Burtici fericite de septembrie-octombrie (220)
Raspunsuri - Pagina 22
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana pai noi i-am facut certificat de nastere aici si cand vom merge in Romania am inteles ca trebuie sa luam de la ambasada o "foaie de drum" sau ma rog, asa dimineata nu imi vine un termen mai elegant, cu care avem voie sa calatorim cu bebelusul...adica sa parasim tara. Iar in Ro vom merge sa-l trecem pe pasapoartele noastre sau sa-i facem lui separat nu stiu care dintre variante....ca sa putem sa venim inapoi cu el |
Noi vineri mergem sa facem ceritficatul de nastere romanesc, pana acum il avem doar pe cel de HK. A trebuit sa il apostilam, ca nu am facut certificatul de nastere romanesc in 15 zile lucratoare, si uite asa ne-am mai complicat un pic. Oricum nu era alta solutie, avand in vedere cazul exact.
Nu se mai poate trece minorul pe pasaportul parintelui, asa ca va trebui sa ii faceti un pasaport separat, dar in Romania sper sa fie mai usor. Da, nu zici rau cu foaia aceea de drum, uitasem ca si noi avem optiunea asta, am mers doar pe ideea cu pasaportul Anei pana acum.
Ii tin pumnii lui Adi, sa reuseasca cu jobul, chiar daca asta ar insemna ca poate nu o sa aibe concediu. Oricum, poate convinge noii sefi ca e o ocazie speciala si poate poate o sa isi ia liber.
De sarbatorile de iarna vreti sa mergeti, nu?

Nela, mamica Anei
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana uite asa in paturica lui sau in halatul lu' mami. Sta intins ce-i drept dar peste zi este super chinuit de noi in toate pozitiile si in toate felurile...sper si eu sa mai aiba coloana dreapta Tu cum te descurci cu perna de alaptat, ca am vazut-o in pozele tale..ca mie nu-mi iese deloc alaptatul cu perna mea de gravida...ca fuge umplutura aia in toate partile ....si nu-l tine pe pui.... Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Aa, pai doarme bine meseriasul de David acolo. Ce fain doarme el in caldurica halatului tau... Uite cum doarme Ana pe perna
. Ce sa mai, ma tot gandesc ca o sa am o fata concava, cu capul pe spate, si eventual si stramba, la cum doarme de intortocheat.
Nu folosesc perna de alaptat decat sa doarma Ana pe ea, de fapt eu nu pot sa folosesc nici o perna cand alaptez, o tin in brate (bine ca nu e asa de grea, inca!), ca altfel nu imi iese faza. A mea este cu ceva lana sau bumbac inautru, nu are umplutura din aceea maleabila de care cred ca zici tu, dar tot nu o pot folosi la alaptat.
Somn usor, sper sa iasa faza cu mutatul oului!
Imediat se trezeste si Ana sa pape, ca doarme de 3 ore jumate, numa azi noapte a mancat din 2 in doua ore...

Nela, mamica Anei
4mykids spune:
Buna dimineata,
Mama, ce matinale sunteti!!
Multumim Dana de aprecieri, m-ai facut sa rad ...nu, nu trage de ele..Doamne Fereste!!, eu le masam cu podul palmei usor, vreo 4 minute apoi pauza..apoi treceam la celalat...dar , s-ar putea sa nu functioneze la toata lumea..Vorba lui Lutoniana, vine cand vrea...
O sa va spun in mare si povestea nasterii lui Isabella , dar o tara mai tarziu..
Lutoniana, La multi ani ..pentru voi, sa fiti ferciti si sanatoasi, si pentru David..
,sa cresca mare si sanatos..
Noi dormim de obicei de la 9,30 pana la 2 noaptea iar apoi la 5 iar trezirea...problema e intre 7 si 9,30 ..figuri cat incape pe caputul ei...Iar de pat, ce pot sa zic..am 2 Moises Basket, un patut de lemn si un patut pliant, plus suprtul de la carucior pentru landou(Sleepover).
Cosuletele le-am folosit o saptamana si le-a urat, landoul de la carucior ..tot asa, patutul din lemn nu-l folosesc inca, folosim patutul pliant ca se leagana usor noaptea,fiind cu 2 nivele......DAR, este doar pentru noapte...il uraste la maxim , zici ca am pus spini in el pe timpul zilei.
Ziua serveste doar scaunul de masina, si leaganul unde doarme dusa, mai ales dimineata de la 7,30 la 11..asa ca am timp sa ma ocup de Iulia pentru scoala..
Raluk,..ce aprope esti cu nasterea!!Sa vezi ce te indragistesti instant de puiut
...
Nela, la voi unde sa pun cerceii?Vreau si eu sa-i pun,am intrebat-o pe moasa si zice ca nu stie 
De fapt le intreb si pe fetele din UK, MangaGirl si Lutoniana(desi avand baieti cred ca nu stiu)..stiti unde se pun cercei aici?
Va dorim o zi buna!!!
Claudia, mami de
Iulia-04-decembrie 2003 si
Alexandra Isabella 05 septembrie 2009
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/