Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria eu sufar de claustrofobie, n-as putea dormi la perete, chiar si asa dorm pe marginea marginii, sa am nasul in afara .

I-am spus deja la al meu ca daca eu ii dau de mancare puiului, el e responsabil cu scutecele cat sta acasa. Si i-am expus situatia, ca oricum el e mai castigat, ca sfarcurile mele vor fi vraiste si cat timp dintr-o zi ne ia noua cu alaptatul...

Oricat de greu ne-ar fi, sa stii ca eu cred ca oricum ei sunt frustrati ca nu au bucuria asta sa aiba cineva nevoie de ei . Al meu sot toata sarcina n-a mai putut de invidie de ce eu il simt pe Alex... si acum de aia il vrea afara o data, sa-l tina si el in brate!

38+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Ce mai binedispus Lutoniana, ai un umor aparte...., am ras de una singura pe aici prin semintuneric...nu-ti face grija ca trec si burtile, da-le un pic de ragaz.La multi ani pentru aniversarile din familie..
Noi am avut ora de plimbat cu caruciorul prin casa,la ceas tarziu,sper sa si adoarma, in curand ca nu iubeste patul deloc,nici landoul investitie facuta aiurea...
Trebuie sa va parasesc,a inceput maraiala...va dorim o noapte buna.

Claudia, mami de Iulia-04-decembrie 2003 si Alexandra Isabella 05 septembrie 2009
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara,fetele mele dragi

Imi pare bine sa vad ca toata lumea e bine...bine,ocupate cu trebi de bebe, dar normal. Si eu ma regasesc in ce povestiti voi. Si e tare frumos.

Sapt viitoare mergem sa facem gaurele de cercelusi. Voi ati facut fetitelor? Si unde?(adica in ce loc in oras, ca banuiesc ca in urechiuse) Eu am sunat la Medlife si mi-au zis ca fac cu cercelusii lor si probabil ca apoi ii pot pune pe ai nostri).

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie, our sweet baby, we luv' u!

Mergi la inceput

Claudia noapte buna!

Andra ai fost simpatica cu "in urechi". Am vazut ceva poze cu o fetita frumoasa cu cercei la noi la odisee, dar nu mai stiu cine era... ca acuma sunteti mai multe cu bebei decat noi putinele in asteptare

Mergi la inceput

Fetelor, mai scrieti cateva mesaje sa va fac capitol acuma seara, ca altfel dimineata pana ma trezesc eu ajungeti la pagina 30

Mergi la inceput

Vad ca nu vreti .

Profit ca e trecut de miezul noptii la noi si fac niste urari:

La multi ani cu sanatate si fericire Luci si Adi!

Si la multe lunite si la multi ani Davidosu musculosu!

Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

eu mai astept cu urarile pentru Luci.

am facut baitza si am mancat...iar acum am o clipa de ragaz. sa ma duc in urma sa vad ce as mai fi vrut sa spun si nu am spus.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Maria eu sufar de claustrofobie, n-as putea dormi la perete, chiar si asa dorm pe marginea marginii, sa am nasul in afara .

I-am spus deja la al meu ca daca eu ii dau de mancare puiului, el e responsabil cu scutecele cat sta acasa. Si i-am expus situatia, ca oricum el e mai castigat, ca sfarcurile mele vor fi vraiste si cat timp dintr-o zi ne ia noua cu alaptatul...

Oricat de greu ne-ar fi, sa stii ca eu cred ca oricum ei sunt frustrati ca nu au bucuria asta sa aiba cineva nevoie de ei . Al meu sot toata sarcina n-a mai putut de invidie de ce eu il simt pe Alex... si acum de aia il vrea afara o data, sa-l tina si el in brate!

locul meu de dormit era la perete, pentru ca ma simt protejata. bineinteles ca am un stil de dorm tot pe jumatea lui...si-l inghesuima in margine...acum stau eu pe margine ca sa sar cand se apuca Aidan de pleoscait cu limba. asta e semnal ca ii e foame. finutz puiutz am...sa nu cumva sa ma trezeasca brusc.

cat depsre schimbat scutece...Sergiu ma ajuta de cate ori e acasa. imi aduce apa, cotton wool, incheie o parte de scutec, vreo doua capse la salopeta.inca nu s-a incumetat sa-l schimbe singur cap coada...i se pare mic si fragil...dar apreciez ca e mereu prezent. bineinteles...ca noaptea...imi da perna sa-l alaptez pe Aidan si dupa aia se cuibareste langa noi si doarme in continuare. convenabil, nu?

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mi-am amintit si eu ceva ca babele...
Mai coana nela ai spus azi intr-un post cum ca daca ti s-au terminat lohiile inseamna ca uterul ti s-a retras....sau poate am inteles eu gresit....Asa e ?
Ca si eu sunt pe final cu scurgerile dar nu ma gandeam ca sunt pe final cu burtica ...o pandesc zi de zi sa se mai suga si ea putin...sau macar sa se "traga la fata".
Ce papuci de mamaie am avut in sarcina dar sa vedeti ce chiloti mi-am cumparat acum, elastici....si dupa ce am probat unii cu forma clasica si am vazut ca la linia unde se terminau explodau efectiv niste sunculite de la pulpite....am trecut la nivelul urmator: cu piciorus....asa ca acum am unii sub forma de pantalon scurt, de parca sunt din echipa anilor 60 de gimnaste ruse.....dar pe langa ei mai am si burtica...si tu zici ca asta a fost toata retragerea ?? hmmmm....
Incep abdomenele atunci...cu toate ca si eu bag la pat, asa cum spui tu ..ca sa-l vad pe Davidutu.
Astept o explicatie din partea dumneavoastra

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Luci toata viata mea (si cand eram copil) aveam un fund asa bombat si grasunel incat chilotii normali imi imparteau fundul in 4! Si mi se vedea prin pantaloni. Daca mi-i luam un pic mai larguti, atunci din cauza mersului meu de ratza, in doua secunde imi intrau cu tot materialul in fund . Asa ca am fost cea mai fericita cand am descoperit chiloteii tanga si chiloteii hipsters si boxerii de care zici, pe picior.

Asa ca sper ca nu vorbesti de rau boxerii asa cum ai tot vorbit de rau papucii aia, care ti-am zis ca imi plac mult si imi placeau si inainte de graviditate

ha ha ha...in sertarul meu de doamna bine ce eram....tanga s-a dus naibii in fund...nici nu mai stiu cum arata....acum am infata, la prima mana...numai chiloti normali, tampoane de pasarica, tampoane de sani...mai imi trebuie niste gogosari dinaceea din bumbac pana la genunchi...ca sa fie tacamul complet
Dar asa cum "zice fetele"...cica trece....eu inca mai sper

ralu...luci....pe unde sa ma bag si eu sa rad in voie?!!
doarme barbatu'..s-a culcat saracul, acum vreo 2 ore..

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

40s..+6

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata, dragelor!

Raluk, esti o bomboana de fata! Cate site-uri utile mi-ai trimis aseara, de retete de prajituri. Bineinteles ca le-am adaugat pe toate la favorites. Trebuie sa recunosc ca cel mai mult m-au dat gata retetele de cheese cake, de care si eu si Ana suntem mare fane si am constatat ca nu e chiar asa de greu de facut (bine, teoria e teorie, sa vedem cum stam cu practia)! Si alea no bake... Ce sa mai, o adevarata comoara esti!

Poate incerc salamul acela de biscuiti fara cacao, eventual pun altceva, un zahar caramel sau vad eu.
Sper din tot sufletul sa apuc sa fac ceva dulce sambata sau duminica (pana atunci voi functiona in "survival mode", ca v-am zis ca pleaca sotul in delegatie pana vineri dimineata si sunt curioasa cum ne-om descurca numai noi doua, singurele, 24 din 24).

Ce mai face mami tau, apropo?
Iti multumesc tare mult inca o data pentru retete.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput