Nou stil de viata (283)
Raspunsuri - Pagina 15
danielag spune:
La multi ani cu intariziere, An-k
!
La multi ani, Carina!
Chiar citeam zilele trecute de constelatia Carina si steaua Eta Carinae, care are o luminozitate cam de 4 milioane de ori mai mare decat a Soarelui. Si mi-am zis sa nu ratez ziua Carinei, si vad ca am intrat mai tarziu de miezul noptii, deci am ratat-o. Pentru Carina, o fotografie cu steaua al carei nume il poarta! 
Roxa, sunt in Bucuresti, saptamana viitoare ajung pentru cateva zile in Cluj. Ar fi frumos sa ne vedem, dar nu stiu inca cat de incarcat imi va fi programul...
Mai trec pe aici, va pup pe toate. Noapte buna!
Daniela
Delidana spune:
'Neata,
Carina, fie ca toate dorintele sa se implineasca! 
Daniela, ce frumoasa e steaua! Arata ca doi boboci de trandafir!
Vik, ma bucur ca esti bine. 
Zuzi, nu stiu ce sa zic, mai ales cu criza asta e greu sa gasesti un loc de munca platit decent. Si eu mai vreau si un bebe la anul ceea ce inseamna si cheltuieli mai mari. Vom vedea...
Ruxi, esti bine? Mai zi-ne ceva. 
Carmen ai scapat de eclere? ![]()
Va las micul dejun si cafele/ceaiuri/fructe.
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Neatza.
Delia eu iau cafeluta si stii ca trebuie sa imi spui cand ma apuc de galerie.
Daniela super poza.
Vik frumos mai scrii.
A trecut aproape saptamana si mie nu imi vine sa cred.
Marilena si Mara Augusta
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase si slabe!
Anda, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Scuze pentru intarziere, dar am venit acasa abia aseara tarziu.
So, in 4 zile in fost in 6 avioane, sunt inca relativ chiauna si cam bezmetica. Aseara cand m-am urcat pe cantar m-a apucat plansul, caci avem fix 2 kg in plus fata de luni dimineata cand am plecat; si chiar nu am exagerat cu mancarea in ultimele zile.
Insa cum stiu ca zburatul are efect asupra kg mele, am incercat sa nu ma panichez prea tare... iar azi dimineata aveam -1,700 de grame fata de aseara.
Una peste alata, am intrat in saptamana 13, am 2 kg in plus si o burtica ce incepe sa se vada. Saptamana viitoare merg la eco, poate vedem si ce avem; desi este putin cam devreme, eu sper sa vad.
Vik, spor la crescut burtici. Frumos povestesti tu acolo! Eu inca sunt in faza in care tot nu pot sa mananc decat anumite lucruri, mi-e foame si ma uit la meniu in restaurnat si nu-mi vine sa comand nimic. Pofte ciudate am avut si eu - de pilda, mi-a povestit o colega ca a mancat varza calita; atat mi s-a infipt in creier varza aia, ca m-am dus la un restaurant romanesc in zona si mi-am luat o portie; era acra si sarata potroaca, dar am mancat toata varza pe nerasuflate! Si am mancat, pentru prima data in muuuulti ani, cartofi prajiti! Cu gogonele! Noroc ca nu ma apuca prea des pofte d'astea!
Va doresc o zi insorita, un weekend fumusel si linistit!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
mihaser spune:
Salut!
Eu din 57 de kg nu mai ies...Totusi nu-i rau nici asa!
Zuzi iti pun poza cu freza maine ca ma duc la nunta ![]()
Gabi din ce povestesti tu acolo bb de 13 sapt pare baiat...Si eu am bagat acrituri la greu la prima sarcina
Iti tin pumnii la eco...La 4D se vede si sexul la varsta asta. (insa nu te apuca sa iei hainute decat dupa 18 sapt!- la mine au gresit predictia la a doua sarcina...norocul meu ca nu am achizitionat decat o paturica...galbena
)
Azi n-am fost la sala, dar am facut baia luna...3 ore am tot fercat pe acolo si mi-am consumat caloriile...Am papat si o salata cesar ca tare mi-era pofta! 
Tumpi la multi ani ptr maine ca nu stiu daca mai pot intra
Sanatate si multa fericire! 
Va pup!
justasmallkiss spune:
Neatza dragelor.Va las cate un cappuccino si un ceai negru cu vanilie pe cand va treziti.S-a mai terminat o saptamana de cosmar
Tumpi,sa traiesti sanatoasa,fericita si implinita."La multi ani"!!!
Anda
sa-ti traiasca si tie printesa frumoasa si sa aiba parte numai de lucruri bune in viatza.
Carmen,am uitat sa dau raportul saptamana asta,marti aveam pe undeva pe la 57 dar ma cantaresc martea viitoare si spun.
ce fac baietzii,sunt bine?
Zuzilici,
cand incep la ora 6 munca,nu imi beau cafeaua acasa ci imi cumpar pe drum "coffe to go" si beau repede de la o pacienta la alta.Tu cum te simti?Mama s-a acomodat?
Miha,distractie placuta la nunta si asteptam poze cu noua freza.
Gabi,sarcina usoara in continuare.
Marilena,
ai facut ochi?Hai la cafea.Cum iti petreci ziua de azi,mai relaxata sau tot in priza esti?
Delia,
abia astept sa ne dai si tu la anu' vestea buna ca astepti un sufletzel mic si dulce.
Nu mai pot sa continui pt ca trage pitica de mine sa ne jucam...pup si salut si celelalte fete si va doresc un sfârsit de saptamana placut.
louisea spune:
La multi ani Tumpi!!
in avans..
La multi ani Vik!!
Weekend placut tuturor
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
gusta spune:
La multi ani Tumpi ,sa ai parte numai de lucruri bune si tot ce vrei tu.
Ioana am facut ochi de mult dar nu imi arde de nimic.
Un weekend cat mai frumos.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Tumpi, sa ai o zi minunata! 
Ioana, si eu abia astept. ![]()
Zuzi, cum e cu mama acasa?
Anda, hai vino si povesteste-ne cum ai petrecut de ziua ta si ce bunataturi ai mai gatit. 
Carmen, mai vino seara pe la noi. ![]()
Bun venit acasa, Gabi!
Nu mai stiu daca te-am intrebat ce-ti doresti, fetita sau baiat...
Va spuneam intr-una din saptaminile trecute ca am fost sa-mi fac analizele. Mi-au iesit ok. Ma temeam sa nu am ceva probleme cu ficatul din cauza ca am luat anticonceptionale multi ani. Oricum vreau sa renunt la ele curind, sper sa n-am efecte adverse.
Weekend frumos!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
justasmallkiss spune:
Pauza de cafea(nr.3).Am baut ieri pe la 4 dupa amiaza o cafea sa ma trezesc pt ca altfel nu mai eram in stare sa lucrez si seara si...n-am dormit toata noaptea asa ca acum sunt chioara de somn.
Louisea,weekend placut si tie.
Marilena,mai fac un cappuccino tare si pt tine(cu putin rom poate vine buna dispozitie)
Rad acum de una singura ca p...... cand isi amintesc
Eu nu beau alcool de fel,intr-o zi mi-a fost rau de la stomac si barbatu-meu m-a pus sa beau un paharel de pälincä,cica o sa imi fie mai bine dupa aceea...daaaaaaaaa in afara de faptul ca am zis ca iau foc,mi s-au inmuiat picioarele si am inceput sa rad singura.
Delia dar tu ce iti doresti?
Eu daca o sa mai fac un bb pana "la proba contrarie" imi doresc tot fetitza dar daca iese beietel nu-i problema.Ma bucur ca au iesit analizele bine.Am luat si eu cativa ani buni anticonceptionale si dupa ce le-am lasat am inceput sa am probleme cu tenul si am si in ziua de azi,in rest nici o schimbare,sper tu sa nu ai probleme.