Nou stil de viata (283)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Ieri am fost la cumparaturi...Mi-am luat fusta dreapta marimea 38 si sacou cambrat tot 38 ...Merg sambata la nunta si vroiam sa-mi iau ceva sa nu mor de frig...acum nu stiu ce sa fac si cu parul...mi-ar fi placut sa fie sacoul maro inchis...dar am gasit doar negru...Vroiam sa ma vopsesc iar mai chocolat, dar cred ca raman la culoarea mea obisnuita.

Lou cred ca e minunat acolo...si plaja si shopping...ptr mine ar fi heaven si sotul s-ar enerva ...Poate imi trimiti si mie pozele...am aceeasi adresa la nick-ul de pe dc la yahoo.

Dordia asa sunt si eu...dar de cand am slabit si mi-am vazut visul implinit am mare grija ce fac...daca am momente de rontait si pica pica (asa se numeste in Spania gustatul cate putin din toate!) fug repede la sala....sau mananc putin si echilibrat zilele urmatoare...Uite eu nu am reusit sa scot zaharul din consum...dar l-am inlocuit cu zahar de trestie si consum mai putin. Incearca sa ajungi la niste compromisuri cu corpul tau!

Gusta multumim frumos!

Va pupacim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata, poftiti la un ceai si-o .

Zuzi, acum, ca e mami la tine, cred ca esti linistita si ti-e mai bine.

Lou, superbe pozele! Le-am privit impreuna cu Iustin, care-a fost fascinat de acel Lamborghini portocaliu, . Spre final a vrut sa stie cand mergem si noi in Dubai, :). Mi-ai placut, ca si prezenta, in toate pozele: omul potrivit la locul potrivit, :).

Vio, bafta la trasee. Stiu de parcul respectiv, fratele meu e fan. Mi-a povestit incantat despre toate "atractiile" acestui parc, acu' o luna, cand s-a dus special echipat pentru asta.

Gusta, ia partea buna a lucrurilor, astfel te vei simti si tu bine. Hai ca poti!

Daniela, multumim, suntem bine cu totii.
O duminica frumoasa!

Mihaser, sa le porti cu placere.

Celelalte fete...? Va invit la un raport scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetelor.Iau si eu o pauza de 2 minutzele sa beau un ceai.

Carmen raportez eu:trezit la ora 6,jucat cu maimutza,facut lectzii(cu plansete cu muuuulta lene) si acum ma chinuie cu un puzzle de ma dor ochii in cap.

Va tzuc pe toate si va doresc o duminica frumoasa.Aici a venit frigul spre disperarea mea asa ca azi nu cred ca ies din "bârlog".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna seara doamne suple si frumoase

Mihaela, bravos, se vede ca ai slabit frumos.

MArilena , colega, m-am cantarit azi dim ,din pacate, tot stagnare va fi si sapt asta,numai daca nu mai slabesc pana marti,da iarasi mi-am uitat cantarul.Nu stiu,desi incerc sa nu mai mananc aiurea,mai scap cateodata seara in macare, e si stresul foarte mare, pana nu ma linistesc cu drumurile nu stiu cum fac.
Ma oftic ca mai bine ziceam ca slabesc mai putin si ma apropiam mai mult de tel, dar asa

Lou, vazut pozele, superbe, iar voi doi sunteti doi frumosi.

Daniela, din pacate tot pe drumuri sunt si ma termina deja.Pana si de ziua mea cred ca o sa fiu plecata.
Weekendul asta imi planuisem o iesire la un party cu tema muzica anilor 70-80-90, era party pt persoanele peste 30 de ani.
Chiar voiam sa ajung ,de mult caut o disco unde sa nu aud manele.
De ziua mea iarasi planuisem sa merg la un restaurant si apoi in disco,da nu o sa fiu, dar sper ca urmatoarea saptamana sa imi fac de cap.

Gabi, cum mai esti?

Vik?

Ioana, tiza, mai stai si tu o lecuta pe aici.

Carmen, pup baietii cu ochii precum cerul.

Vio bafta cu tratamentul.

Doridia, lasa rontaitul, daca vrei poti.

Eu tot sper ca pana la sf anului sa slabesc inca vreo 6 kg.

O seara placuta tuturor, inclusiv celor nenominalizate

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Am bucatarit acum spre seara; maine trebuie sa duc ceva prajituri la scoala si am zis sa fac eclere cu mousse de cioco, portie dubla, deh, sa ramana cateva si-acasa, copiilor, . Si dublez cantitatile, fara sa-mi dau seama ca erau dublate o data. Si uite-asa am copt 4 tavi de gogosele pentru eclere, in final cam 120 de bucati mi-au invadat bucataria, .
Frigiderul geme de eclere; am pregatit un platou pentru mine la scoala, altul sotului la serviciu plus unu' pentru prietena mea. Si tot mai sunt multe, vad io pe unde mai impart. Cine vrea?

Tumpi, obositor cu atatea drumuri, dar scapi tu de ele, .

Ioana, ce matinala esti! Io ma trezesc tare greu dimineata, noroc ca am doar doua zile pe saptamana cand e musai sa deschid ochii in jur de 6 si-un pic.
Pupici Deliei

nb

Mergi la inceput

eu vreau
ce pofta nebuna mi-ai facut.nu pap eu cioco de fel, da unu as lua de pofta.mie imi plac alea cu ness.

Voiam sa fac si eu ceva de ziua mea, da de unde atata, ca nici bucatarie nu am si vreo luna de acum in colo voi fi fara pana comand si imi soseste , asa ca cine ma invita nu refuz venitul la masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Carmen esti super tare!
Eu azi am facut prajitura Andei cu fructe...s-a mancat inainte sa se raceasca!
Apoi ne-am dus la Julie&Julia...superbissim!

Lou, tumpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor...

Din pacate azi ziua de fructe- legume s-a transformat in zi de peste...pt ca am mancat niste peste la cuptor.....ca nu am rezistat cu fructe si legume.... Cred ca de la rusi ma simt asa de pofticioasa si cu chef sa ronai ceva mereu. Sper ca maine sa imi treaca...desi rusii sunt tot pe capul meu pana miercuri...

Mihaser ai perfecta dreptate si chiar asa si fac cand mananc aiurea...zilele urmatoare ma ponderez. Dar...azi am dat-o in bara cu pestele...desi nu chiar ca era cod file...si l-am facut la cuptor cu lamaie si usturoi..deci..nefiind f. gras...cred ca e ok.
Tumpi o sa-l las...cugreu dar il las.

Mwphala ce imi faci cu eclerele alea?...Vreau si eu....dar mai bine nu...ca am zis ca ma abtin. Te rog mult sa te gandesti si la noi cand le mananci.

Si acuma gata ca merg la nani ...Maine ne astepta iar gradinita...serviciu...apoi maine seara mergem si la dr pt un control de rutina la muci si la tuse..ca...e la moda.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Dordia !

Carmen, cum fai tu spuma de ciocolata pentru eclere ? Imi dai idei crete.

Marilena, daca e sa fugi in lume, , scrie-ne din cind in cind cum stai cu kilogramele. Eu nervi de otel iti doresc !

Justa, te inteleg foarte bine cu supravegheatul de lectii si jucatul. Asta fac si eu cu cei trei cit e ziua de lunga.

Pun un ibric imens cu apa si zahar pe aragaz, miine dimineata o sa aveti cafeluta proaspata.

Eu ma duc aici :

Mergi la inceput

Buna dimineata,

poftiti la ceai verde, ceai negru cu vanilie, cafele sau sucuri care cum doreste.Oo fierte, sunca slaba, somon si paine care doreste.
Avem si musli cu frute si iaurt sau lapte dupa pofta inimii.

Sa aveti o saptamana frumoasa .

Mergi la inceput