate cand am fost eu sa nasc erau fete la inducere, adica asteptau sa le vina randul sau ceva de genul....si sareau toate pe minge...poate vine vine inainte de programarea inducerii. Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Super tare faza!!!

Vorba lui luto, stia sa si vorbeasca, mititelul?! Poate si fluiera o sarba printre aia doi dintisori!
Nela, mamica Anei
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
luto, nu putem mere in Romania mai devreme de ianuarie nici daca am vrea (atat dureaza sa se elibereze un pasaport in strainatate... apropo, cum faceti cu actele pentru David, ca aici nu e chiar asa de simplu, chiar deloc! sa nu intru, totusi, in detalii). Dar nu sunt sigura daca merem in ianuarie, de Pasti sau de Anul Nou Chinezesc, cand aici este liber cam o saptamana si putem cupla cu zilele de concediu normal. De fiecare data cand merem in Ro stam cam 10 zile, de data asta cred ca 2-3 sapt, maxim, vom sta. Voi cum faceti cu botezul? Unde il faceti, pana la urma, in care dintre orasele voastre? Nela, mamica Anei |
pai noi i-am facut certificat de nastere aici si cand vom merge in Romania am inteles ca trebuie sa luam de la ambasada o "foaie de drum" sau ma rog, asa dimineata nu imi vine un termen mai elegant, cu care avem voie sa calatorim cu bebelusul...adica sa parasim tara.
Iar in Ro vom merge sa-l trecem pe pasapoartele noastre sau sa-i facem lui separat nu stiu care dintre variante....ca sa putem sa venim inapoi cu el
Cu botezul nu am hotarat inca nimic....Adi asteapta raspunsul la un job nou la care a trecut de cateva etape.....si am inima cat un purice rahitic ...ca poate nu va putea sa-si ia concediu asa repede...in cazul in care raspunsul e pozitiv. Dar refuz sa ma gandesc la asta acum....
Vom vedea la timpul res[ectiv.
Cu locatia inca nu am hotarat....
Ai mei schimba gresia in bucatarie si mai fac nu stiu ce amenajari....cred ca de la o varsta in-colo...o mai luam cu totii pe aratura....
Si-mi zice mama: "trebuia sa facem oricum ca stii ca mai erau unele bucati sparte....si doar vine nunta...ah..pardon, nepotelul...si trebuie sa fim si noi pregatiti"

Ceea ce ne ingrijoreaza pe noi cel mai tare e sa nu prindem ceva zapezi....ca de la Bucuresti indiferent daca apucam la Braila sau la Brasov....tot avem 2 ore de mers cu masina....
Dar deja astea sunt amanunte intime ...si ganduri de-ale mele....asa ca ma opresc...ca pana face Ralu ochisori sa ne faca capitol .....

NelaM spune:
luto, cum doarme David pe canapea, i-ai pus o patura, ceva, sau invelit? Te intreb pentru ca Ana mai nou doarme foarte bine langa mine, pe canapea, dar pe perna de alaptat, din aia care o pui pe langa tine ca o potcoava. Mi-e teama sa nu se obisnuiasca sa doarma numai cu perna asta si sa nu mai vrea patutul la fel de bine. Si i-o face bine la coloana, oare? Ca sta asa un picut cu capul mai in sus? Of of, cate ganduri...
Nela, mamica Anei
lutoniana spune:
Fetelor, eu va imbratisez cu drag ca imi iau plodul sa vedem daca ne mai iese un somnic.....daca apar in juma de ora inapoi inseamna ca nu ne-a reusit 

Dimineata minunata la burtici, la mamici si la pitici
!!!!!!
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui NelaM luto, cum doarme David pe canapea, i-ai pus o patura, ceva, sau invelit? Te intreb pentru ca Ana mai nou doarme foarte bine langa mine, pe canapea, dar pe perna de alaptat, din aia care o pui pe langa tine ca o potcoava. Mi-e teama sa nu se obisnuiasca sa doarma numai cu perna asta si sa nu mai vrea patutul la fel de bine. Si i-o face bine la coloana, oare? Ca sta asa un picut cu capul mai in sus? Of of, cate ganduri... Nela, mamica Anei |
uite asa in paturica lui sau in halatul lu' mami.
Sta intins ce-i drept dar peste zi este super chinuit de noi in toate pozitiile si in toate felurile...sper si eu sa mai aiba coloana dreapta
Tu cum te descurci cu perna de alaptat, ca am vazut-o in pozele tale..ca mie nu-mi iese deloc alaptatul cu perna mea de gravida...ca fuge umplutura aia in toate partile ....si nu-l tine pe pui....