Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)
Raspunsuri - Pagina 15
angelli spune:
Hello, mamici si burtici, intre repede, bineinteles ca sunt pe dinafara, dar tot va prind eu, poate cand pleaca copii la facultate voi fi si eu la zi!Voiam sa va intreb cum scoateti gazele la puiuti asa de mici ca Nicholas nu vrea de loc sa stea cu burtica lipit de noi, chit ca Andreas numai asa dormea de am dormit si eu si Adi o perioada numai pe spate din reflex! Bonisan cum se da? I-am dat odata lui Nicholas direct in gurita si a facut niste mutrite! S-a inrosit tot! Adevarul e ca e foarte aromat siropelul, cum sa il pun direct in tztzi? Il beau eu?
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas
crissbebe spune:
Fetelor am citit ca voi mancati ciocolata...nu face rau la bebe? ca asa am o pofta de ciocolata de nu va zic...
Acum spuneti-mi si mie va rog : e normal ca bebe sa faca 1-2 pe zi kk , in conditiile in care este alaptat numai la san?
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian
selen80 spune:
CRiss, eu una ciocolata n-am mancat, decat alba...dar am mai scapat si putina ciocolata din checuri, biscuiti, etc [:P]
din cate am citit eu, un bebe alaptat exclusiv poate sa aiba scaun si o data la doua zile, sau poate sa aiba 6-7-8 scaune pe zi, orice in limitele astea e normal ![]()
cu problema la sold ce ati mai facut?
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
crissbebe spune:
Ma bucur enorm sa vad ca cineva isi aduce aminte de problemele prin care am trecut....
Momentan suntem in asteptare...trebuie sa faca bebe 4-5 sapt pana facem ecografia...dar un al 3-lea medic mi-a zis ca nu ar avea nimic bebe la sold...si ca nici nu se pune inca problema de platfus,ptr ca inca nu se vede cica...abia dupa ce va merge putem sa zicem daca are sau nu platfus...acum nu stiu ce sa zic...ramane de vazut la eco..
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian
lutoniana spune:
am revenit
numai ca de citit am facut-o mai devreme si acum nu stiu ce sa raspund 

Ahhh...am zarit-o pe draga de diana pentru care am o vorba:
zicea ea demult cand eram cu burtica sa scriem pe o foaie ce am zis ca nu vom face si apoi "mai discutam"....
Eu care ma tineam sus si tare ca papa David suzeta numai la 6 sapt....azi, la 4 sapt si o zi ..i-am indesat-o in gura ca nu mai puteam 

A scuipat-o in prima faza...in a doua faza....dar apoi a tacut si a adormit ....spre linistea si pacea intregii familii.
Oricum am rezistat o luna, tot e bine, nu ?
Merg sa mai citesc 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
eu mananc ciocolata ![]()
![]()
....am descoperit niste nuci braziliene trase intr-un strat generos de ciocolata .....un vis..mananci pana mori 

lutoniana spune:
angelidaca nu iti iese pe umar cu scosul aerului poti sa mai incerci sa-l tii pe piciorul tau ca si cum ar sta pe un scaun, il tii de cap, cu mana sub barbie, si-l bati pe spate, are efect garantat...mie mi-au aratat in maternitate metoda.
lutoniana spune:
urlu singura la luna ? ![]()
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana angelidaca nu iti iese pe umar cu scosul aerului poti sa mai incerci sa-l tii pe piciorul tau ca si cum ar sta pe un scaun, il tii de cap, cu mana sub barbie, si-l bati pe spate, are efect garantat...mie mi-au aratat in maternitate metoda. Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
la noi nu merge nici asa...deja m-am resemnat...se pare ca Ebru e domnisoara finuta, care nu vrea sa ragaie
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
4mykids spune:
Servus fetele,
Am revenit de la plimbarica, un pic cam rece afara dar nu-i bai aerul de mare ne face sa dormim mai bine.
In legatura cu mancatul , eu chiar vroiam sa merg sa-mi fac test de diabet ca ma sperie de cate dulciuri simt nevoia sa mananc, si beau la apa de numa...dar se pare ca nu sunt singura..Sper doar sa nu urce cantarul.
Vreau si eu sa ia Isabella suzeta!!! Am cumparat 4 tipuri dar le refuza cu desavarsire...oare cu ce am gresit ca nici una dintre fete nu au vrut suzetele?Stiu ca nu sunt bune..dar doamne ce bune sunt in unele momente de criza..
Noi cand mergem in oras avem o sticluta de ceai Babycalm cu noi in caz de urgente majore....mai ales daca nu gasim vreo sala de alaptat prin preajma!!
Fugim la baita!!!
Claudia, mami de
Iulia-04-decembrie 2003 si
Alexandra Isabella 05 septembrie 2009
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/