Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Asa...cam pe la ora asta ma trezesc eu de ceva vreme ..papam niste cereale cu laptic, citim forumul si apoi iar somn de voie...

am vazut ca a aparut Nela..neatza mami!!

Raluk am mai zis-o..jos palaria! enciclopedie ambulanta, domne! ce m-am distrat cu funduletul tau bombat, chiloteii ce-l impart in patru si mersul de rata

luci..frumoasa zi este astazi pentru voi! sa fiti sanatosi si fericiti la maxim!!!

Ellenuta tu cred ca ai putea lejer sa-ti deschizi o mica afacere..un local asa, cu mancare buna si prajituri facute ca la mama acasa!

am vazut-o si pe Roxxy optimista si fericita!

tiii, Maria ce chilotei meseriasi ai tu

nu mai stiu...

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

41s

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

aaa..mi-am adus aminte

ca am vazut pozele cu frumoasele claudiei (4mykids)..ioi!!!

si zici ca nu a mers nici cu alergare usoara, hmmm?!! eu numai cu pasul alergator am incercat..mi-a fost teama sa o iau la fuga lejera..sa nu sara oamenii pe mine zicand ca-s nebuna; desi, uite cum m-am trezit asa devreme, as putea sa dau o tura pe afara..ufffffffffffffffff!!!

ce sa mai incerc? ce sa mai incerc?
tot ati zis de nipple stimulation..mai, n-oi stimula eu cum trebuie..eu imi ung sfarcurile cu garmastanul acela minune in fiecare seara si le frec oleaca..nu doar le mangai..sa ma apuc sa trag de ele?!! ioi, Doamne...

Claudia, nasterea Isabellei cum a fost?..poate ai zis la inceput, dar eu ...a fost nevoie iarasi de stimulare?

41s

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mi-am amintit si eu ceva ca babele...
Mai coana nela ai spus azi intr-un post cum ca daca ti s-au terminat lohiile inseamna ca uterul ti s-a retras....sau poate am inteles eu gresit....Asa e ?
Ca si eu sunt pe final cu scurgerile dar nu ma gandeam ca sunt pe final cu burtica ...o pandesc zi de zi sa se mai suga si ea putin...sau macar sa se "traga la fata".
Ce papuci de mamaie am avut in sarcina dar sa vedeti ce chiloti mi-am cumparat acum, elastici....si dupa ce am probat unii cu forma clasica si am vazut ca la linia unde se terminau explodau efectiv niste sunculite de la pulpite....am trecut la nivelul urmator: cu piciorus....asa ca acum am unii sub forma de pantalon scurt, de parca sunt din echipa anilor 60 de gimnaste ruse.....dar pe langa ei mai am si burtica...si tu zici ca asta a fost toata retragerea ?? hmmmm....
Incep abdomenele atunci...cu toate ca si eu bag la pat, asa cum spui tu ..ca sa-l vad pe Davidutu.
Astept o explicatie din partea dumneavoastra

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

luto dear, mi-ai facut dimineata cu chilotul si echipa de gimnastica rusa!

Acuma, cu lohiile: ce am inteles eu din enspele chestii ce le-am citit in perioada sarcinii (nici nu mai stiu pe care site am citit asta) este ca, apropo de contactii ale uterului, si cand nasti, la fel ca la menstruatie, tot un fel de contractii ale uterului sunt, diferite ca intensitate, ce-i drept. Unele iti expulzeaza bebele si altele ovulul, nefecundat. Am dedus eu, ca n-am multa minte, ca daca nu mai sunt scurgeri cu sange, inseamna ca nu se mai contracta uterul... but then again, asta este o concluzie de-a mea nedocumentata medical, care mie mi s-a parut logica cand am tras-o (pe dumneai concluzie).

Am mai citit una alta si am inteles ca uterul poate reveni la forma si greutatea initoala (de la 1kg la 100 gr) pana la 6 saptamani dupa nastere, mai repede daca alaptam (tot oxitocina asta ne ajuta, bat-o vina, ca ne declansaza contractii!). Cel mai mult revine uterul in primele 3 saptamani (ajunge la vreo 300gr), dupa aia, incet incet, revine la forma ce l-a consactat (micut si delicat).

Cam asta stiu eu despre perioada asta postpartum.
Dar, daca vrei o parere fondata, de doctoras, asteapta mataluta pana merg la doctor la sfarsit de luna si se documenteaza fata, direct la sursa!

La multi ani pentru aniversarea celor 2 ani de casnicie! (noi am facut 7 anul asta, nici nu mai sarbatorim, ca ne stim de vreo 13 deja... s-a mai dus din euforie) Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi, sa va iubiti ca pana acum si eu va astept si cu o Sarah in curand... daca se poate tot pe 13, bine, daca nu, merge si alta data, sa fie mai multe motive de bucurie in casa!

Si la multe lunite Davidosului cel frumos! Sa fie sanatos si mancacios si cuminte.

Doamne, s-a facut deja o luna, ce repede trece timpul... mai ieri parca asteptam sa nastem... nici nu imi vine a crede...

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata !!!!
Beuturi alese, cafele aromate si prajituri cremoase pentru toate fetele !!!!!!!

Suntem mandri sa ne laudam cu 2 ani de familie superbi si o luna de copil senzational.

Dialog:
Luci: "mai Adi..iti dai seama ca au trecut deja 2 ani...(mutra visatoare)"
Adi: "incredibil, numai 2 au trecut ?...mi se par de parca ar fi fost 100.."

Mergi la inceput

dana eu zic sa nu mai incerci nimic...lasa draga copilul sa aiba personalitate ...eu ma intreb cu cine o semana....
Ca Adi al meu cand il schimba pe David si acesta din urma se tine de manecute si de ce mai apuca....i se spune: "nu stiu cu cine semeni asa indaratnic....cu maica'ta, desigur"
Eu deja sunt super emotionata si incantata de nasterea ta, nu stiu de ce dar asa simt
Si ce matinala esti...vei regreta ca nu dormi ....in cateva zile...
nela multam de explicatii, par logice. La 6 sapt am si eu control la doctorul de familie ...si acum ma gandesc ca e un motiv anume pt care m-a programat la 6 sapt de la nastere....ca se termina procesul poate Eu sunt sigura ca te vei descurca cu Ana...asa ca intre fete
manga ce chiloti tari ai si tu...zgomotul ca zgomotul....dar iti dai seama ca daca faci mai multa caldura in casa...incep sa curga apele din ei ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Buna dimineata !!!!
Beuturi alese, cafele aromate si prajituri cremoase pentru toate fetele !!!!!!!

Suntem mandri sa ne laudam cu 2 ani de familie superbi si o luna de copil senzational.

Dialog:
Luci: "mai Adi..iti dai seama ca au trecut deja 2 ani...(mutra visatoare)"
Adi: "incredibil, numai 2 au trecut ?...mi se par de parca ar fi fost 100.."

eeeee..chef de chef!!!

sa-nceapa cheful!!!!

41s

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Buna seara,fetele mele dragi

Imi pare bine sa vad ca toata lumea e bine...bine,ocupate cu trebi de bebe, dar normal. Si eu ma regasesc in ce povestiti voi. Si e tare frumos.

Sapt viitoare mergem sa facem gaurele de cercelusi. Voi ati facut fetitelor? Si unde?(adica in ce loc in oras, ca banuiesc ca in urechiuse) Eu am sunat la Medlife si mi-au zis ca fac cu cercelusii lor si probabil ca apoi ii pot pune pe ai nostri).

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie, our sweet baby, we luv' u!

Andrushca, aici se fac gauri cel mai devreme la 3 luni. O sa incercam sa vedem tarife si oferte, mai incolo, ca acum e mititica.

Liliana, am uitat sa iti zic ca mi-a placut ideea ta de botez, cu masa la restaurant si fiecare comanda ce vrea, fara meniu ca la nunta si din astea. Apai nu stiu daca o sa imi iese faza, ca noi o sa il facem restrans, in familie, adica in orasul de bastina, iar prietenii ne sunt in Timisoara. Cred ca o sa ii las pe ai nostri sa se dea in stamba cu botezul (o sa ascut cat mai mult de doleantele lor) si o sa facem cinste prietenilor cand ajungem in Timisoara, cam pe acelasi sistem de care ziceai si tu.

Si in nici un caz nu o sa ne intindem pana dimineata cu petrecerea... zic eu acuma.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

nela apropos de botez, cand mergeti in Romania ? si pentru cat timp ? aveti concediu ?
(da, stiu, par ca o baba curioasa care pune 100 de intrebari)

Mergi la inceput

pai cu cine sa semene luci?!!? cu ta-su, fara doar si poate...incapatanat, orgolios, "eu asa cred ca este cel mai bine!!!"..ce-o zice ea acolo? "lasa-i sa astepte!! uite, sa-mi creasca si mie unghiutele pana ies la lumina..sa-mi fac french, ca altfel..altfel nu se poate"!

apropo... ma mai suna mama care, fie vorba intre noi este destul de ingrijorata ca de ce nu mai nasc, si imi zice "sigur ii fata lui grig" (daaaa''..mama!! ai dubii?!!) "ardeleanca...ca tu mami, (je) ai fost tare grabita!!" (m-am nascut la 8 luni de sarcina)

41s

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

4mykids si eu la inceput il mai adormeam in carucior ....dar acum sta inchis si eu nu prea pot sa-l deschid....nici macar nu stiu cum voi cobori singura cu el 2 etaje dar asta e....
Daca zici ca nu functioneaza treci la metode noi....alergat prin casa cu copilul in brate, obosit de plans, baita calda....gasesti tu ceva sa-l epuizezi....

Despre noi....am dormit de aseara de la 11 ....iar la 2 s-a trezit mami ca avea sanii explozivi, si aici nu ma refer la aspectul sexos ...si copilul nimic.
L-am tras efectiv de manuta dar el s-a intins si a dormit in continuare.
Asa ca am purces la scoaterea unui san cu pompa...ca nu mai puteam; intre timp s-a trezit si el putin ....si eu l-am insfacat si l-am pus la celalalt san.
Acum doarme IAR langa mine pe canapea...iar eu sunt fericita cu copilul hranit si 90 ml in biberon pentru cand va face iar ochisori.
Daca doarme mult si are timp lapticul sa se refaca, bagam la congelator ....pt zile grele ce am muls.
As merge sa mai bagam un nani dar sunt sigura ca daca il pun acum in pat incepe al mai mare show ...asa ca mai stau un pic cu voi sa-mi fac curaj.

Mergi la inceput