Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

iuliapapusa eu am scåpat de iritatie dandu-l cu un fel de ulei gel cu extract de musetel..e foarte gras si ajutå..acum nu stiu daca am avut noroc de nu s-a iritat deloc ori a functionat uleiul..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ellenuta Dupa mesajul "imbucurator" de zilele trecute, cand ne anuntai ca nu ai timp de "papa bun" incepusem si eu sa ma simt normala
Azi vii si-mi dai cu tifla: auzi la ea, tort si alte bunatati
Da' nu ma fac si eu intr-o zi...vrednica??? asta viseaza si sotul meu de 9 ani de zile...dar din pacate/fericire el a ramas la cratita, deocamdata

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetelor, referitor la botez

Voi unde faceti/ati facut botezul?
Imi puteti recomanda ceva restaurant unde pot face (eventual cat mai aproape de centru daca nu central). Vom fi maxim 30 de persoane si nu vreau sa ma intind prea mult la costuri.

Voi ce planuri aveti cu botezul? Mai puneti aranjamente florale si de mese/scaune, mai platiti formatie/dj..?

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Moamaa, ma simt asa pe dinafara la discutiile de pe aici SUnt total in urma, nu reusesc sa raspund la nimic . Ma iertati, da?
Voi stiti ca imi sunteti dragi si ca ma gandesc la voi

si io la fel ... dar trebuie sa ne punem la punct

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

iuliapapusa Poti pune in cadita de baie si un varf de amidon iar apoi sa dai funduletul cu crema de galbenele. De fiecare data cand ii schimbi pampersul o poti pune cu fundicul la chiuveta si spalata bine-bine cu apa si sapun de copii cu glicerina.
Speram sa treaca usor si repede!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Fetelor, referitor la botez

Voi unde faceti/ati facut botezul?
Imi puteti recomanda ceva restaurant unde pot face (eventual cat mai aproape de centru daca nu central). Vom fi maxim 30 de persoane si nu vreau sa ma intind prea mult la costuri.

Voi ce planuri aveti cu botezul? Mai puneti aranjamente florale si de mese/scaune, mai platiti formatie/dj..?

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Nu pot sa te ajut cu recomandari...dar iti pot spune la ce ne-am gandit noi sa facem de aceasta data.
La primul copil am urmat "ritualul" impus de toata lumea...cu inchiriat local, dj, alea-alea...si dimineata eram terminat de nervi si oboseala. Toata lumea a plecat fericita la caselel lor, pana si sotul meu a abandonat patul matrimonial, iar eu am ramas cu matza mica si cu miorlaieli si alte nebunii...de-mi venea sa ma arunc direct de la et 5 (ca n-am gasit apartament la un etaj inferior ).
Data asta, schimbam optica...
Ducem copilul sa-l crestinam si dup-aia ne adunam pentru cateva ore la un restaurant. Fiecare mananca+bea ce exista pe meniu (fara rezervari in prealabil) apoi fiecare pleaca la casa lui linistit, fara pretentii de "daruri" sau alte chestii de-alea mostenite...iar eu imi vad linistita de copiii mei si de programul lor. Le-am expus prietenilor programul nostru si majoritatea au fost incantati de idee. Speram sa iasa bine. De fapt, importanta este crestinarea copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Buna dimineata si de la noi,
Multumim de primire si aprecieri .
Noi de dimineata facem caca , am schimbat 6 pampers pana acum, si are o placere deosebita sa nu termine tot intr-un pampers ci sa faca unul nou nout in noul pampers.

tu vorbesti de al meu? de azi dim am schimbat 4 pampersi...si cred ca urmeaza al cincilea. e abia unu jumate si a dormit de la 8 si ceva la 12 si ceva...

ai doua fete superbe. sa-ti traiasca!

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am facut pozuta la tort .. din pacate, nu mi-a venit ideea sa-l pozez netaiat .. e neornat caci nu am mai stat sa ma obosesc ..

tort mere

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

e bun si neornat

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Wow, cum arata tortul

Nush dc e de la alaptat sau de la ce-o fi, dar as manca intr-una dulciuri. Si tot incerc sa renunt pt ca nu mai intru in haine, dar nu-mi iese de niciun fel.

Unde o fi Andre sa ne mai dea retete d-alea simple de prajituri?

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput