Nou stil de viata (283)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

La multi ani, An-k!!!! Sa fii fericita! Si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Vin cu raportul un pic mai devreme caci maine nu am timp sa ma cantaresc dimineata si nici restul saptamanii nu stiu cum va ratata. Deci Raport: 59,2kg (-600g saptamana asta si -2,2kg de la inceputul concursului)

Sunt varza cu psihicul de cand am schimbat contraceptivele: sunt mereu nervoasa, artzagoasa, nu am rabdare... imi vine mereu sa rontzai ceva... offf, sper sa se mai obisnuiasca organismul cu ele ca altfel le arunc cat colo daca nu-mi revin in 3 luni. Am devenit o persoana morocanoasa care nu mai are chef sa mai vada/auda pe nimeni, io care eram definitia sociabilitatii. Mai caut si pe net sa vad daca-i normal caci mi nu prea mi se pare.

Meniu de azi:
MD: cafea cu indulcitor
Pranz: fasole cu carnati (150g) si o salata mare de muraturi
Cina: piept de pui la cuptor cu salata verde

Meniul de maine identic cu cel de azi. Poate mai adug ceva la micul dejun daca am timp. (Sotul meu e plecat saptamana asta asa ca dimineata e un balamuc de nedescris acasa, nu prea ramane loc de mic dejun). Sper insa sa ma pot tine de sportul de seara.

Va urez numai bine!
Revin eu candva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

An-k, la multi ani sanatosi, fericiti!

Tumpi, Gusta, Cris..., v-am trimis o portie virtuala de eclere. Sa va fie de bine, ca mie mi-a fost, .

Delia, nu vrei sa fii tu vecina mea?

Anda, mult spor!

Mik, crema am facut-o din frisca (smantana 12%, zahar dupa gust, intaritor de frisca), cioco de menaj topita si juma de plic gelatina. Am adaugat pentru savoare, scortisoara.

Madelaine, Cris, sanatate!

nb, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, An-k !

Merci de idee, Carmen, si somn usor !

Si la noi in Mexic a venit toamna. Chiar mi-era dosr de putin frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
An-k la multi ani pentru ieri si scuze de intarziere
Poftiti la cafeluta
Pentru raport nu am ce sa spun ca nu m-am cantarit,maine imi iau revansa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Raport 61,5kg

Mik mie imi place cu caldura ca oasele mele la schimbarea de temperatura fac urat.dimineata eram intepenita in pat.

Carmen mi-a fost de bine si daca vrei sunt eu vecina ta nr.2.

Delia a venit cheful de scoala .

Ruxi cum mai esti?

Gabriela ma bucur ca esti mai bine.

Cuscra zi tot ce te doare.

La mine meniul e normal numai ca eu mai scap in dulciuri si trebuie sa fac ceva pentru asta ca tare mi-as dori sa inchei anul la 59 de kg.Dar cred ca sunt visuri.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele....

Imi cer scuze dar azi nu m-am cantarit pt ca am uitat cu desavarsire....dar oricum sunt cu rusii pe cap...deci...maine vin si eu cu raportul in dinti.

Madelanie...sanatate multa puiului. Si ai mei sunt raciti amandoi..dar nu am facut febra....dar facem aerosoli seara.

Gata ca azi sunt happy..pt ca Stefan a fost superincantat la gradi...l-am lasat razand.

Va poop dar sunt prin preajma!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ank! Sanatate si cat mai putine kg...cate iti doresti!

Raport rusinos 57,5 asa ca +500gr...Se cunoaste ca m-am tinut de prajitureala...Am facut retetele de praji ale Andei, briosele de la Made... Gata, nu mai fac! Cel putin pana la sf lunii...decat sport!

Vestea buna e ca mi-au sosit bermudele anticeluluita...le port zilnic..Va spun peste o luna ce efect au avut.
Maine merg la kangoo jumps! Abia astept!
Aseara am fost la fesieri, dar nu mi-a placut! Abia astept sa bag un tae bo deseara...poate stau si la aerobic mixt dupa ca vine o antrenoare noua.

Trebuie sa ma pregatesc si de nunta cu toate cele vopsit, tuns, pensat, manichiura, masca de fata...Nu-mi place sa stau cu orele pe la salon...cred ca ma duc de mai multe ori...Oricum trebuie sa ma vopsesc si sa-mi fac o curatare de ten mai devreme!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Diana ma bucur ca l-ai lasat cu bine la gradi ca parca nu esti om cand il lasi plangand acolo
Miha ce faci mama?
Noi in sfarsit am facut kk mai bine,la 5 dimineata si mi-a spus ca nu o mai doare funduletul.Se pare ca regimul si crema de hemoroizi isi face efectul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata!
An_k, la multi ani, sa fii iubita si sanatoasa!

Crys, Made, Dordia multa sanatate!

eu calc acum dar fara chef.
Sa aveti o saptamana buna!

Mergi la inceput