Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)
Raspunsuri - Pagina 10
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Doamne Novus ce ochi are printesa ta. Sa o mananci nu alta!!! Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri |

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Pai eu ma gandeam ca fiecare sa vina cu are Puteti sa faceti si o poza pt Anca, sa fie mai animat Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
eu am cateva salvate de pe forum
eu o sa le pun pe mail pt ca de cate ori intru pe blog mi se blocheaza calculatorul

oare de ce ?!!Mami lui
Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
Neata tufete ![]()
Am citit, Ayla, temerile tale si frica de a te atasa din nou de un mic simburel fragil... cred ca este normal, la cit ai suferit, sa vrei sa te protejezi. Dar noul BB te va invata el sa il iubesti si pe parcursul timpului ai sa te detasezi de teama asta viscerala...
Pe mine ma impresionezi de fiecare data cind ne vorbesti despre relatia lui Alex cu Alma, despre relatia ta cu Alex, despre Clau si Luana... sinteti o familie complet deosebita si aveti un destin iesit din comun, asa ca nimic nu ma mai mira, venind de la voi.
Dodo-pui, eu am citit mesajul Siminei si nu am zis nimic, dar acum, daca insisti, fac pe baba moralista :) lasati fata sa savureze clipele cu bebele ei, nu o mai stresati cu telefoane si sms-uri!nu, nu zic asta pentru tine, o spun pentru toate destinatarele mesajului 
Asa, sa va zic: io acum am niste draci, trebuia sa merg in oras sa iau un scaun de masina pt dragoana si am fost anuntata ca nu se poate, ca nu e disponibil pina sapt ce vine la sfirsit (vreau un scaun si in a doua masina, e prea complicat sa schimbam mereu masina in functie de cine are nevoie de scaun- implicit, cine sta/plimba dragoana).
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
aris26 spune:
neatza
mamaaa dar stiu ca ati scris ceva azi-noapte si azi dimineata
sa vad cand recuperez
noi acum am venit din piata unde am cheltuit o gramada de bani. eu ma duc rar in piata si cand ajung zici ca sunt scapata...toate sunt asa frumoase si proaspete
aaa intrebare pt cele din bucuresti sau ma rog pe unde or mai fi 14-15 grade. voi azi ati scos copii cu caciula in cap??? ca pe mine nu a existat om sa nu ma intrebe:"vaaai, fara caciula???" sin incep sa cred ca sunt eu defecta

25 martie 2009
petrean spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Monica mi-l uitasi pe printisor?I-am spus de bebe si cand a venit azi la noi tatal meu imedit el sa-i da vestea "taticu, o sa mai avem un bebe". Din discutii in discutii, il intreba tati, daca e fericit ca vine bebe si daca nu va fi gelos. Si Clau cu replicile lui deja celebre (ca uneori da raspunsuri mai inteligente decat cel care a pus intrebarea) raspune "nu, ca eu tot sufletul lui mama raman". Eu asa il rasfat cand ne iubim "esti sufletul meu". Deci daca e de trecut in lista tot clanul lui Mitran, te rog trece-l si pe sufletul meu: Claudiu Adrian (20.01.2005). Iar "lime"-ul meu are DPN 8 Mai 2010. Ma uit ce multe sunteti la primul copil. O sa ajung sa fiu cu cei mai mult copii din lista in ritmul asta. ![]() Eu rad, nu ma luati in seama, cred ca am luat-o deja razna. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
crezi ca ma bati?
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Cum se numeste exact siropelul?? Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
am scris..propolis C
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
chatonel spune:
aris, sa va fie de bine, ce faci de mincare bun?
la noi ieri au fost 14 grade si i-am pus o bascuta in cap... insa ploua. Si la magazine nu i-am scos-o din cauza climatizarii, au astia o manie sa o dea pe maxim si simti viforu in ceafa...
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
carla28 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 mutzu meu a decretat razboi la tot ce inseamna diversificare ![]() ![]() ; azi nu a vrut fructele nici sa le vada, iar la pranz cand i-am facut supica s-a lasat cu urlete; strange buzele de' nu treci nici cu tancu' de ele , misca caputul stanga dreapta, se arcuieste si dardaie de nervi efectiv; nu deschide gurita decat sa se puna pe urlat![]() ![]() ; la fructe m-am gandit ca e lipsa de piersicuta, cu care se obisnuise, dar de fapt am facut experimente cu lingurita goala, si numai cand o vede strange boticul![]() ![]() ; si dupa aia se intinde la mine si ma trage de bluza sa-i dau titi... da' are un stil de se tanguieste langa mine![]() ![]() ... chiar nu-i rezist![]() ![]() si am distrus si somnul de seara, pana nu suge de 3-4 ori in 2 ore nu adoarme ![]() ; nici aici nu ne targuim, ca daca nu-i dau titi se trezeste complet si urla de ma stie tot cartierul, si ma striga... are el un sunet caracteristic cand ma striga, cand vrea la mine![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite ![]() cum am venit pe lume |
dyana, prin asa ceva trec si eu, de vreo saptamana incoace, dupa ce a fost bolnavior.Ieri nu a manncat nimic din ce i-am pregatit, decat tzitzi si azi noapte, a trebuit sa-l tin langa mine in pat toata noaptea si cred ca din ora in ora cauta sanul.
Sper sa fie doar o faza trecatoare si scapam repede.
Il
pe David.www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI Robert Andrei, Damian Serban, Maria Alexandra, Albert Gabriel, Amalia, Radu Stefan, Petru!!
Si eu ca si Aris, am fost in piata. Am gasit spanac
si multe altele .
Anca ramane atunci pe 13 seara. Mai vorbim maine despre detalii organizatorice.
Olga, mamica lui David iepurasul 

provista spune:
| citat din mesajul lui olishka Buna dimineata!!! am fost in piata. Am gasit spanac si multe altele .Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
vreau si eu spanac....

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea

de
Theodora ingeras dragalas.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 5 luni