Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Anca spuneam ca Alex e rational, si ma innebuneste. Pt ca el nu e asa, nu am gresit cu nimic, punand cuvantul rational in aceeasi discutie cu explicatia lui legata de Alma. Spun asta pt ca el a zis. Eu nu simt nimic. Ma innebuneste ceea ce imi spun altii, el, voi, pt ca e normal sa caut explicatii, si imi fac ganduri. Sunt infleuntabila. Si ma tem.
Asa e, m-ai citit, am balasant sufleteste intre credinta si necredinta... e cam urat spus necredinta, caci eu ma refer exact la ceea ce credinta spune, dar nu poate dovedi. Am scris si la subiectul pt Alma de multe ori, vreau sa cred in ingeri, in viata de apoi, vreau sa cred ca ma vede, ca ma vegheaza. Si acum vreau sa cred ca voi simti, sau ca este ce spui ca ai simtit tu. Crezi ca nu vreau? Dar ratiunea nu ma lasa sa fiu pe deplin convinsa. Nu stiu, e ceva care ma tine in limita realitatii. Si ce nu poate fi real, nu cred. Nu pot dovedi nimic din ce am scris mai sus.
Am avut poate atatea semne, sau poate doar le-am dat eu o semnificatie, pt ca in durerea mea, am avut nevoie de ele. Am mai zis, eu vad fluturi, e deja jumatatea lui octombrie si inca zboara fluturi la geamul salonului lui Alex. Ceea ce daca interpretezi e fantastic. Dar care poate fi normal. Nu cred ca Alma e fluturas, si nici nu stiu daca exista o lume a sufletelor, si daca ar exista, nu stiu daca pot sa comunice cu noi. Asa ca pare supranatural ca tocmai ea sa-mi trimita fluturii, cand am nevoie de un semn, o incurajare, sau exact in momentul cand vorbesc cu ea in gand. Realismul din mine ar zice ca e o coincidenta, sentimentalismul zice ca am nevoie de aceste intrepretari.
Nu vreau sa ajung sa cred ca sufletelul pe care l-am pierdut e la mine in burtica. Pt ca mi-e frica. Mi-e atat de frica, incat acum am o limita in inima mea, de a ma atasa de el. Daca ma atasez si pateste ceva nu stiu cum mai pot trece si peste asta. Stiu ca nu am voie sa gandesc asa, ca atrag singura necazul, etc. Stiu ca am avut probleme cu sarcina pt ca fost gemelara, si pt ca alta problema de sanatate nu am, chiar nu e nici un motiv de teama. Nu am sarcina cu risc, nu am de ce sa imi fac atatea griji. Dar deocamdata inca nu am depasit trauma primei nasteri. De dragul lui bebe sper sa reusesc sa-mi revin, si gandurile si grijile mele sa nu-l afecteze.
Nu vreau sa jung sa cred ca sufletelul pe care l-am piedut se intoarce la mine, pt ca Alma e unica, si pt acest bebe nu o va inlocui. Daca as crede acest lucru, ar fi ca si cum ea e din nou cu mine, si ce a fost nu mai are importanta.
Dar daca exista o lume a sufletelor, si daca aceste suflete stau acolo pana le vine din nou randul sa revina pe pamant, da, vreau sa fiu cu acel sufletel al meu. Cand plangeam il rugam pe Dumnezeu sa mi-o dea inapoi. Poate ca ce eu nu am putut face si ceea ce eu nici sa cred nu pot, este posibil la El.
Mi-a fost atat de dor de Alma saptamanile astea, poate fiind departe de ea, adormeam des plangand noaptea, poate si din cauza lipsei lui Alex alaturi de mine. Alex o visa si dupa primul avc, si acum a visat-o de multe ori. Dupa ce si-a revenit din coma si a incept sa vorbeasca, intr-o zi a ras in somn. Si i-am spus ca a ras, si a zis ca "a spus tati". Cand l-am intrebat cine, a zis ca Alma. Stiu ca se gandeste des la ea, mai ales in aceste momente, dar nu stiu daca sunt doar gandurile lui sau chiar exista ceva supranatural care l-a protejat si i-a fost alaturi in zilele alea. Daca la un moment data m-am consolat cu ideea ca poate tocmai el, care a fost cel mai afectat de pierderea ei, are nevoie de un inger pazitor, acum ma gandesc, poate ca toata aceasta suferinta a lui Alex este pretul pe care il plateste ca sa ne-o dea Dumnezeu inapoi. Pt ca totul a inceput dupa iminenta de avort, apoi dupa ce Alma a murit, nimic nu a mai fost la fel. Poate chiar asa e, desi nu are nici o logica, poate dupa iminenta de avort destinul ei a fost scris. A fost afectata, si, spirit liber ca tatal ei, nu a vrut sa traiasca suferind, s-a dus la "Doamne Doamne ca a fost bolnava"-cum a zis Clau, ca apoi sa se poata intoarce intr-un trup nou, sanatos.
E o mare, mult prea mare responsabilitate pt mine...

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Eu ii dau dovleac fiert cu carnita, sau copt, cu branzica. La ai mei le place mult dovreacul la amandoi. Si cartofi dulci le-am dat asa.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

noi avem probleme cu cartofii - desi ii plac, o necajeste burtica pt ca fermenteaza asa ca i-am taiat si pe astea de pe lista
oare cartofii dulci au acelasi efect? ca tare as vrea sa-i mai dau si altceva
diversificarea noastra inseamna doar cateva legume

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

buna dimineata mamici,
va doresc o zi frumoasa, mancacioasa si fara maraieli

LA MULTI ANI! BEBELUSI DRAGI:

Robert Andrei, bebe de Plici Plici
Damian Serban, bebe de Eseea
Marina Alexandra, bebe de Alexa101
Albert Gabriel, bebe de Ciresica5
Amalia, bebe de danadelia
Radu Stefan, bebe de bubulina
Petru, bebe de Shasa

avem 5 luni

Mergi la inceput

gata... am hranit bebele cu cateva picaturi de laptic, am adormit-o si acum plec la bucatarie pt mar copt, branza, legume...
ne revedem la urmatoarea pauza

PS: ayla

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui petrean

geanina..parca tu erai curioasa...ce aleg echinaceea..nu?am luat propolis C..e un siropel-13 ron

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

siropelul este cu zahar? este voie la bebelusi?

avem 5 luni

Compozitie
1 lingurita (5 ml sirop) contin: 30 mg acid ascorbic (reprezentand 100% din doza fiziologica zilnica recomandata), 80 mg tinctura propolis, 30 mg extract uscat de Echinacea purpurea.

eu le dau

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Cum se numeste exact siropelul??

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mart.apr09

Am facut niste modificari pe prima pagina. Astept sugestii/comentarii.

MOnica V.

Ppana acum arata suuuuper prima pagina

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

sedinta foto

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1

ma pun la somn !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Minunata de cate ori o privesc ma innebunesc ochii ei

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Monica felicitari Luaneisi multi -ici pentru bb3

Tot in capitolul ignore a fost si...????

mesaj de la Mariana(Simina_kin)
Azi a fost prima zi mai buna...Aseara a papat Maya prima seringa cu lapte de la mine,adica 10ml,strans in 2 ore ...,dar progresam noi.Imi cer scuze tuturor fetelor ca n-am raspuns la tel sau mesaje dar n-am putut...Va pup pe toate.Mariana

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!

Robert Andrei,
bebe de Plici Plici
Damian Serban,
bebe de Eseea
Marina Alexandra,
bebe de Alexa101
Albert Gabriel,
bebe de Ciresica5
Amalia,
bebe de danadelia
Radu Stefan,
bebe de bubulina
Petru,
bebe de Shasa

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui novus

sedinta foto

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1

ma pun la somn !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)