Nou stil de viata (283)
Raspunsuri - Pagina 16
gusta spune:
Ioana deci sa inteleg ca mai vrei un bebe
.
Si de la bautura fac urat asa ca mai bine fara.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Am revenit de la piata.
Mi-am luat mere, struguri, ceva legume...
Ioana, eu imi doresc foarte mult gemeni, baiat si fata sau baietel. Acuma ce-o fi o fi...
Deci sa inteleg ca ti-a fost mai bine dupa ce ai baut palinca, daca ai inceput sa rizi. ![]()
Gusta, 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
violeta70 spune:
Tumpi, La Multi Ani! sanatate, fericire si noroc! 
Azi am facut curat, am spalat si in rest am lenevit.
Nu prea am chef de nimic, am o stare cam proasta, probabil unde se apropie termenul.
Trebuie sa-i sciu Dr. Z pentru ca mai am 7 pastilute de AC si sa vedem ce trebuie facut mai departe.
Gabi abia astept sa vedem ce ai in pantec. Presimt ca-i baietel.
Delia bine ca esti ok cu analizele. De cat timp iei anticonceptionale?
Va doresc o dupa-amiaza cat mai placuta, o duminica insorita si o saptamana frumoasa.
Pupici la toata gasca 
Delidana spune:
Vio, de 10 ani le iau, fara intrerupere nici o zi.
Si eu zic ca Gabi va avea baietel. Nu stiu de ce, cred ca am o obsesie cu baieteii.
Ieri la facultate venise o colega cu un baietel de 8 luni, era o dulceata de copil cu ochi albastri. 
Azi am fost la Muzeul Satului, e tirg de Sf. Dumitru (miine e ultima zi) si vin tot felul de comercianti cu marfuri traditionale: paturi (de pus pe pat nu de dormit in ele, intelegeti voi
), mincare, cosmetice, obiecte de artizanat, bijuterii, etc. Mi-a placut foarte mult, de fiecare data cind ma duc acolo parca intru in alta lume, mai frumoasa si mai linistita.
M-am intors cu un borcan de magiun de prune (de Topoloveni), cica fara zahar, e-uri si conservanti. E foarte bun.
Va astept cu cite o feliuta miine dimineata, la micul dejun. ![]()
V-am pupat de noapte buna. 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Salutare, am aparut pe seara, la cerere,
.
Delia, miercuri am terminat cu eclerele. Tare greu mi-a fost,
.
Magiunul de Topoloveni e ultra cunoscut, din pacate n-am avut onoarea de-a face cunostinta cu el, :). Cat a costat borcanelu'? 11 ron?
Ioana,
, multumim, suntem bine, Slava Domnului!
Ne-am bucurat de o zi de toamna ruginie, placuta, usor umeda. Am mancat covrigi buni, buni,
si ne-am plimbat in Copou.
Si pentru ca avem o sarbatorita, ii spun:
La multi ani, Tumpi! Multa sanatate si liniste sufleteasca! 
Gabi,io zic ca e fetita. Am un feeling puternic...:).
Va pup pe toate, dorindu-va nb,
.
Delidana spune:
Carmen, am dat 8 lei pe un borcanel de 350g. Nici eu n-am gustat pina azi din magiunul asta, desi am auzit de el de ceva timp...
Si pentru ca ne mai despart doar 5 minute de miezul noptii, Vikinga, iti urez de pe acum un
fericit si multe impliniri! Petrecere frumoasa! 
justasmallkiss spune:
Neatza,cafeaua e gata dar micul dejun o las pe Delia sa il pregateasca.
Vikinga,La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi.
Carmen,
ma bucur ca sunteti bine,ce pofta de covrigi mi-ai facut
,de eclere nu mai zic dar stau cuminte si inghit in sec.Tocmai mi-a cerut Delia o gogoasa cu vanilie,imi "ploua in gura" dar ma abtin de 2 saptamani de la dulciuri.
Delia,daaaa m-a amortzit palinca bine de tot
.Oho dar tu nu te incurci,vrei chiar 2 bebeli
.Sa dea D-zeu sa fie cum va doritzi voi.Aveti gemeni in familie?
Violeta,
nu mai fi suparici, o sa fie totul bine.
Marilena,eu mai vreau un bebe dar tot astept sa se razgandeasca tati pt ca lui ii e de ajuns pitica.
Dragelor va tzuc pe toate si va doresc o zi frumoasa.
mephala30 spune:
Neatza.
Delia, hai cu felia de magiun, m-am trezit gandindu-ma la ea. Ce program ai azi?
Ioana, iti multumesc pentru cafea. Mi-am permis si o patratica de cioco Kandia, 75% cacao.
Zici ca n-ai mancat dulciuri de 2 saptamani? Bravo!
Ma gandeam sa iau (daca voi gasi) sirop de agave. L-ati incercat?
La multi ani, Vikinga! Sa ai o zi frumoasa! 
Sa aveti o duminica linistita.
gusta spune:
Neatza.
Vik la multi ani sa ai parte de tot ce iti doresti.
Delia 2 zici
.
Ioana 2 saptamani fara dulciuri super nu gluma.
Carmen imi dai si mie o bucatica de cioco.
Vio sa treaca mai repede asteptarea.
Mai sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
'Neata,
Haideti la micul dejun: o felie de piine neagra cu magiun si o cana de ceai cu o felie de lamiie. ![]()
Ioana, o matusa de-a mea are gemeni. Se pune? ![]()
Lasa ca mai ai timp pentru al doilea bebe, esti tinara.
Gusta, da, vreau doi bebe odata, si gata. ![]()
Carmen, azi stau pe acasa, mai citesc niste cursuri, mai fac teme, mai un film... Ieri m-a batut un vint de-am zis ca sigur ma prinde raceala, aseara imi ardea toata fata, dar am luat un Nurofen si vad ca am scapat. 
Tu ce faci azi? Ce-ti mai fac baietii?