Nou stil de viata (283)
Raspunsuri - Pagina 13
Delidana spune:
'Neata,
Gusta, multumim de micul dejun. Eu am servit cereale cu lapte de soia.
Cheful de scoala a venit, mai tras, mai impins, dar asta e, imi adun fortele pentru ultimul an. 
Carmen, e periculos ce-mi propui tu acolo. ![]()
Tzuni, tu ai fugit in lume, asa-i? 
Olga, sanatate familiei si tie! 
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Salutare! Ce faceti fetele? Ce este cu linistea asta? Eu tot busy sunt toata ziulica, aleg ca nebuna, ma mir cum de mai pot sta in picioare dupa cate am tras in ultimele 2 saptamani...unde mai pui ca sunt si racita cobza
Raport 71 kg Serifa, scuze pentru intarziere
Zuzi...unde esti coleguta mea?
Ruxi, Tzuni..ne-ati parasit?
Lou, am reusit sa vad si eu aseara pozele...merci ca mi le-ai trimis...superbe.
Pupici pentru toate doamnele frumoase
Zuzilici spune:
Buna dimineatza doamne dragi!
E bine cu mama langa mine dar era si mai bine daca eu nu eram bolnava...cred c-a dat gripa N1H1 peste mine, ca deja nu mai pot...azi merg la
sa-mi confirme, daca reusesc sa prind o programare la el.
Am ajuns la 85.6 kg dar stiu ca-s doar de la raceala. Tusesc de ...(fac pe mine) scuzati !
de ma dor toate cele. Si ma doare tot corpul si nu va spun.
Mama mi-a venit tare "daramata", nedormita deoarece nu i-au dat camera de hotel si-a stat in aeroport, nebauta , nemancata cum s-ar zice, si fara bagaje. Si-n ele isi avea toate medicamentele. Abia peste 2 zile i-au venit. Dar acum e bine , isi intra in ritm si se intelege de minune cu Bella.
Acasa mi s-a stricat cablul de alimentare al Laptop-ului. Eu cred ca-i cablul, F. zice sa s-a stricat inauntru unde pui cablul, cert este ca nu mai conteaza. N-am PC acasa si asta ma enerveaza. O sa trebuiasca sa-mi cumpar altul.
Sincer nu stateam acum in loc de cheltuiala asta dar daca altfel nu se poate...n-am incotro...
Ce sa va mai zic. n-am citit nimic de la pag. 7 dar sper sa recuperez cat mai curand.
Lou bine-ai revenit si multumesc mult de poze. O minune si voi si peisajul...
An_k
cu sanatate, noroc si spor in toate...mai ales la slabit. 
Va
si ne mai vorbim, sa ma fac bine ca nu mai scapati de mine.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
roxana1974 spune:
Salutare fetelor dragutelor. Mi-e rusine ca nu am mai venit demult insa sa stiti ca nu am avut timp si spor...nici nu prea stiu ce sa zic si cum sa incep...
M-am ingrasaaaat
totusi nu-s chiar disperata ca nu am pus cm decat in talie unde nu era chiar asa de grav, mi-am crutat coapsele cu greu slabite insa sunt suparata pe mine ca nu m-am abtinut...am mancat mult...mancare de-a mea + ceva branza, insa cu mai multi carbs si mai muuuulta cantitate...nu stiu ce-am avut..ba da, astenie de toamna si pitici pe creier
vreau inapoi in lista, deci am 59.5 kg, vai mie, de la 57
nici nu vreau sa ma gandesc.
Carmen, deci asta e un semn, mare
Delia, nu am mai fost la calarit de vreo 2 poate chiar 3 saptamani, am tot avut alte rahaturi plus ca a fost vreme uraaata si friiiiiiiiiiiiiiig si ceaaaata in Jucu si mi-e dor rau de calutul meu preferat de la Danesh si saracu', el nici nu stie... 
Cu
de rigoare, zic si eu cu intarziere LMA lui An_k si Dordiei
multe si multa sanatate si sa vi se indeplineasca dorintele.
Plec acum si incerc sa imi promit mie ca nu mai stau atata timp departe.
Daniela, oare esti prin Cluj?
Va 
pe curand!
Roxa
khristin spune:
Multumim de urari fetelor si mii de scuze ca nu mai apuc deloc sa mai intru pe subiect, din criza acuta de timp. Micutul meu a implinit intr-adevar un anisor
. La mot, a luat de pe tava banii, pixul si termometrul asa ca impreuna cu nasii am cazut cu totii de acord ca el va fi doctorul bogat al familiei
. Apoi am fost la concertul Kyliei Minogue, care e foarte in forma pt. varsta ei si mai ales nici nu spui ca a trecut prin lupta impotriva cancerului. Apoi am fost nasi de botez si mai avem o mica finuta, a cincea de altfel. Ieri am facut si vaccinul de un an din fericire fara efecte secundare, asa ca ziceam ca am scapat
. Aici se pare ca ne bucuram de o toamna tarzie, maine vor fi 17 grade cu ceva ploaie, e adevarat…
An_k, Dordia, La Multi Ani fericiti cu intarziere iti transmit si din partea mea !
Louisea, sa-ti fie de bine vacanta. Te-am admirat in poze ce zvelta poti fi, ca sa nu mai pomenesc de locul de vacanta. Chiar vorbeam cu al meu sot sa facem urmatoarea vacanta acolo, cand va fi sa fie. Poate te mai intreb una alta pe PM daca ai timp…
ClaudiaH, sper ca esti mai bine dispusa
. Si eu stiam de contraceptive ca pot fi adevarate emotional roller-coastere.. pt. ce metoda ai optat ?
Mihaser, bermude anti-celulitice ? E prima oara cand aud asa ceva. Si alearga bermudele alea
??? Numai bine ca mi-ai amintit sa-mi fac si eu appointment la spa, caci am tot amanat momentul…
Mephala, ce mai e nou ? Ce fac baietii tai ?
Gata fug la culcare caci maine o iau de la capat…
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
gusta spune:
La multi ani Carina si sa ai tot ce iti doresti si mult spor in clasa 1.
Zuzi cum stai cu gripa.
Eu iar va las micul dejun si tot ce vreti si va urez o zi cat mai buna.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
'Neata! Multumim pentru mic dejun cuscra
O zi buna si tie
Carina, la multi ani! Sa fii sanatoasa, norocoasa si mult succes la scoala
Zuzi, ai grija de tine
O zi buna a aveti
ancadragoman spune:
Neata
Pentru raport stagnare
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
violeta70 spune:
Buna dimineata fetelor!
La Multi Ani, Carina! sanatate si noroc. Anda sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea 
O zi buna,
Pupici
mihaser spune:
Salut!
Carina! La multi ani si sa cresti mare! 
Khristin da sunt nustiu ce chestie cu biofir (daca bagi pe google scala biofir le gasesti) Mie imi plac...sunt faine pe piele! Aseara le-am luat si la Kangoo jumps...Sincer nu cred ca au efect, dar am zis hai sa incerc...ideea e ca se pot porta pe sub haine si modeleaza corpul...Oricum cu celulita am de luptat...si asta numai daca o sa am un stil de viata corect o combat...sunt constienta!
Si eu ma ingras
Ce cladesc ziua daram noaptea ca mesterul Manole...face mama sarmale si tot felul aici sub nasul meu...Am zis ca gata...nu mai gust nimic...dar azi e ziua vecinei face 10 luni si o sa gust tort, sambata mergem la nunta+botez...Inca nu am ajuns la 59, dar abia ma mentin la 57,3 
Pe 14 Nov am intalnirea de 10 ani si vreau sa arat bine...Ieri m-am tuns si m-am vopsit! Trebuie sa pap corect ca altfel...
Zuzi sanatate multa! Wow ai slabit aproape 10 kg...Mama e tot ca tine si am pus-o la dieta...Cica spuneti d-na nutritionist ce sa mananc azi...i-am dat paine cu secara! (ea manaca o paine si ceva pe zi!
)
Carmen, Roxa ce facem?...vai de noi cu porcii aia acum de Craciun...
Va pup! Vio asteptam vesti II !