Nou stil de viata (283)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!
am intrat sa urez si eu La Multi Ani! Vikinga, sanatate, fericire si noroc! si nastere usoara!

Sincer, abia astept sa se termine totul, si Doamne-ajuta sa fie cu succes
In plus avem si operatia tatei, pe 5 noiembrie. Sa dea Dumnezeu sa fie bine

Va doresc o saptamana usoara si frumoasa!
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna seara!

Vik sarcina usoara si nastere usoara! Un bebe sanatos si one big happy family all your life!

A fost un fiasco nunta...Eram asa happy ca m-am aranjat si eu si aratam binisor...nu stiu de ce aveam impresia ca o sa fie alte fete mult mai aranjate...Poze inca nu am, dar o sa pun o poza cand o sa le primesc.

Vestea buna e ca ma mentin la 57, un pic...am coborat chiar si la 56, si nu am mai fost la sport de joi...Maine ma reapuc de treaba...eu vreau sa mai dau vreo 2-3 kg jos...sotul zice ca e bine si asa...ii e frica sa nu slabesc prea tare!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gusta, iti las o patratica de cioco maine, la cafea. Ok?

Delia, azi am lenevit, mi-am pregatit lectiile pe maine, si am vazut www.imdb.com/title/tt0971209/" target="_blank">un film. Slabut, dar a fost ok pentru o seara linistita, .

Vio, va fi bine, Doamne ajuta!

nb, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Pleaca omul citeva zile si cind se intoarce sunt o multime de sarbatorite.

La multi ani Carina de Anda !
La multi ani, Tumpi !
La multi ani, Vikinga !

Sa fiti fete frumoase non-stop ! Vesele si fericite !
(Macar pe Vikinga o felicit la timp).

La mine nimic nou decit ca trebuie sa-mi bag mintile in cap, am repus un kg in 2 saptamini. Am un apetit nebun, de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Uitam : la toate si o saptamina minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele...

Nu am intrat cu raportul dar oricum nu aveam decat o amarata de stagnare, dar...vedem Marti cum stau. In rest, Stefan mi-a facut de ieri febra, asa ca m-am uitat in gat si avem rosu si puncticele albe pe amgdale...deci l-am bagat pe antibiotic. Azi nu a mai facut febra pana seara, cand hop 37.8...si am bagat repede eferalgan si i-a scazut a 36.7. Ce ma deranjeaza cel mai tare e ca nu prea mananca, mai ales ca il doare gatul...dar si de starea proasta pe care o are. Gata cu vaicareala...

Zuzi...ce mai faci??? La mine la noul Job, e mai bine, in sensul ca s-au mai dat pe brazda colegele...dar sefa...e sub orice critica. E o persoana cu un caracter infect...dar in rest suntem ok. Deja nu prea mai are treaba cu mine...si deci imi vad de treaba si totul e cat de cat ok.

Vikinga ce putin mai ai....nastere usoara si un bebe sanatos iti doresc

Si cu intarziere urez si eu sarbatoritelor Carina, Tumpi si Vikinga un sincer ...cu multa sanatate!

Acum va poop ca imi este foarte somn.... Noaptr buna...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna

Fetelor multumesc pentru urari

Carina la multi ani

Io nu prea am cu ce ma lauda, poate cu stagiul care a fost super ok, ca si note, mi-a displacut proful da... am trecut cu puncte bune nu ma mai plang

Sapt viitoare am sesiune (noi avem 4 pe an), si sunt cu okii funduri de borcane, abia astept sa treaca.

Cu dieta stau din pacate prost, we trecut ziua mea we asta sotul, dar gata cu sarbatorile pana la Craciun.

Aaa si sunt tare happy ca avem bilete la U2 de-abia astept chiar daca mai e. Data trecuta am ratat ca s-au vandut bileteze in 2 ore, dar fiind patit de data asta am luat la prima ora, si tot in a doua zi de concert am intrat.
Demaine trec inapoi pe salate

Vik, esti super, imi place sa te citesc. Tu esti ambitioasa nu iti fa griji chiar daca scartaie parchetul, vei scapa repede de ele (kg).

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani, Vik!!
sanatate si numai bucurii si cind ti-o fi mai rau ca acum sa-ti fie!!
anky disparuse de mult dar Lai mai dadea pe aici. nici pe la america nu da. o fi ocupata cu doctoratul. sau poate asteapta deja un bebe?

sanatate lui Stefan, Dordia!!
tumpi,cumsa te uit io pe tine?! la multi ani si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!

desi stau de (simbata viitoare se fac) 2 ani aici , abia azi am fost asa mai pe indelete la San Francisco. e durere sa intri sa iesi din oras de pe autostrada dar merita. poate pun niste poze. nu stiu ce-a iesit , era un soare puternic rau le faceam cam la nimereala pozele. ieri am mers si am innotat. spre seara insa am regretat asta ptr cade la 4 la 5 cind am inotat eu se facuse frig si ma intepa ceva prin spete. asa ca am bagat prospoul de baie la spalat bun si am decis ca gata vara.

noapte buna tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Vin si eu sa le urez La Multi Ani An_k, Carinei, lui Tumpi si Vikingei. Sa fiti toate sanatoase si iubite si sa va bucurati de familiile voastre frumoase.

Gabriela, dupa poftele pe care le descrii acolo inclin sa cred si eu ca Mephala sa zic ca va fi fetita, ca prea e buclucas...dar nu uita ca ne putem insela Ai vreo preferinta? Eu cand eram insarcinata a doua oara pana ce se aflam ce vom avea, fiimea imi declara solemn ca va avea un fratior, daca incercam cumva sa-i spunem ca s-ar putea sa fie si o fetita se supara rau de tot ...noroc ca a avut fata dreptate in cele din urma

Delidana, sa inteleg ca te-ai apucat si tu de lucru in sensul asta? Sa fie cu noroc si cu oki atunci Cum mai merge scoala?

Vikinga, lasa-le incolo de kg. ca scapi tu de ele, mai ales daca vei alapta bebita. Vei avea ajutoare? Enjoy the last months of pregnancy si sa ne povestesti cum ai petrecut

Lou, cum era cu invitatia aia la ceai? Si eu cred ca daca ajungi pana acolo Burj Al Arab e un must see Voiam sa te intreb daca nu v-a fost teama singuri in desert totusi

Justasmallkiss, pai daca iti doresti un baietel, accidente se mai pot intampla stii tu

ClaudiaH, cum mai esti?

Mihaser, cum e cu bermudele alea? Feedback ceva?

Mephala, voi cum mai stati?

Liris, sa pui poze eu una as da o fuga pana la tine acolo ...La Alcatraz ati ajuns?

Ieri m-am relaxat si eu la un masaj, iar maine am programare la spa. Dupa atatea luni de munca intensa in care n-am avut timp nici sa respir, I decided to indulge myself Fiimea a trecut la un nivel superior la inot, se descurca bine la scoala, iar juniorul meu e de o energie debordanta, o intrece pe sora'sa de vreo 10 ori. Azi ca am avut timp am inceput sa astern si eu panze de paianjen pe la ferestre in spiritul Hallowe'enului

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza la fetele frumoase.Va pregatesc si azi cafelutza si un ceai de portocale cu vanilie.

Khristin, in urmatorii doi ani nu prea au cum sa se intâmple accidente pt ca am sterilet,dar vorba Deliei,mai am timp si poate se razgândeste si al meu.copilasii plini de energie.

Liris

Anca, pe tine te-am sarit din greseala,iti doresc si tie cu intarziere "La multi ani" fericiti cu sanatate,bucurii si impliniri.

Diana,sanatate multa ii doresc lui Stefan.

Mik,hai ca nu e asa tragic,un kg il dai repede jos.Tu oricum esti slabutza si nu cred ca se vede kg ala.

Mihaela,astept pozele sa-ti vad "freza" si ce frumoasa ai fost la nunta.

Delia,pai daca tu iti doresti gemeni,normal ca se pune. Esti bine sau te-a prins raceala?

Carmen,e bine ca poti sa te limitezi la o patratica de ciocolata,eu mai bine nu cumpar pt ca daca o desfac nu ma las pana nu o mananc pe toata. mamica si baietzii frumosi.

Marilena,daaa m-am chinuit si 2 saptamani nu am pus gura pe dulce.Vrei ciocolata?Hai la mine ca iti dau eu cata vrei. Copilu' meu are colectie de cioco dar nu se atinge de ea.Inca ma mai mir cum de exista copil caruia sa nu ii placa dulciurile.

Zuzilici cum esti,bolnavioara?Ce bine trebuie sa fie cu mama langa tine.

Crystinutza,ce iti face bebita?E cuminte?Cum te descurci?

Tzuni unde a disparut?

Fetelor dragelor,va pup pe toate si va dores o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput