Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Multumim Iulika29,
Nu prea a avut crize de gelozie, este adevarat ca inca din primele ore am implicat-o si pe ea in activitatea zilnica (dupa cum se vede din poza , la 7 ore de la nastere ,eram acasa si ea deja o tinea in brate),iar prietenii cand aduceau cadou pentru Isabella, intodeauna exista un mic cadou si pentru Iulia.Chiar a fost simpatica si imi zice..Mami , la mine parca a venit Craciunul!!O iubeste si o pupa non stop, iar in timpul zilei este la scoala pan la 3,15 dupa accea ne petrecem timp impreuna.

Claudia, mami de Iulia-04-decembrie 2003 si Alexandra Isabella 05 septembrie 2009
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

nela da .. necesira coacere tortul de mere. eu nu prea am facut salam de biscuiti dar caut o reteta ptr tine. cat despre chec .. nici eu nu am reteta insa caut. eu presupun case face chec normnal .. se varsa jumate de aluat in tava, se pune crema pe mijloc si apoi se varsa si restul de aluat. am postat un subiect la buvcatarie sa vedem daca primesc o reteta ..

Elle, multam tare mult, am salvat-o.

Maria, esti o draguta, dar pe bune n-am slabit chiar asa de tare, ma fac pozele alea sa arat mai slabuta. Si mai port si centura aia dupa cezariana.
Sotul meu, in schimb, a slabit 4 kile dupa ce am nascut eu, pur si simplu, de la stres, dragul de el, s-a consumat mult cu operatia mea si cu situatia in sine.
Si numai cate abdomene facem fiecare cand ne ridicam din pat sa ne uitam la Ana.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

ha ha dana la asta nu m-am gandit....sa vezi ce-i da mami cap in cap daca fac echipa la tachinari.....
Tu poate vei fi cu fetita
Sa ne spuna liliac cu cine e printesa lor...ca sa stim la ce ne asteptam

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

La intrebarea serioasa...ii curati limbuta doar daca vezi ca persista albeata. Daca i se curat la somnic si vezi ca se face roz-bonbon, lasa-l in pace.

Cat despre cum se organizeaza taberele de mistocareala...la noi e f simplu: cica pica de papagal ala este in tabara opusa copkilei Recunosc ca de cele mai multe ori fetele sunt in avantaj...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

da, da Moni natural vreau sa nasc..fara inducere, fara ocitocina, fara sa faca ei prea multe..dar socoteala de acasa nu prea se potriveste cu cea din targ, dupa cum vad eu..asta este!!

barbatu' meu si-a luat concediu saptamana asta..sa ma supravegheze..acum a ajuns el la concluzia ca nu stau suficient de mult pe minge si mi-a pus tasatura in asa fel incat sa stau pe minunatul cauciuc cand va scriu..o nebunie, ce sa mai zic! si din cand in cand vine in spatele meu, ma prinde de sub brate si face uta cu mine in sus (hopa sus!!)..fundul imi ramane pe minge..parinti nebuni ce suntem

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

40s..+6

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Moama, eu deja ajunsesem la concluzia ca sotul tau este demential...dar asta mi-a pus capac. Pai tre sa fac si eu ceva-ceva antrenament cu-al meu ca s-a cam asezat pe-o ureche. Doua-trei ture de alergare usoara in jurul cartierului oare or fi suficiente??
M-a vazut de ani de zile ca-s fata de treaba si ca nu-l deranjez pe el cu prea multe...si acum trag ca nebuna. Nici la adidasi nu-mi leaga sireturile! Si ca sa fie si-o cireasa pe tort...pe 26 pleaca iar o sapt prin delegatii (eu am DPN-ul pe 22)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna si de la noi.Astazi sunt tare blue.Nu am reusit decat sa recuperez cap asta din motivul ca se pare ca in curand o sa ma lase pc.A bufnit de cateva ori cand il aprindeam si acum am inima cat un purice sa nu bufneasca iar(bine ca nu e patutul laga luta).Blue sunt ca de 3 nopti si 2 zile nu am dormit mai deloc a fost mare agitatie aici cu mlti musafiri deci si luta agitata poate au fost si niste colici sau de la constipatie cert e ca a cam plans si nu o puteam calma.I-am dat sab implex dar am aflat ca de la sirop pt colici se constipa si mai rau

O intrebare: luta mea s-a iritat la fundulet destul de rau si nu pricep de ce o schimb de pampers la max 3 ore ii dau cu servetel ii dau cu crema dar are o iritatie de mare frunusete.Ce sa fac sa scapam mai repede de ea?Ii dau cu ceai de musetel.Alte remedii stiti?
Ma asteptam sa le gasesc nascute pe Dana Moni iulia si Raluka
Luto e tare haios cu caciulita Davidosu.
Nu reusesc deloc sa o invat la san si asa ciuda imi e ca-mi vine sa o iau camoii.O sa piereasca de doc si pacat mare
In rest toate bune.
Mai ma gandesc si mai scriu.
Apropo stiati ca se da copilului si apa chiar daca e alaptat?Nu multa 2 3 guri

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Eu varianta cu n-am incercat-o. Si a trecut atata vreme de cred ca am si uitat cum e... Doctorul n-a zis nimic de varianta asta. Cred c-am sa-l intreb miercuri cand ma duc la control.

Iulia 40s cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pazza

sa va spun eu una tare?
citise Andrei sotul meu pe net ca daca faci miscare nasti mai repede..in fine eu pana azi nu am stiut...
asa ca de vreo 4 zile in fiecare seara....si eu ma gandeam ca ce mult ma iubeste el...cand de fapt azi imi spune ce citise si ca asteapta rezultatele...
oofff cat s-a sacrificat sarcul

38+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Vaaaaai, saracutul...ce chin si jale pe capul lui
Tu-ti dai seama ca atunci cand a "citit"/aflat de chestia asta nu i-a mai stat mintea la nimic altceva??
Stim si noi alti profitori de sfaturi de genul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Moamaa, ma simt asa pe dinafara la discutiile de pe aici SUnt total in urma, nu reusesc sa raspund la nimic . Ma iertati, da?
Voi stiti ca imi sunteti dragi si ca ma gandesc la voi

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Buna si de la noi.Astazi sunt tare blue.Nu am reusit decat sa recuperez cap asta din motivul ca se pare ca in curand o sa ma lase pc.A bufnit de cateva ori cand il aprindeam si acum am inima cat un purice sa nu bufneasca iar(bine ca nu e patutul laga luta).Blue sunt ca de 3 nopti si 2 zile nu am dormit mai deloc a fost mare agitatie aici cu mlti musafiri deci si luta agitata poate au fost si niste colici sau de la constipatie cert e ca a cam plans si nu o puteam calma.I-am dat sab implex dar am aflat ca de la sirop pt colici se constipa si mai rau

O intrebare: luta mea s-a iritat la fundulet destul de rau si nu pricep de ce o schimb de pampers la max 3 ore ii dau cu servetel ii dau cu crema dar are o iritatie de mare frunusete.Ce sa fac sa scapam mai repede de ea?Ii dau cu ceai de musetel.Alte remedii stiti?
Ma asteptam sa le gasesc nascute pe Dana Moni iulia si Raluka
Luto e tare haios cu caciulita Davidosu.
Nu reusesc deloc sa o invat la san si asa ciuda imi e ca-mi vine sa o iau camoii.O sa piereasca de doc si pacat mare
In rest toate bune.
Mai ma gandesc si mai scriu.
Apropo stiati ca se da copilului si apa chiar daca e alaptat?Nu multa 2 3 guri

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

A mea are de asemenea o piele f sensibila .
Ce ne merge noua e: pampers sensitive (pachetul alb-crem) si la fiecare schimbare dupa stergere cu servetele umede (fie pampers sensitive fie sanosan ) ii dam cu 2 creme una dupa alba: bepantem si mustela pentru piele iritata - care e 70 sau 80 lei la farmacie dar tine mult si e f buna. Si nu tine bebe mult dupa ce face caca - schimba-l cat mai des.

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

iuliapapusa, eu la bebe cum vad ca apare o mica iritatie ii dau imediat cu Reviken, la noi face minuni. Foarte rar s-a iritat. In plus foarte rar folosesc servetele umede, eu il spal la chiuveta cu apa si sapun, in special la kknitza.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput