Nou stil de viata (283)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Claudia sa vii si la mine sa calci .

Dordia bucurie ca e vesel la gradi.

Gata ma duc sa fac curat intr-o debara afara ca de mai nou sunt si doamna si domnul in casa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata mai la pranz si de la mine

An-k , La multi ani! sa fi iubita si sa relizezi in viata tot ce ti-ai propus, inclusiv sa ajungi la greutatea propusa.

Cum spuneam si saptamana asta raportez stagnare, ca n-am cantar,desi e posibil sa fie mai putin ca ieri aproape ca nu am mancat,decat dimineata un sandwisch , o cafea, la pranz o gondola de fructe cu inghetata si inca un ness, plus apa si asta a fost toata masa mea pe ziua de ieri.

Eu ma mir ca se vede la picioare mai ales ca am mai slabit, da cred ca am facut muschi la brate si picioare, ca-s singurele pe care le pot lucra, iar grasimea a ramas acolo

Ieri am fost iesia putin in oras sa ma uit de cizne si ca de ficare data modelele care imi plac nu aveau nr meu si mi-a ramas gandul la unele verzi.Maine daca am timp trag o fuga prin oras sa vad poate gasesc prin alta filiala acelas model cu nr meu.

Asa as avea si azi dor de duca ca a iesit si la noi soarele desi dimineata erau -5 gr, geamurile bocna, ca nu stiam cum sa le dezgeta mai repede ca nu am auzit ceasul si am ajuns la munca cu 45 min intarziere

O zi buna va doresc, mai am ceva pauza,poate mai revin
Abia astept sa ma mut, ca sa-mi pot face programul meu de masa cum trebuie, sa-mi gatesc cate ceva dietetic si sa termin cu drumurile ca ma seaca, da de vlaga nu si de kg

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Colega am calcat pe de-alaturi...A venit mama la mine si incepuse ca sa faca fasole, sarmale ... Eu vreau o salata Etrusca si nimic mai mult, dar daca toata casa miroase a chiftele si Eli mananca si 7 ...
Plus prajiturile!
Dar gata...am cumintesc!
Ma apuc de curatenia de Craciun!

Gusta mai vino si pe la noi Tu esti harnicuta ca o furnicuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vij eu si eu, iesita din vartej, cu raport identic, 66.8. dar tre sa apara uratii, poate ca sapt viit sa fie binisor in bine schimbat:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ank, la multi ani!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut. Nu am apucat sa citesc nimic. De 3 saptamani am copii bolnavi, acum sunt eu foarte racita. Am venit doar la raport.
74.5

Mergi la inceput

Gata curatenia cu peripetia de rigoare am cazut de pe o masa fara urmari dar cu multe spume la gura si la adresa olandezului.

Tumpi daca nu reusesti acuma mai punem de un concurs si ne luam revansa.

Miha nu imi place treaba asta ,dar cand ma apuc nu stiu sa ma opresc cand ma intind pe jos.

Olga sanatate la pui.

Si va invit la o pauza de suc dietetic sau ceai.

Tumpi la cizme si mie imi sta gandul si am vazut destule dar mi-am propus ca pana la 59 sa nu imi iau asa ca cred ca anul asta nu le mai pup sau poate imi iau la vara.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Buna fetelor

Ma bucur ca v-au placut pozele. M-as mai intoarce acolo dar peste vre-o cativa ani cand orasul s-a mai "asezat" un pic si au mai terminat cu proiectele

Sper ca restul ati primit (sa nu va speriati ca-s multe mail-uri dar am ales sa le organizez pe albume sa fie mai usor de vizionat)

V-am pupat in grup

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Hai trezirea ca micul dejun e gata si va asteapta.

Azi nu stiu ce imi propun ca inca nu sunt treaza in totalitate asa ca va astept sa vad ce faceti voi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Am venit la cafeluta
Tot nu pot sa dau raportul ca nu mai am cantar,azi ajung la mama si ma cantaresc.
Meniul zilei -legume
O zi buna fetelor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput