Nou stil de viata (283)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

tocmai ce-am actualizat lista, asa cum spusesem aseara ca fac, .

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Anda mie chiar mi-ar trebui o dusca.

Miha se vede diferenta foarte bine.

Azi sunt asa ca e ultima zi a puiului la grupa asta si invatatorul era asa emotionat si eu mai uda pe langa el si am plecat cu lacrimi in ochi si chiar nu am putut spune nimic.Doamne cat trece timpul si ce am sa fac eu pe parcurs cu emotiile astea ca inca nu ii pot da drumul din mana.

Ma duc la cafea ca azi nu e de bine cu mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata!
Carmen exact asta imi propun, sa am incredere in Dumnezeu, pentru ca acum totul este in mainile lui.
mihaser vizibila schimbarea. Felicitari!

Fetelor aici este o vreme groaznica, de-mi vine sa ma duc acasa.
Doctorul nu mi-a scris, insa sunt calma, pentru ca nu ar avea ce sa-mi spuna decat sa urmez tratamentul. Dar totusi cateva cuvinte de la el m-ar mai linisti. Eu astept. Banuiesc ca nu ma lasa balta. Poate in week-end ii retransmit mailul.

Va pup si ne mai auzim
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Salutare, fete dragi.

Zuzi, sunteti bine? Cand trebuie sa ajunga mama?

Va pup pe toate, ma duc la somn.
somnoroase pasarele/pe la cuiburi se aduna...

Nu prea bine. Mama trebuia s-ajunga de ieri dar se pare ca a pierdut conectia...am stat in aeroport 5 ore s-o astept si nu numai. Dupa vreo 3 ore deja eram pe la usa imigratii, politie, info, etc. Am intrebat ca disperata pana cand am dat de "usa" companiei de zbor care mi-a spus ca n-a fost in zborul de ieri dar ca-i programata in cel de azi. N-am dormit toata noaptea si-s la munca de la 4:30 dimineatza...
Azi am sunat linia aeriana inainte s-ajung la aeroport sa vad daca s-a imbarcat si ... e imbarcata... . Dar pe mine deja m-ajunge oboseala si stresul si tot...si cred ca ma linistesc abia cand am s-o vad aici cu mine.

Dordia cu sanatate si noroc si kg. cat mai putine.

Va pe toate, mai vorbim.

p.s. Mihaser felicitari se vede c-ai slabit.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

cu intirziere, Dordia, sanatate si tot ce-ti doresti!

Zuzi, hai ca mai e un pic si o vezi pe mama.

Carmen, cheful tot nu mi-a venit dar ma fortez, ca fata silitoare ce sint. Ieri am fost la "Zilele cinematografiei hispanice" la cinema Studio si am vazut un film spaniol, "Para que no me olvides" (ca sa nu ma uiti) frumos dar foarte trist.

Daniela, cartea asta despre frantuzoaice imi face asa o pofta de mincare...intr-o noapte am stat sa citesc pina la 2 si apoi am mincat 2 pere mici ca stomacul imi cinta o serenada de toata frumusetea.

Va las acum, ma duc sa fac o baie fierbinte cu saruri de vanilie.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare! n-am mai ajuns pe net de o saptamana, am citit putin in diagonala.
Crys condoleante, imi pare rau pt soacra ta!
Khristin cu intarziere, la multi ani pt Chris, sa creasca mare si sa fie sanatos!
Dordia, la multi ani si multe bucurii
Lou cat mai stai in dubai??? hai acasa si trimite-ne poze.

eu astept sa inceapa filmul pe protv int, state de roamnia, abia astept, m-am bucurat toata ziua ca un copil mic.
maine am musafiri, poimaine mergem intr-o vizita, in rest, scoala mai o sapt, apoi e vacanta o saptamana, gradinitza...vreme urata, frig, am scos gecile de iarna, caciuli, cizme...

va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!
ce faceti, stati la gura sobei?
Eu maine, dis-de-dimineata plec la Brasov (parastasul mamei cumnatului) si ma intorc duminica.
Cand ma gandesc ce frig va fi imi vine sa mor. Plec cu trenul, ca nu se stie ce-i pe drum, sper doar sa nu intarzie, ca vreau sa ajung la biserica.
Pupici la toata lumea si ne mai auzim.
Un week-end cat mai calduros (daca este posibil) si odihnitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna noaptea fetelor....

Multumesc din suflet tuturor pentru urari si imi cer scuze ca ieri nu v-am tratat cu o portie de tort virtual, dar singura portitza de forum din zi este seara dupa ce culc teroristii. Aseara dupa ce am culcat teroristii care m-au extenuat...in nici 5 minute eram in lumea viselor cu Mos Ene cu tot....chircita pe canapea...ca acolo am adormit. So....in seara asta abia acum am pus mana pe calculator...si am citit mesajele voastre pentru care va multumesc mult!

Cryscosty si sunt alaturi de tine cu gandul si cu sufletul.

Mihaser.......super diferenta!! Abia astept sa pun si eu poze cu...inainte si dupa....dar poate pe la anu'! Numai sa ma tina ambitia si sa ma tin de treaba....

Zuzi hai ca mai e putin....si cine o are pe mami langa ea.....

Fetelor...va poop si inca odata va multumesc din suflet pt urari.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Poftiti la mic dejun care dupa pofta inimii.

Am intrat sa va salut doar,daca mai am timp intru mai pe seara.

O zi minunata va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza si de la mine.

Colega te astept cu raport frumos saptamana asta.

Claudia la noi saptamana viitoare e vacanta si aici e frig si urat.

Gravidutele numai zic nimic.

Violeta drum bun.

Sunt in zona.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput