Nou stil de viata (283)
Raspunsuri - Pagina 8
louisea spune:
Hallo gagici
Am ajuns si noi acasa. Ce as fi vrut sa stau mai mult
Mai ales ca aici e o vreme de toamna tarzie iar acolo erau vre-o 40 de grade ziua
Am avut si net pe hotel dar n-am intrat numai sa-mi verific mail-ul
Insa in rest a fost superb. Am facut torul orasului intr-un bus in 2 etaje (tip Londra) si ziua si noaptea (noaptea e cu totul diferit orasul), am fost la Afternoon Tea la Burj Al Arab (singurul hotel din lume care are 7 stele, care e construit pe o mica pensula), a fost la safari in desert cu un Landrover, "calarit" pe camila, am dansat belly dance cu un arab
, am fost la cina pe o barca care intre timp ne-a plimbat pe Dubai Creek ("raul" care imparte orasul in doua), am fost in moscheie (Jumeira Mosque - singura care poate fi vizitata de ne-muslimi), ne-am plimbat cu metroul (care fi fi primul (si singurul) automatizat (fara sofer) metro in lume, am inchiriat o masina si ne-am plimbat pana la granita cu Oman si am vazut Golful Persic, ne-am plimbat pe insula Palm (construita artificial - singura la lume) care are forma unui palmier) si acolo ne-am plimbat prin hotelul Arlantis (are cica ar avea 6 stele) si multe multe altele.. am fost si la shopping, nu ca ne-am cumparat f multe iar e superb sa te plimbi prin Mall-urile lor (care sunt imense), Dubai Mall e cel mai mare din lume..
Tumpi nu stiu daca ai simtit caldura dar ti-am trimis ![]()
Claudia am sa incarc poze.. am facut multe.. Sa-mi trimiti adresa ta de mail pe PM sa-ti trimit invitatie pe Picasa
Am sa pun si unele publice dar in ales nu suntem si noi ;))
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
danielag spune:
Buna dimineata, doamnelor! (mai pe la pranz, asa)
Dordia (Diana), La multi ani cu intarziere
! Sa fii fericita alaturi de cei dragi tie!
Lou, ce frumos povestesti de vacanta in Dubai! Si ce de activitati ati avut! Cum a fost plimbarea cu camila
? Aaaa, si detalii despre Burj al Arab, daca se poate
!
Delia, lol, cand ziceai pufoasa sper ca te refereai la "ceva-cu-puf", adica haina alba, si nu la ce era sub haina
. Daca vezi ca-ti face pofta de mancare cartea, nu o citi noaptea, ca-i periculos!
Gusta, ce mare a crescut puiul tau! Cred si eu ca ai fost emotionata!
Carmen, v-ati facut bine?
Zuzi, cum e cu mama in preajma? Asa-i ca e bine? 
Miha, se vede diferenta, cred ca esti mandra de tine!
Tumpilina, te-ai linistit cu drumurile?
Eu am de munca si in weekendul asta, poate mai trec sa va vad.
Va pup pe toate.
Daniela
Delidana spune:
Daniela, bineinteles ca la haina ma refeream, ti-am zis ca tu imi pari tare slabuta. 
Lou, bine ai revenit.
Vreau si eu la calduraaaa!!!
Tumpi, multumim pentru micul dejun, eu am servit o para si cereale cu lapte de soia.
Sper ca azi sa nu ploua, ca m-am saturat. 
O simbata frumoasa va doresc. 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
dordia2000 spune:
Buna fetelor....
Repede ca sunt pe fuga... trebuie sa bag la spalat si apoi sa scot hainele groase si sa le bag pe cele subtiri, sa fac mancare si cam ata pe ziua de azi....ca mai multe nu mi-am propus. O sa merg si un pic la shopping, ca piata am facut-o....deci....o zi incarcata...
Daniela multumesc mult de urari. 
Lou ce superb trebuie sa fi fost....bine ai revenit si abia astepam poze....
In rest toate bune, si va doresc o sambata calduroasa ca afara e friiiig....si revin mai pe seara!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
mihaser spune:
Neata la pranz!
Va multumesc ptr aprecieri...si fetele de la sala ma tot intreaba ce am facut de am slabit asa...adevarul ca in afara de mult sport si mancare cat mai putina si cat mai ok nu cred ca am facut ceva in mod deosebit.
Azi dimineata aveam 57 fix...sunt foarte hotarata sa mai slabesc un kg pana la sf lunii asa cum mi-am propus!
Lou ce ai vazut tu live am vazut si eu la tv...hotelul de 7 stele, mall cu partie de ski, insula aia in forma de palmier...Vai cati bani sunt bagati acolo...E cam prea luxos si prea cald Dubaiul ptr gustul meu...m-as multumi cu un Bora Bora ![]()
Ma bucur ca v-ati simtit bine!
Dordia petrecere frumoasa azi si nu te descuraja...abia astept sa vad pozele inainte/dupa! Eu m-am ambitionat cand am vazut pozele cu Puskin si am zis hai sa incerc si eu...si uite ca se poate...desi nu as fi crezut!
Va pup! Trag un pui de somn ca am stat cu mama la povesti pana la 4 dimineata si azi am fost un pic prin magazine. ![]()
violeta70 spune:
Salutari de la Brasov! unde vremea este superba, putin rece, dar suportabila pentru Brasov si munte, chiar avem si soare. Zapada nu, aici in Brasov, doar din Sinaia, pana in Predeal. Peisajul a fost mirific, privit din tren.
Acum sunt la cumnatul meu in laborator (are ceva treaba si am venit sa-i tin de urat), asa ca am intrat sa vad ce mai faceti si sa va scriu cateva cuvinte.
Va doresc un week-end cat mai insorit si plin de activitati.
Eu ma intorc maine, dar poate mai intru sa vad ce faceti.
Pup toate fetele
louisea spune:
Daniela
e tare interesant in interior.. in stil arabesc dar in aceasi timp modern.. e polat in aur, magazine exclusive.. totul impresionant - care de fapt e si intentia. Daca vrei detalii mai concrete poti sa ma intrebi.
Accesul e permis doar pe baza de invitatie (noi am fost acolo la Afternoon Tea si facusem rezervare de acasa)
Daca-mi trimiti adresa de mail pe PM am si poze daca vrei sa vezi cum e.
Miha.. depinde ce vrei sa faci in concediu.. Noua ne place o combinatie intre a vizita si a sta pe plaja.
Dar sa vezi film si sa vezi realitatea e cu totul altceva.. cel putin in Dubai unde totul se schimba de pe o zi pe alta
Bora Bora ma tenteaza si pe mine 
Ps. am trimis invitatii la poze celor care aveam adresa de mail.. Daca e cineva care n-a primit e pt ca n-am adresa de mail
Am sa fac publice si unele fara noi
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
dordia2000 spune:
Buna seara!
Asa sor'meo...stai pe net la la brasov....pai frumos iti shade...nu ca mine la smotru si gatit toata ziua....si nici nu se vede mare lucru.
Buna seara fetelor....imi cer scuze dar ma oftic ca vreau si eu la Brasov.....
Mihaser ai dreptate numai ca ambitia aia pe care o astept...vad ca intarzie cam mult. Azi am mancat total aiurea...adica nu m-am asezat la masa dar am ciugulit din toate cele. Foarte urat din partea mea...dar maine incerc sa bag doar fructe si legume crude. Sa vedem daca imi iese...desi sunt cu rusii pe cap si am o pofta de rontzait....
Merg sa imi iau cateva seminte....si sa vad un film ceva....Va poop!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
gusta spune:
Neatza.
Va las cafeluta si micul dejun si tot ce va doriti.
ma bucur ca saptamana asta a luat sfarsit ca pentru mine a fost un dezastru total .Azi il am pe socru la noi de la pranz si diseara cred ca dupa ce pleaca fug in lume
.
Pup fetele si mai sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta
violeta70 spune:
Buna dimineata fetelor! tot din Brasov, unde este innorat si urat.
Peste putin timp mergem in Parc Aventura, sa vad ce traseu reusesc sa fac.
Pentru cine nu stie, este un parc la marginea Brasovului, in padure cu trasee de la un nivel de dificultate mic (pentru copii), pana la cel mai dificil nivel de dificultate, pentru cei antrenati. Ne cataram prin copaci, pe franghii, pe inele suspendate, etc. O sa vad, sper sa ies teafara de acolo.
Va doresc o duminica frumoasa in care sa va incarcati bateriile pentru saptamana urmatoare.
Pupici