Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare! Pe noi ne mai tineti minte?

Desi am o pitica super cuminte, eu nu prea mai apuc sa intru pe forum: ba stam pe afara, ba ma joc cu Matei in casa etc.
Azi am fost si noi la controlul de o luna (azi avem o luna si 4 zile) si mandra mea a luat in greutate 1,200 kg si 7 cm . Deci nu mai suntem pitica ci avem 55 de cm .
In rest ma laud cu una bucata printesa care ma lasa sa dorm noaptea (nu dati cu rosii dar dorm cam 8-9 ore cu 2 intreruperi de 30 de minute maxim). Mai are si nopti in care sta cam o ora-maxim 2 treaza, dar rezist . Colici nu a facut si nici nu cred ca o sa mai faca. De data asta am refuzat sa-i fac ca la Matei, adica am refuzat sa-i dau preventiv orice fel de siropel/medicament anticolici si bine am facut. Ce inseamna experienta. KK face de 3 ori pe zi. Hai ca s-a apucat cioara sa-si laude puiul .
Matei o sufoca cu pupaturi si trebuie sa avem mare grija cu el. O iubeste enorm. Sunt o mamica fericita si super implinita.

Mi-e tare dor de voi si imi pare rau ca nu apuc sa intru mai deloc sa fac galerie sau sa mai particip si eu cu sfaturi/pareri la diverse probleme. Inca nu sunt f organizata dar tot astept momentul ala in care o sa-mi pun putina ordine in toate.

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

urlu singura la luna ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

uite ca nu

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Suede, Dana, Raluk multumesc frumos pt gandurile bune.

Am fost astazi la control. Am avut parte de un control intern al colului destul de nasol. Concluzia ar fi ca, colul este scurt dar inca nu e si deschis. Momentan mi-a zis sa iau gynipral si no-spa sa incerc sa il mai tin pe bebe pana vineri. Vineri trebuie sa ma prezint la ora 7.30 la control din nou de data asta cu tot cu bagajelul facut. Daca s-a mai schimbat ceva la col raman la operatia de cezariana. Daca dr considera ca mai rezista bebe pana luni atunci luni facem cezariana. Concluzia ar fi cezariana fie pe 16 oct fie pe 19 oct. Ramane de vazut daca dupa controlul de azi nu se intampla ceva intre timp.

Intre timp, cica ar trebui sa stau mai mult in pat ca sa ajunga bebe la aproape 39 de sapt sa mai creasca si el putin. Ca de obicei nu mi-a zis valori. Nu pot decat sa sper ca totul e ok si ca bebe e in grafic. Nici eco nu mi-a facut. Am ascultat totusi bataile inimii lui bebe. Acestea erau ok.

Acum astept cu nerabdare ziua de vineri mai ales ca in acea zi facem si noi parintii lui bebe 4 ani de la casatorie. Ar fi super tare sa se nasca vineri. Doamne ajuta.

Va pe toate si sper sa pot recupera cumva capitolele care se vor scrie de acum incolo. Oricum, incerc sa mai intru pe la voi iar daca apare ceva neprevazut promit sa anunt ca vreau si eu macar o majoreta doua .

O seara placuta in continuare.

P.S. Unombun, la multi ani pt maine in cazul in care nu mai apuc sa intru.

Monica 37+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Roxxy, ne bucuram de vestile bune ce bine ca esti odihnita, asa poti fi la 100% din capacitate sa ai grija de puiutii tai....deci se poate, asta e o incurajare pt noi, cele care ne gandim deja la bb2

si noi dormim destul de bine de obicei...ne culcam pe la 11-12, iar daca am noroc, dupa alaptatul de la ora 7-8 dimineatza, mai tragem 2-3 ore de somn daca as fi fata harnicutza, m-as trezi la 7-8 si as mai face cate ceva prin casa cat mai doarme ea, dar cand somnul e atat de dulce, parca nu ma mobilizez sa ma ridic din pat....

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Monikus tinem pumnii sa stea bebe la caldurica pana vineri...eu zic ca daca nu v-a zis nimic dr, inseamna ca totul e in regula cu Rares ar fi ceva sa se nasca vineri, dar in acelasi timp parca mai multe zile de sarbatoare sunt bine venite, nu? sarbatoriti si pe 16 si pe 19

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

4mykids deci nipple stimulation merge mai bine decat sexul, am retinut . Activeaza-ti mesageria, ca nu iti pot trimite PM.

Iulika nici un semn , parca ma misc la fel de usor, in pat ma intorc bine, ma ridic singura,... ce sa fac?

Iulia imi pare rau de perioada mai trista. Poate trebuia sa pui totusi piciorul in prag la atatia musafiri, sigur au afectat-o si pe bebelina, si direct, si indirect, prin starea ta. Incearca s-o tii cat mai mult cu fundul la aer, am citit ca asta e mai bine pentru iritatii decat orice crema. Si am citit ca se sensibileaza de la servetelele umede, ca mai contin o multime de prostii pe langa apa , deci alea ar trebui folosite numai in deplasari cand nu avem apa. In rest, apa, sau eventual servetele normale umezite in apa. Dar mi-am cumparat si creme de galbenele speciale pentru bebe, fara alte prostii si chimicale.

Liliana deci cheful de botez s-a terminat dimineata?? Eu am crezut ca e ziua. Dar sa stii ca initial ma gandisem sa-l facem sambata, sa nu fie lumea stresata ca maine e zi de servici. Acuma deja ma gandesc ca e mai bine duminica, ca doar si eu abia voi astepta sa se termine si sa ajung acasa... Stii, eu sunt inca la ala, primul, care ma va face sa nu-mi mai doresc chef de botez a doua oara

Elle n-am indraznit sa dau click pe link, si am muscat in continuare din marul meu

Aida deci se face cumintel Erik . Il pupam si pe el si pe Dragos cel cuminte de Moni

Diana ma bucur ca totul e asa de bine la voi!

Melania il declaram pe pui cel mai cuminte de pe forum! Parca si Andraiulia se lauda cu printesa!

Criss cu kk e normal orice la un bebe alaptat la san. Si cu platfusul, chiar saptamana trecuta am citit ca bebe acuma are os numai calcaiul, in rest talpa e din cartilaj si platfusul se poate diagnostica numai dupa 3 ani, pana atunci toti copii au la fel piciorusul: plat.

Roxxy important e ca la voi totul e minunat!!! Ma bucur mult! si cu greutatea, si cu colicii, si cum se comporta Matei, si somnul... super!

Monikus ce fain cadou ar fi de aniversare . Deci numai vesti bune. Tinem pumnii sa ajungi cu bine si usor pana vineri si apoi vedeti voi cum faceti. Deci te bagi in fata . Acuma nu-i vina ta, ca tot ai asteptat sa rezolvam problema , si acuma ne-ai anuntat din timp, sa stim ca mai avem cateva zile .

Selen pupam domnisoara finuta care papa elegant

38+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Salut si de la noi. Avem si noi zile mai linistite. Bebe parca nu mai este asa colicios, vrea afara din pacate vine frigul o sa vedem cum ne descurcam.
Roxxy imi pare bine ca reusesti sa intretii ditamai familia. Uite asa ne facem si noi celelalte curaj pentru bebe2. Sa-ti traiasca bebelusa.
Monikus mai ai putin. Sa anunti cand este evenimentul ca sa facem galerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Da, intr-adevar sunt odihnita si am alta stare de spirit. Odihna asta a venit odata cu trecerea la laptele praf. Sincer, preferam sa pot alapta si sa fiu mai putin odihnita, dar nu mai are rost sa ma gandesc ca iau ma intristez.
Ce pot sa va spun este ca fara ajutor e f f greu sa ai grija de doi copilasi asa mici (Matei are doar 1 an si 10 luni), chiar daca Maria e f cumintica. In 90 % din timp ea se trezeste cand e ora lui de masa sau are chef de joaca cand e ora sa doarma Matei de pranz. Deci e absolut necesar sa ai pe cineva care sa te ajute, altfel copilul cel mare ar suferi. Eu am tinut neaparat sa nu se schimbe nimic in programul lui Matei. Am avut noroc (daca pot spune asa) ca sotul meu este acasa in perioada asta. A fost restructurat acum vreo 3 luni si inca nu si-a gasit de lucru. Ceea ce parea un dezastru pt noi a fost pana la urma ceva bun, adica faptul ca a stat acasa si a avut grija de Matei. El este singurul in care am incredere 100% in ceea ce priveste cresterea lui Matei. Si uite asa am stat si eu super linistita in privinta lui Matei si m-am putut ocupa cum se cuvine de printesa. Singura as fi luat-o sigur pe aratura.

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Roxxy, ne bucuram de vestile bune ce bine ca esti odihnita, asa poti fi la 100% din capacitate sa ai grija de puiutii tai....deci se poate, asta e o incurajare pt noi, cele care ne gandim deja la bb2

si noi dormim destul de bine de obicei...ne culcam pe la 11-12, iar daca am noroc, dupa alaptatul de la ora 7-8 dimineatza, mai tragem 2-3 ore de somn daca as fi fata harnicutza, m-as trezi la 7-8 si as mai face cate ceva prin casa cat mai doarme ea, dar cand somnul e atat de dulce, parca nu ma mobilizez sa ma ridic din pat....

POZE URSULICA
nunta

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna seara si de la mine!
Felicitari mamicilor si bebeilor proaspat aparuti!!!
Recunosc ca nu intru prea des...citesc un capitol...unul nu
Eu ma descurc relativ bine cu bebe...
Noaptea doarme 2-3 ore, papa, doarme iar. Pana acum am putut sa ma odihnesc si eu destul de bine.
Si acum pentru mamici: bb papa cam 10-15 minute, dar nu se trezeste decat dupa 2-3 ore. Asta inseamna ca e multumit si satul, nu? Inainte sa vina laptele statea si o ora sa pape, de aceea diferenta asta ma ingrijoreaza putin.
Voi scoateti bebeii la plimbare zilnic?
Cum fac caca? Loris al meu trage niste parturi si face un caca exploziv...dar galben.

Am incercat sa scot laptele cu pompa, dar nu reusesc deloc...Si mi se intaresc sanii, se fac asa nodule si ma dor. Mi-e ciuda ca nu reusesc sa scot cu pompa...ca nu ma apuc in miez de noapte sa ma storc

Cam atat cu plansul..ma simt in urma voastra...

Gianina, mamica fericita de gingas Loris Stefan

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

monikus ma bucur ca aud vesti bune de la control. Sa speram ca bebe rea sa mai stea la caldurica macar pana vineri. Oricum, ar fi o chestie faina sa va petreceti impreuna...voi doi ziua casatoriei, iar bebe ziua de nastere. Daca n-o fi sa fie, atunci gandeste-te ca octombrie va fi luna plina de aniversari si-o s-o tineti din una-n alta
Roxy Ce frumos povestesti tu acolo de copilasi. Pe de o parte zic ca esti norocoasa ca ai sotul acasa, pe partea cealalta banuiesc ca nu este o placere sa va ganditi ca este in cautare de job
Tineti-o tot asa si asteptam vesti bune despre evolutia printesei Maria si a nazdravanului Matei.

raluk Vreun simptom pe ziua de azi?? Eu am asa din cand in cand cate-o gheruta care ma tine pe interior. Ma tine asa vreo cateva minutele apoi imi da drumu' Tu zici ca te ridici singura din pat?? Cum faci? Care-i secretul?? Ca eu pana-mi reglez centrul de greutate ma iau nervii!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput