Nou stil de viata (283)
Raspunsuri - Pagina 14
Zuzilici spune:
Buna dimineatza si multumesc de tratatie Marilena. 
CARINA, sa fii sanatoasa, norocoasa si cu cat mai multe sucese la scoala, la karate si nu numai.
Violeta ceva poze de la traseele facute la Brasov?
Eu tot "moarta" sunt si abia astept sa se termine ziua de azi. Maine stau acasa ca nu se mai poate. Sper doar sa-mi treaca cat mai repede raceala.
Va salut pe toate si va doresc de pe acum weekend placut.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Mihaela abia acum am citit ca te-ai tuns si vopsit. Nu ne-arati si noua cum iti sta????
Marilena cum mai etsi tu draga mea??? Cum a fost cu socrul in weekend?
Crys tot asa busy esti la servici? Ce mai face Dany?
Mik te
si pe tine si pe iezii...? ![]()
Ioana cu cine-ti bei cafelutza dimineatza? ![]()
Dordia cum e la noul servici? Nu ne-ai mai spus nimic asa ca inteleg ca toate-s bune si frumoase?
Tumpi cand ai zis ca te muti acasa insemna ca te intorci in Ro? a eu asa am priceput.
Ruxi, Tzuni
si voua si sper sa ne citit macar asa din cand in gand.
Anda de la mine cu dedicatie o
de ce vrei tu. 
Delia pana la urma ti-a venit pofta de scoala...mai impinsa mai trasa se termina si facultatea. Ultimul an, zici, wow ce-a trecut timpul. Ce vei face dupa? Vrei sa ramani in tara?
No nu-i mai urez decat Roxanei sa aibe parte de calarie weekendul asta si plec la ale mele. O zi buna tuturor.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Copiii sunt sanatosi din nou, de ieri nu mi-au mai facut febra. Daca ma tineau toata saptamana cu febra si miorlaiala cred ca-mi dadeam duhul pana se intorcea sotul din delegatie.
Khristin, merci de intrebare! Parca-s un pic mai bine cu nervii insa pofta de mancare inca e prezenta. Am luat inainte Yasminelle insa imi adusesera libidoul la 0 asa ca acum am trecut pe Lamuna. Sper sa fie mai bine, oricum primele 3 luni sunt de adaptare, o sa vad apoi ce-o sa fie. Dar... ma bate gandul sa renunt la pilule si sa incerc altceva. Dar ma rog... nu mai detaliez ca deja sunt off-topic.
Nu mai scriu ce am mancat caci oricum am mancat haotic: nu mult, nu prost dar haotic tare.
liris spune:
Carina, pui de Anda, santate, sa cresti mare si minunata!! La multi ani!
fetelor eu sunt asa pe marginea fina a unei depresii. mama pleaca pe 6. sa vedem cum o sa ma descurc.
pe 26 dau si eu raportul, ca de obicei.
mai stie cineva ceva de Lai? mai era o fata din Olanda cu o fetita si-un baiat? iaca de ele mi-am adus io acu aminte.
roxana1974 spune:

Ioi, Anda, io mi-am facut pe tot forumul asta o reputatie de uituca, numai cu intarziere reisesc sa zic LMA, fara exceptie!
Te
si iti urez numai bine! 
Zuzi, ioi ce te
pentru urarea pt w/e dar plange sufletelul in mine ca desi e vreme faina nu pot merge la calareala. M-a chemat un prieten bun, facuse programare, dar eu am un training si sambata si duminica de dimi pana seara. Oricum, ceea ce se intampla in w/e este o dorinta implinita.
Miha, io de obicei de sarbatori slabesc, asa ca astept Craciunul cu nerabdare, mai ales pentru cadouri
nici acumnu pot sta mai mult, ca am treaba, dar revin maine cu forte noi.
Roxa
violeta70 spune:
Mihaser
inca sunt cu anticonceptionalele. Mai am 8 pastile, asa ca in week-end ii scriu iar lui Zadori sa vedem ce urmeaza. Ce va pot spune este ca nu ma simt tocmai bine: ma dor ovarele, mijlocul, sanii. Probabil de la tratament.
Zuzilici
....nu am poze, ca a plouat rau, asa ca eram singuri in tot parcul. Sincer nici nu ne-am gandit ca vom face ceva, dar daca am ajuns pana acolo, nu ne-am lasat. Iti pot spune ca sunt plina de vanatai, si d-abia azi mi-a mai trecut febra la maini.
Va pup si va doresc o seara placuta 
louisea spune:
La multi ani Carina!! 
Kris.. desigur
Miha primesti bataita daca nu te ti de treaba ![]()
Zuzi 
Va pup.. Am fost la Tae Bo azi si is cam obosita..
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
hcclara spune:
Salut!
lou mersi de poze, minunate, si ele si voi! vreau si eu, sper sa ajung odata...candva!
Anda, la multi ani Carinei, sa creasca mare, sanatoasa, norocoasa
va
si pe restul.
vikinga spune:
Salutari doamnelor
.La multi ani Carina! Anda sa-ti traiasca fetita cea frumoasa!An-k la multi ani cu intirziere!Liris pe Lai am vazut-o din cind in cind pe forum dar pe Anky deloc. Super fete amidoua, asa e.Intr-o sapt intru in a opta luna, is marisoara si cam duduie pe unde merg. Soro cind incep sa scirtie dusumelele cind mergi prin casa ori scaunele sa para deodata cam mititele e de rau
. Bineinteles ca sunt inafara de burtoasa si grasa de-a dreptul. femeile insarcinata se impart in 2 categorii: alea fine si alea ca mine
. Pe cit pot sa ma tin de cure grele sa slabesc si sa ma torturez la sport pe atit nu ma pot abtine de la placerile culinare. Mi-e si foame si normal ca nu stau lihnita taman acum dar si ce maninc well aia e problema
. Piine, paste chestii astea-s la liber si deoadata imi amintii aroma untului si a smintinei eeeeeeiiii
si-s generoasa, viata e in roz, totul e bine si de ce m-as pedepsi cu interdictii. Nu, eu-s pe extreme, ori maninc dom'le ori numai maninc deloc. Totusi nu acum exagerat, maninc cind imi e foame, cit am nevoie cum am stomacul ingramadit din cauza inaintarii sarcinii ma simt satula repede, problema e la bunataturi pur si simplu nu ma simt ok doar cu salate si supe chioare, tre sa-mi priasca si apoi servesc un mic desert dupa. Probabil retin si multa apa, pt ca totusi mi se pare ca putea cintarul sa arate si mai putin. Nu stau acum numai cu ciocolata ori chipsurile in brate. Beau f multa apa, acum mai mult ca inainte, mi-e sete si eram oricum obisnuita sa beau 2-2,5 l pe zi, dar acum trec de 3l. Azi de ex am mincat dimineata un bol de cereale integrale fara zahar cu lapte 1,5% , 2-3 linguri de fructe uscate si alune si o banana, un suc de portocale si o cafea cu lapte. Prinz 3 felii toast cu cereale, brinza philadelphia normala e adevarat nu din aia slaba, sunca presata, 2 felii de cascaval, 2 rosii si juma de ardei gras, desert un mar si juma de kaki. Seara peste cu legume la cuptor, cu ceva unt facute, ca desert ciocolata neagra cu alune asa cam 4-5 patrate. Nu e de dieta, e destul de caloric dar acum is si cererile mari. cam la nivelul caloriilor astora am mincat de obicei. mofturi si pofte subite de gravide au fost cind si cind o mina de chipsuri ori un colt mare d epiine cu unt si sare asa ca la bunica:)), ori un cokt mare de piine proaspata cu 100gr smintina ori gogosi facute cind si cind de mama, ok date prin zahar pudra cit cuprinde. dar chestii din genul asta nu zilnic, cum saream calul intr-o zi deveaneam mai decenta a doua zi. Doar in vacanta am fost consecventa in abateri, eu-s tipul omului ce in vacanta nu se poate organiza alimentar DELOC. dar am si mers zi lumina, am fost intr-un parc gen disney asa si e de mers la din astea de colo colo. Lunea viitoare merg la dr si at o sa trebuiasca sa ma cintaresc ca eu evit acum, imi e deajuns ca duduie casa si scirtie orice ating
, 10kg is luate oricum de acum 3 sapt si chiar e f posibil sa fi lau 3 kg in 3 sapt ca a fost si vacanta asta intre timp. Si cele mai multe kg in ultimele 2-3 luni se pun. La carte scrie ca femeile fine pun 5 kg eu cum sunt oricum din cealalta categorie sigur pun 10kg
. Ok cu 20kg fac fata, vreo 7-8 in spital, apa cum am zis tre sa am multa, sa zic cu un 10kg mai ma lupt cu cceva curaj il pierd cit de cit usor dupa, dar asa ma tem de 20-25kg cum am slabit data trecuta...Inafara de dolofana sunt f bine
. Nu am dureri de spate, nu am nici o problema, nu am fost racita, nu am avut tuse, febra ori alte chestii. Sunt in forma buna, numai ca respir mai greu asta si pt ca plaminii-s ingramaditi dar si pt ca resimt deja kg. Bebelina misca intr-una, imi e draga de pe acum, abia astept sa o vad! Cred ca e o frumoasa
. Sanatoasa sa fie!Pup la toate stilatele si spor la slabit
. Gabi salutari speciale pt tine camarad draga
. Ma bucur ca iti este mai bine.Vikinga
29+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo