Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

exact asa trebuie sa fie kk, galben ca mustarul. Cateodata are si ceva alb prin el. E normal pt ca ei papa doar laptic.
Eu o scot aproape zilnic afara, inclusiv azi cand ploua. In zilele calduroase am scos-o si de doua ori.
daca puiul doarme 2-3 ore dupa ce papa inseamna ca e satul si multumit.

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Buna seara si de la mine!
Felicitari mamicilor si bebeilor proaspat aparuti!!!
Recunosc ca nu intru prea des...citesc un capitol...unul nu
Eu ma descurc relativ bine cu bebe...
Noaptea doarme 2-3 ore, papa, doarme iar. Pana acum am putut sa ma odihnesc si eu destul de bine.
Si acum pentru mamici: bb papa cam 10-15 minute, dar nu se trezeste decat dupa 2-3 ore. Asta inseamna ca e multumit si satul, nu? Inainte sa vina laptele statea si o ora sa pape, de aceea diferenta asta ma ingrijoreaza putin.
Voi scoateti bebeii la plimbare zilnic?
Cum fac caca? Loris al meu trage niste parturi si face un caca exploziv...dar galben.

Am incercat sa scot laptele cu pompa, dar nu reusesc deloc...Si mi se intaresc sanii, se fac asa nodule si ma dor. Mi-e ciuda ca nu reusesc sa scot cu pompa...ca nu ma apuc in miez de noapte sa ma storc

Cam atat cu plansul..ma simt in urma voastra...

Gianina, mamica fericita de gingas Loris Stefan

Fotografii

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Raluk , la mine a fost singurul lucru care a dat cat de cat roade,si crede-ma ca am incercat tot..de la plimbari, la usoare alergari,...si pana la sarit pe trambulina in gradina(cu telefonul in mana in caz ca se intampla ceva!!)si nimic....,mi-am dorit tare mult sa nu-mi faca inducere...
Kemsy, in mod normal se satura , nu timpul conteaza ci cantitatea de lapte si consistenta laptelui..Isabella tot asa sta la san 10 minute sau 5 si gata...si a luat intr-o luna1500gr...deci e bine..
Monikus, iti doresc sa stea bebe cuminte pana vineri ..

Claudia, mami de Iulia-04-decembrie 2003 si Alexandra Isabella 05 septembrie 2009
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Pediatra noastra pentru curatarea guritei ne-a recomandat niste betisoare impregnate cu glicerina care senumesc Pagavit segasesc in lantul de farmacii Dona, dar a zis sa le folosesc doar dc are candidoza bucala. Dc nu are gurita trebuie lasata in pace.
Pentru poponeata iritata ni s-a spus de cremele ccare contin oxid de zinc. Toate firmele de cosmetice pe piata pentru nappy rash au comercializat creme cu oxid de zinc (mustela, sanosan, nivea etc) se vindeca mai repede.
Kemsy noi iesim zilnic afara. Bebelusii alaptati la san fac caca exploziv si galben de obicei. Nasoala faza cu pompa. Dc ai nodule trebuie sa-ti golesti sanul macar o data pe zi. Dar poate face si bebe asta, chair mai bine decat orice pompa. Bine eu am una manuala de la Avent dar care am folosit-o doar la inceput, acum grasul goleste tatele singur. Oricum noaptea si mie imi curg sanii mai ales la intervalele lui d emasa.
de Cristian Alexandru din 05.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

raluk Vreun simptom pe ziua de azi?? Eu am asa din cand in cand cate-o gheruta care ma tine pe interior. Ma tine asa vreo cateva minutele apoi imi da drumu' Tu zici ca te ridici singura din pat?? Cum faci? Care-i secretul?? Ca eu pana-mi reglez centrul de greutate ma iau nervii!

Nici un simptom. Vad ca vrei sa ma lasi ultima . Te tine cateva minute si apoi pauza... hmmm .

Cu ridicatul din pat, eu am zis doar ca ma ridic singura, nu am zis ca usor . Daca nu sunt intoarsa pe partea cu marginea, tine vreo 2 minute invartitul micului (adica eu) pe gratar pana pe partea cu marginea. Tine atata pentru ca bebe e ca o sacosa inspre saltea si ma dor ligamentele daca ma rotesc prea brusc. Apoi de acolo, fac exercitii cu mana de jos tot incetuc pana ma ridic in fund. De acolo preiau picioarele, si incep sa simt unde se localizeaza ligamentele de sub burta care sustin "sacosa".

38+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Raluk , la mine a fost singurul lucru care a dat cat de cat roade,si crede-ma ca am incercat tot..de la plimbari, la usoare alergari,...si pana la sarit pe trambulina in gradina(cu telefonul in mana in caz ca se intampla ceva!!)si nimic....,mi-am dorit tare mult sa nu-mi faca inducere...

Uau, nici cu sarituri n-a vrut sa vina?? Eu acuma seara ma gandeam sa dansez putin, dar nu din buric . Deci se pot incerca si chestii asa hard-core

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Raluk16 succes la dans. Cred ca ai fii o cadana draguta cu burtica in dotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

raluk Nu te las ultima, stai linistita. Eu vreau sa fie bebe scorpion ca am o printesa Balanta si parca as vrea sa fiu si "surprinsa" macar din cand in cand

La ce fel de dansuri te gandesti, nebunatico??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Anamaria hihihi, deja iti imaginezi un buric usor iesit in afara

Liliana nu m-am gandit si la faptul ca s-ar putea sa "provoc" pe cineva din jur asa ca poate o las pe maine seara sa nu vina bebe chiar in marti 13

Mergi la inceput

Nela salamul de biscuiti eu pe vremuri il faceam asa: marunteam biscuitii, puneam acolo si samburi de nuca, apoi turnam deasupra un sirop facut din unt, zahar si cacao. Dar siropul poate il poti face si la microunde. Turnam siropul peste biscuiti si amestecam. Puneam si esenta de rom. Apoi "aluatul" asta il rulam intr-o folie si-l puneam la rece. Fiind unt si nu margarina, se intareste foarte fain, nu moale ca astea din comert.

Dar oare ai voie atata cacao?

M-am gandit ca ai putea face aproape orice tort vrei, si in loc de blat (daca nu aveti de vanzare gata facut), pui biscuiti maruntiti. Sau piscoturi. Apropo de piscoturi, ai putea face Tiramisu!

Mami imi facea de ziua mea pe vremuri cand mancam dulciuri un fel de "tort" care imi placea tare mult, si acum Elle mi-a amintit de el, ca e cu mere. Se face un blat de tort, piscot. Se pune intr-o tava cu pereti mari (ca altfel curg ingredientele astealalte), deasupra se pune un strat la fel de gros de mere razuite si amestecate cu zahar si scortisoara. Merele se lasa cu zeama cu tot, ca aia intra in blat si il inmoaie bine. Deasupra merelor punea un strat la fel de gros de budinca, si deasupra frisca dar neaparat facuta din smantana dulce, deci nu frisca vegetala care ti se leaga de cerul gurii . Poti face asa ceva, si pui la baza in loc de blat biscuiti maruntiti.

Uite ca sa vezi ca mai multa lume foloseste biscuitii in loc de blat (ca ma gandeam ca ar merge si ceva cheesecake exact la fel) www.bbcgoodfood.com/recipes/11735/manuka-honey-cheesecake-with-raspberries" target="_blank">cheesecake cu zmeura sau tarta cu unt de arahide.

Acuma ca mi s-a facut pofta de tarta cu branza, am dat o cautare si nu m-as fi gandit ca exista chiar site www.nobakecheesecakerecipe.com/Recipes.htm" target="_blank">no bake cheesecake

Bine, dar poti incerca orice fructe cu frisca sau cu urda (ricotta).

Si fii atenta la reteta asta. E filmul, si mai jos e reteta. Am facut-o de zeci de ori, ca eu nu am papat zahar deloc 2 ani de zile. Acum mi-am stricat recordul, ca am incercat o data in sarcina asta ceva dulce si nu mi-a fost bine .

Si budinca aia de cioco (desi nu cred ca ai voie acuma atata cacao) e asa delicioasa si are asa o consistenta, ca la oricine am dat s-o guste erau incantati, si ma intrebau ce firma e budinca, ca ei nu au gasit in comert budinca asa buna . Si eu mi-o faceam si pentru ca am ceva cu adaosurile din budincile din comert. Asta e pura sanatate: miere, avocado, cacao daca ai cruda... mi-am luat si pastai de vanilie sa pun semintele. Am servit-o si numai asa goala, si pe fructe, si mi-am facut chiar si chestia de mai sus, care am zis ca e tortul meu preferat, asa: in cupe, un strat de mere cu scortisoara, budinca, si frisca facuta cu miere sau stevia.

Si daca tot mi-am amintit de deserturile celor care mananca numai cruditati, uite ca sunt numai 5 deserturi raw food de pe un site iubit de-al meu asa ca n-o sa nominalizez, dar este si budinca fara cacao, si "tarta" cu mere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Nela, Raluca mami de Chiara e cu voi, doar ca azi v-a recuperat putin mai greu ca a avut (multumeste lui Dumnezeu) multi musafiri, a vazut oameni, a vorbit si despre altceva decat despre sarcina, bebelusi, etc. si tare tare bine i-a prins. Apropo de cat de "putin" am discutat de sarcina, de dimineata la micul dejun una dintre musafire sare de la masa si zice "oleu", fugind in baie. Eu dupa ea ca nu intelegeam ce are, o intreb daca o pot ajuta cu ceva, ea imi spune "nu, nu, doar ca mi s-a rupt apa" (ea fiind negravida, vroia sa spuna ca ii venise ciclul). 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput