Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)
Raspunsuri - Pagina 18
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Nela, Raluca mami de Chiara e cu voi, doar ca azi v-a recuperat putin mai greu ca a avut (multumeste lui Dumnezeu) multi musafiri, a vazut oameni, a vorbit si despre altceva decat despre sarcina, bebelusi, etc. si tare tare bine i-a prins. Apropo de cat de "putin" am discutat de sarcina, de dimineata la micul dejun una dintre musafire sare de la masa si zice "oleu", fugind in baie. Eu dupa ea ca nu intelegeam ce are, o intreb daca o pot ajuta cu ceva, ea imi spune "nu, nu, doar ca mi s-a rupt apa" (ea fiind negravida, vroia sa spuna ca ii venise ciclul). ![]() ![]() ![]() 32+ Chiara Ada |

Si ai dreptate, e tare bine sa-ti ocupi timpul cu ceva nelegat de sarcina.
38+
Alex - cumparaturi bebe
lutoniana spune:
Mi-am amintit si eu ceva ca babele...
Mai coana nela ai spus azi intr-un post cum ca daca ti s-au terminat lohiile inseamna ca uterul ti s-a retras....sau poate am inteles eu gresit....Asa e ?
Ca si eu sunt pe final cu scurgerile dar nu ma gandeam ca sunt pe final cu burtica
...o pandesc zi de zi sa se mai suga si ea putin...sau macar sa se "traga la fata".
Ce papuci de mamaie am avut in sarcina dar sa vedeti ce chiloti mi-am cumparat acum, elastici....si dupa ce am probat unii cu forma clasica si am vazut ca la linia unde se terminau explodau efectiv niste sunculite de la pulpite....am trecut la nivelul urmator: cu piciorus....asa ca acum am unii sub forma de pantalon scurt, de parca sunt din echipa anilor 60 de gimnaste ruse.....dar pe langa ei mai am si burtica...si tu zici ca asta a fost toata retragerea ?? hmmmm....
Incep abdomenele atunci...cu toate ca si eu bag la pat, asa cum spui tu ..ca sa-l vad pe Davidutu.
Astept o explicatie din partea dumneavoastra 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
selenico din postarile tale reiese ca tu nu prea ai nicio problema cu Ebru....esti tare degajata....si mai si spui in gura mare cum dormi dimineata 

Of of...mai mai 

lutoniana spune:
liliachio e fain modelul tau de botez...eu am sa-mi comand papanasi si inghetata
....daca e "la liber" 

Probabil si la noi va fi ceva mai simplut ca suntem si in doliu dupa soacra mea...si nu cred ca i-ar pica prea bine lui Adi sa ma vada dansand sarba-n caruta 

Eu as vrea mai mult sa fie o biserica frumoasa....ca nu stim daca il facem la Braila sau la Brasov....sa fie puiul crestinat asa cum trebuie.....sa avem parte de un popa spiritual...si o masa cu familia la un restaurant.
recunosc ca mi-e pofta de o nunta clasica sau un botez cu chiuituri...dar poate ma invita altcineva ca sa nu fiu eu printre organizatori ![]()
![]()
lutoniana spune:
ralu m-ai facut sa constientizez ca exista si mici minuscule avantaje de "dupa nastere"...cum ar fi datul jos din pat stilul sprintar...mersul la baie de cateva ori pe zi....rar...acum mi se pare foarte rar....
Ce vremuri....
Dar se compenseaza din plin cu sanii care se odihnesc suculenti pe burtica neretrasa inca in totalitate, cum spuneam mai sus ![]()
![]()
(sper ca in cazul lor sa nu functioneze legea gravitatiei....ca sutien imi pun o data la cateva zile 
)
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Mi-am amintit si eu ceva ca babele... Mai coana nela ai spus azi intr-un post cum ca daca ti s-au terminat lohiile inseamna ca uterul ti s-a retras....sau poate am inteles eu gresit....Asa e ? Ca si eu sunt pe final cu scurgerile dar nu ma gandeam ca sunt pe final cu burtica Ce papuci de mamaie am avut in sarcina dar sa vedeti ce chiloti mi-am cumparat acum, elastici....si dupa ce am probat unii cu forma clasica si am vazut ca la linia unde se terminau explodau efectiv niste sunculite de la pulpite....am trecut la nivelul urmator: cu piciorus....asa ca acum am unii sub forma de pantalon scurt, de parca sunt din echipa anilor 60 de gimnaste ruse.....dar pe langa ei mai am si burtica...si tu zici ca asta a fost toata retragerea ?? hmmmm.... Incep abdomenele atunci...cu toate ca si eu bag la pat, asa cum spui tu ..ca sa-l vad pe Davidutu. Astept o explicatie din partea dumneavoastra ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Luci toata viata mea (si cand eram copil) aveam un fund asa bombat si grasunel
Asa ca sper ca nu vorbesti de rau boxerii asa cum ai tot vorbit de rau papucii aia, care ti-am zis ca imi plac mult si imi placeau si inainte de graviditate
38+
Alex - cumparaturi bebe
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Luci toata viata mea (si cand eram copil) aveam un fund asa bombat si grasunel Asa ca sper ca nu vorbesti de rau boxerii asa cum ai tot vorbit de rau papucii aia, care ti-am zis ca imi plac mult si imi placeau si inainte de graviditate 38+ Alex - cumparaturi bebe |
ha ha ha...in sertarul meu de doamna bine ce eram....tanga s-a dus naibii in fund...nici nu mai stiu cum arata....acum am infata, la prima mana...numai chiloti normali, tampoane de pasarica, tampoane de sani...mai imi trebuie niste gogosari dinaceea din bumbac pana la genunchi...ca sa fie tacamul complet
Dar asa cum "zice fetele"...cica trece....eu inca mai sper

lutoniana spune:
Noi ne bagam acum la pregatirile de baita ...asa ca ne regasim mai pe la 5 dimineata....adica 7 la voi...cu voiosie si antrenament proaspat.
Poate naste si dana ca maine e zi mare in familia mea: 2 ani de casnicie si o luna a lui David 

MangaGirl spune:
mama, mama active sunteti.
diana_m eu am tot tras-o cu vreau in sewptembrie, vreau in septembrie...dar acum asa mi-e de drag 3 octombrie de nu mai pot. Cum e Peter? linistit? Se spune ca balantele sunt foarte echilibrate. Eu in afara de mama nu am prea avut in clin cu zodia asta...ma apuc de studiat. i-am facut astrograma si are ascendentul in fecioara, ca sa ma pot intelege si eu un pik cu el...eu fiind taur, tot zodie de pamant.
monikus s dea D_zeu sa fie totul bine si sa vina bb atunci cand va doriti.
Andre ma bucur ca ai avut o zi buna si ti-a mai luat gandul de la griji.
Raluk...hmmm.oare ce voima eu sa-ti spun tie? imi amintesc si revin.
iuliapapusa am reusit si eu sa-l irit pe Aida rau de tot. face mult, mult kk si nu am fost mereu pe faza. Incearca sa o schimi imediat pentru ca kk se alcalinizeaza si ii da iritatii. eu azi l-am spalat cu ceai de musetel si galbenele. e drept ca uneori face kk in somn si sa asa ca mi-e mila sa-l trezesc dk el abia a adormit. (face kk imediat dupa ce mananca). Si are dreptate Raluk...mai tine-o cu funduletzul afara. la mine e cam greu ...ca de fiecare data cand il schimb, aproape...face pipi everytwhere. deja pregatesc mereu dinainte o aparatoare ca are o tasnitoare de numai.
Luciapropo de chiloti...pana imi vine braul mi-a cumparat o amica o pereche de sweat pants de cauciuc...de obicei ii iei cand alergi ca transpiri...dar pentru ca sunt M, ma strang bine la burta si-i mai port prin casa. nut-i spun ca Sergiu imi zice flipper sau innotatoarea mea si fac un zgomot de poliester cand merg de nu ma poate rata nimeni. arat ca un "delfin".
ce tort marfa am vazut eu azi!!! 

eu din pacate mananc ciocolata si tot spun in fiecare zi ca ma opresc...dar nu pooottt
. este singurul lucru pe care-l poftesc dupa ce alaptez.
roxxy c ma bucur ca ai timp de odihna. adevarul e ca ma cosnider si eu norocoasa ca se trezeste doar sa manance si se culca la loc.
raluk mi-am amintit. eu in ultimele 2 luni am facut schimb de locuri cu sergiu. mie imi place sa dorm la perete...dar nu mai puteam sa ma ridic la baie...asa ca I ended up la margine. inca imi mentin pozitia pentru ca ma ridic la alaptat. Ce norocos e barbatul asta al meu, of of. Daca ii dadeam bibe lui Aidan...sa-l fi vazut pe la bucatarie in toiul noptii.
ma duc sa-i pregatesc baitza si revin...la ceas de seara. cred ca toate veti dormi pana atunci.
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Noi ne bagam acum la pregatirile de baita ...asa ca ne regasim mai pe la 5 dimineata....adica 7 la voi...cu voiosie si antrenament proaspat. Poate naste si dana ca maine e zi mare in familia mea: 2 ani de casnicie si o luna a lui David ![]() ![]() ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Ohoo, ar fi super, ca ar fi ultima zi de dinainte de inducere cred
, ce de aniversari!Noapte buna si linistita

38+
Alex - cumparaturi bebe

Chiara Ada