Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... si io tot pe dulciuri m-am reprofilat drept pt care am pus 5kg de sunci peste sunci , dar ce mai conteaza?

...Erik a inceput sa vada , azi am vazut clar pt prima oara cum urmareste caruselul si pe noi putin.
Pentru prima oara dupa ce a mancat 2 ore si jumatate a stat cumintel fara sa urle si fara sa caute ceva de supt ... cu mici abateri

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hallo!
moooama, cum arata tortul ala cred ca nici un dulce din comert nu se compara cu asa ceva...eu ce ma fac acum??? as face o tarta din aia cu mere caramelizate macar...ca se face repede...dar asta mica doarme deja de 2 ore, nu cred sa-mi mai dea ragaz si de praji

azi noapte mi-a dormit grasana 4 ore legat, e prima data cand se intampla (exceptand perioada de icter, care nu se pune..), nu stiu daca e doar a one time thing sau deja se face si ea fata mare si nu mai papa decat o data pe noapte...om vedea diseara.....in rest ma oftic tare ca ii strica partzurile astea somnul, ca asa bine si linistit ar dormi daca n-ar deranja-o crampele astea speram ca are dreptate dr si se regleaza la 2-3 luni....

in gurita si noua ne-a zis dr sa o stergem cu glicerina boraxata cu stamicina in fiecare seara, preventiv, ca sa nu faca o candida....

uups, s-a trezit si plange, fug

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Buna fetelor !
Noi suntem bine, Nicholas mananca foarte mult, doarme foarte putin, creste frumos,rade, e bine.
Ieri am facut botezul, gata ne-am linistit. Nici macar vinul de la botez nu l-a facut sa doarma, iar tot botezul a stat cu biberonul in gura.
Felicitari tuturor mamicilor cu bebelusi in brate ! sa ne traiasca si sa ne aduca bucurii!

Manga felicitari !!! am remarcat 2 lucruri, il cheama altfel pe baiat (de asta eu n-am vrut sa aleg un nume de la inceput ca eram sigura ca-l voi schimba peste cateva luni) si faptul ca e nascut pe 3 octombrie, odata cu Peter ! Cand l-am avut pe Peter ziua de 3 mi s-a parut cea mai minunata, acum ca si Nicholas e nascut pe 3, chiar ca e minunata

Sanatate tuturor si bafta gravidutelor !

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Moamaa, ma simt asa pe dinafara la discutiile de pe aici SUnt total in urma, nu reusesc sa raspund la nimic .

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

I join the club
Mai ales cand intru cateva minute sa recuperez,imi fac o idee cu raspunsurile (dar nu apuc sa le postez)...apoi peste 1-2 ore cand am timp iar sa intru,e alt subiect dezbatut...eu sunt in plop si plopu-n aer

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Diana,felicitari pt botez si pt micul mancacios

Ce fain s-au sincronizat baietii tai cu data de 3 si eu visam la un 2 septembrie pt Razvan (dpn-ul fiind 6 sept ) pt ca si Alex e in 2 noiembrie.Dar n-a fost sa fie...dar a fost pe 21,cum mi-am dorit ulterior

Poze cu noi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

mai am 2 min. ininte sa ma duc sa-l iau pe Peter de la scoala si am citit mesajul lui Selen. La noi nu parturile strica somnul, ci pipi si kk facute in continuu, pentru ca mananca in continuu.
Peter a fost la fel, a inceput sa doarma dupa 7 luni, cand a inceput sa manance multe alimente solide, kk de 5 ori pe zi, nu de 15 ori pe zi.
Industria diaperilor se mandreste cu mine , asa clienti... mai rar.

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

oh my God,eu mananc ca o sparta de cand am nascut
Am descoperit niste cereale cu musli invelite in cioco,alune de padure si fulgi de ciocolata...un deliciumananc si de 3 ori pe zi cate un bol
Partea buna e ca acul cantarului stagneaza (mi-era frica sa nu urce)

Poze cu noi

_

Mergi la inceput

Si acum sa ma laud cu somnorila al meu..mi-a dormit dimineata de la 8 jumate pana la 2s-a trezit,l-am schimbat,i-am dat sa pape si somn de voie (inca doarme).
Are program seara de la 7 pana pe la 10/10.30 de stat,uitat pe peretri,gangurit...apoi somn de voie pana pe la 4.
Ptiu sa nu mi-l deochi,ca fain narav si-a facut
Am citit zilele trceute ca ziceati ca e bine ca un copil sa planga cateva ore pe zi...ma credeti daca va zic ca al meu nu plange nici 10 minute adunate?
Asa,la 1-2 sapt,cand are reprize de colici,mai maraie si se chirceste..dar de urlat nu se pune problema
Asa copil va doresc tuturor

Poze cu noi

_

Mergi la inceput

Suuuper..am si eu timp de forumeala si umplu aproape o pagina cu monologul meu
S-a trezit si piciul...
Mai revin daca pot

Poze cu noi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

gata, a papat, s-a scremut juma de ora, acum dormiteaza...e cu ochii intredeschisi...

Diana, felicitari pt botez!
si noi avem seri in care se agita fara vreun motiv anume....daca o leganam, o facem "avionul", ne strambam la ea, ii cantam, se linisteste pt cateva minute, ceea ce ne confirma ca nu o doare nimic, nu-i e foame, nu o deranjeaza nimic....

si iar nu mai stiu ce mai vroiam sa zic...
a, IUliapapusa, noua la curs, pe langa toate sfaturile pe care ti le-au dat si fetele, ne-au zis sa incercam sa tinem bebe si in funduletul gol din cand in cand....o pui pe o aleza, sau pe un pampers, si o mai lasi asa, sa se aeriseasca la "patza"...nici noi n-am avut probleme cu iritatiile pana acum, am icnercat cat mai mult s-o spalam ( cu ceai de musetel sau cu apa fiarta si racita la inceput, acum direct de la chiuveta) si nu sa folosim servetele umede, iar daca vedeam ceva mai rosu sau bubite, bepanthene si a doua zi dispareau...

Aida, Monica, nici nu trebuie sa fiti neaparat la curent, doar intrati sa ne mai povestiti ce mai fac atomix si foca, si e deajuns pt noi

fetelor, voi v-ati cumparat geanta pt accesorii bebe si gentuta izoterma pt biberoane?? puteti sa-mi recomandati ceva bun si nu foarte scump??

oare am timp de o tarta?? dar oare am mere in frigider??

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput