Nou stil de viata (283)
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tumpi Buna dimineata, poftiti la ceai verde, ceai negru cu vanilie, cafele sau sucuri care cum doreste.Oo fierte, sunca slaba, somon si paine care doreste. Avem si musli cu frute si iaurt sau lapte dupa pofta inimii. Sa aveti o saptamana frumoasa . "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
Asta da mic dejun,o sa iau si eu o cafea

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
gusta spune:
An-k la multi ani si sa ai parte numai de lucruri frumoase.
Tumpi colega lasa ca e bine vedem noi ce om face.
Mik la kg as putea sta mai bine dar inca rontai la fel ca Dordia.
Carmen arunca cu eclere si la mine.
Miha sa porti sanatoasa achizitiile.
Ioana am si eu una care are lene dar in vacanta va avea program.
Revin ca ma duc dupa cafea si am si puiul acasa toata saptamana.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
'Neata! Tumpi, ce mic dejun bogat
iau o cafea deocamdata, dar mai trec mai tarziu.
In primul rand va multumesc la toate pentru gandurile bune, chiar v-am simtit aproape
A fost o perioada grea, dar sper sa ne revenim cat de cat curand. Am multe drumuri de facut, deocamdata am renuntat la scoala de soferi din lipsa de timp. Fac drumuri la socru, am umblat pentru pomana..mai rau este ca-l car pe Dany dupa mine si a racit
Mi-a dat-o si mie, ma simt nasol azi, ma doare capul si ma ustura gatul. Asta este...
Lou, am vazut ca mi-ai trimis poze, dar nu am apucat sa ma uit pe ele, dar azi o fac
Carmen, trimite si la mine...am asa o pofta
Mancare nu prea imi intra, dar dulce cred ca da![]()
Zuzi, a ajuns mami?
Delidana spune:
An_k, multa sanatate, iubire si fericire! 
Tumpi, multumim de micul dejun.
Carmen, n-ai niste vecini pofticiosi? Sigur te scapa ei de surplusul de eclere. ![]()
Va pup si va doresc o saptamina frumoasa.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Gabrielama spune:
Salutare din aerportul din Viena! Sunt in drum spre Belgrad, maine plec de acolo la Ljubljana si ajung acasa abia la sfaritul saptamanii!
Va doresc o saptamana luminoasa si nu foarte geroasa.
Eu sunt binisor, nu ma mai simt atat de rau cum ma simteam la inceput, dar nu sunt inca bine-bine. Dar trece...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
carina spune:
An-k: la multi ani!!!!
Lou: m-ai omorat. Stiam ca vreau vacanta iar tu mi-ai confirmat-o.
Carmen:
- iti aratam cum ma simt - parca beau in continuu. Eu visez la Craciun si la concediul de Craciun.
Va pup si fug - pana vineri am de angajat 5 oameni
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
An-k la multi ani fericiti si plini de realizari!
Mik Ms de urari...te
Eu azi sunt cuminte...sau cel putin asa imi propun. Meniul de azi...
Salata de vara cu branza, iaurt si seara peste cu legume.
In rest sper sa beau ceva lichide ca stau cam prost la acest capitol.
Va poop si o saptamana frumoasa va doresc.
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
violeta70 spune:
An_k, La Multi Ani! cu sanatate, fericire si noroc! 
Fetelor sunt rupta. Ma doare tot corpul. Am ajuns aseara pe la 22.00, franta de oboseala. Dar a meritat, este intr-adevar superb. Am reust 2 trasee, iar la al treilea am renuntat cam la un sfert. Mainile nu m-au mai ajutat, si nu avea rost sa insist. Dar mi-a placut si sigur voi mai merge si-l voi face si pe asta.
La Bucuresti este frig si innorat. Imi vine sa merg acasa sa dorm, ca am de recuperat.
Pupici si mai revin.
madelaine77 spune:
Vin si eu cu raportul (cu intarziere): stagnare.
Piticotul meu este foarte racit,luni a avut febra mare, de doua nopti sunt nedormita.
Va scriu in viteza pt ca am mult la serviciu si la 18.30 trebuie sa ajung acasa sa-i fac aerosoli. Va pup si mai trec.