Nou stil de viata (283)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ioana deci sa inteleg ca mai vrei un bebe .

Si de la bautura fac urat asa ca mai bine fara.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am revenit de la piata. Mi-am luat mere, struguri, ceva legume...

Ioana, eu imi doresc foarte mult gemeni, baiat si fata sau baietel. Acuma ce-o fi o fi...
Deci sa inteleg ca ti-a fost mai bine dupa ce ai baut palinca, daca ai inceput sa rizi.

Gusta,

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Tumpi, La Multi Ani! sanatate, fericire si noroc!
Azi am facut curat, am spalat si in rest am lenevit.
Nu prea am chef de nimic, am o stare cam proasta, probabil unde se apropie termenul.
Trebuie sa-i sciu Dr. Z pentru ca mai am 7 pastilute de AC si sa vedem ce trebuie facut mai departe.
Gabi abia astept sa vedem ce ai in pantec. Presimt ca-i baietel.
Delia bine ca esti ok cu analizele. De cat timp iei anticonceptionale?
Va doresc o dupa-amiaza cat mai placuta, o duminica insorita si o saptamana frumoasa.
Pupici la toata gasca

Mergi la inceput

Vio, de 10 ani le iau, fara intrerupere nici o zi.
Si eu zic ca Gabi va avea baietel. Nu stiu de ce, cred ca am o obsesie cu baieteii. Ieri la facultate venise o colega cu un baietel de 8 luni, era o dulceata de copil cu ochi albastri.

Azi am fost la Muzeul Satului, e tirg de Sf. Dumitru (miine e ultima zi) si vin tot felul de comercianti cu marfuri traditionale: paturi (de pus pe pat nu de dormit in ele, intelegeti voi ), mincare, cosmetice, obiecte de artizanat, bijuterii, etc. Mi-a placut foarte mult, de fiecare data cind ma duc acolo parca intru in alta lume, mai frumoasa si mai linistita.
M-am intors cu un borcan de magiun de prune (de Topoloveni), cica fara zahar, e-uri si conservanti. E foarte bun.
Va astept cu cite o feliuta miine dimineata, la micul dejun.

V-am pupat de noapte buna.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare, am aparut pe seara, la cerere, .

Delia, miercuri am terminat cu eclerele. Tare greu mi-a fost, .
Magiunul de Topoloveni e ultra cunoscut, din pacate n-am avut onoarea de-a face cunostinta cu el, :). Cat a costat borcanelu'? 11 ron?

Ioana, , multumim, suntem bine, Slava Domnului!
Ne-am bucurat de o zi de toamna ruginie, placuta, usor umeda. Am mancat covrigi buni, buni, si ne-am plimbat in Copou.

Si pentru ca avem o sarbatorita, ii spun:
La multi ani, Tumpi! Multa sanatate si liniste sufleteasca!

Gabi,io zic ca e fetita. Am un feeling puternic...:).

Va pup pe toate, dorindu-va nb, .

Mergi la inceput

Carmen, am dat 8 lei pe un borcanel de 350g. Nici eu n-am gustat pina azi din magiunul asta, desi am auzit de el de ceva timp...

Si pentru ca ne mai despart doar 5 minute de miezul noptii, Vikinga, iti urez de pe acum un fericit si multe impliniri! Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza,cafeaua e gata dar micul dejun o las pe Delia sa il pregateasca.

Vikinga,La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi.

Carmen,ma bucur ca sunteti bine,ce pofta de covrigi mi-ai facut,de eclere nu mai zic dar stau cuminte si inghit in sec.Tocmai mi-a cerut Delia o gogoasa cu vanilie,imi "ploua in gura" dar ma abtin de 2 saptamani de la dulciuri.

Delia,daaaa m-a amortzit palinca bine de tot.Oho dar tu nu te incurci,vrei chiar 2 bebeli.Sa dea D-zeu sa fie cum va doritzi voi.Aveti gemeni in familie?

Violeta, nu mai fi suparici, o sa fie totul bine.

Marilena,eu mai vreau un bebe dar tot astept sa se razgandeasca tati pt ca lui ii e de ajuns pitica.

Dragelor va tzuc pe toate si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza.

Delia, hai cu felia de magiun, m-am trezit gandindu-ma la ea. Ce program ai azi?

Ioana, iti multumesc pentru cafea. Mi-am permis si o patratica de cioco Kandia, 75% cacao.
Zici ca n-ai mancat dulciuri de 2 saptamani? Bravo!

Ma gandeam sa iau (daca voi gasi) sirop de agave. L-ati incercat?

La multi ani, Vikinga! Sa ai o zi frumoasa!

Sa aveti o duminica linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Vik la multi ani sa ai parte de tot ce iti doresti.

Delia 2 zici.

Ioana 2 saptamani fara dulciuri super nu gluma.

Carmen imi dai si mie o bucatica de cioco.

Vio sa treaca mai repede asteptarea.

Mai sunt in zona.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

'Neata,

Haideti la micul dejun: o felie de piine neagra cu magiun si o cana de ceai cu o felie de lamiie.

Ioana, o matusa de-a mea are gemeni. Se pune?
Lasa ca mai ai timp pentru al doilea bebe, esti tinara.

Gusta, da, vreau doi bebe odata, si gata.

Carmen, azi stau pe acasa, mai citesc niste cursuri, mai fac teme, mai un film... Ieri m-a batut un vint de-am zis ca sigur ma prinde raceala, aseara imi ardea toata fata, dar am luat un Nurofen si vad ca am scapat.
Tu ce faci azi? Ce-ti mai fac baietii?

Mergi la inceput