Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Oliska, ideea e fb, daaaar cine sta sa le caute prin 80 si ceva de capitole? . Stiu, gigelica, nu e ea cu morcovii, deci cel mai aproape de domeniul bucatarie.ro, ca pe IlincaM, de cand cu gauloise.., o mai lasam un pic sa iasa din fum, nu? Era doar o gluma, un fel de a zice: mai gigelica, unde esti?

De fapt, fiecare din noi isi poate cauta prin memoriile DC si sa adauge in mailul comun, sa atasam un fisier, nu? sau pe blogul mamicilor? Recunosc ca m-am uitat intr-o singura zi pe blog, desi stiu ca Ayla ne-a dascalit la un moment dat ca nu prea citim lectiile , insa pt mine informatia pare ff lunga si usor monotona ca imagine, stiti, sunt eu nascuta in secolul trecut, dar inca imi plac cartile "cu poze", aici pe forum e mai animata mustaria!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anca multumesc de sfaturile legate de spanac. Si habar n-aveam ca se opareste Mai fetelor cate invat de la voi. O sa ajung o savanta

Recapitularea pt maine: merg in piata, caut ceva verde cu frunze mici si deschise la culoare. Cumpar. Ajung acasa. Spal bine, bine...foarte bine...Oparesc (asta nu prea stiu cum se face, dar parca imi imaginez ceva) si fierb. Separat fac supa de legume si apoi le combin. Ce simplu

PS: ce facem cu sarbatoritele noastre? Ramane pe 13 seara? Noi ne gandeam sa bagam si un "psiholog". Am gasit o victima

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Buna fetele!
Felicitari Luana pt progresul ce l-ai facut. Al meu a cazut pana acu de trei ori din pat, dar nu a rupt-o la fuga. vazut si eu bb mic de Ayla si mi sa facut pielea gainii. Eu merg la nefrolog la sf lui nov si atunci imi spune doctorul daca mai pot risca din nou si daca da o punem si noi de inca un bb.

Monvas si eu sunt nascuta in octombrie pe 25, anul 1975. Pe ingerasul meu Theodora il poti trece si pe el in listuta, sau faci cum crezi.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Deci n-a cazut cu folos, mai trebuie exersat, ii trasmite Luana lui Gabriel.
Deci n-o sa fi Alma singurul ingeras de la odisee.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Doamne Novus ce ochi are printesa ta. Sa o mananci nu alta!!!

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Oliska, ideea e fb, daaaar cine sta sa le caute prin 80 si ceva de capitole? . Stiu, gigelica, nu e ea cu morcovii, deci cel mai aproape de domeniul bucatarie.ro, ca pe IlincaM, de cand cu gauloise.., o mai lasam un pic sa iasa din fum, nu? Era doar o gluma, un fel de a zice: mai gigelica, unde esti?

De fapt, fiecare din noi isi poate cauta prin memoriile DC si sa adauge in mailul comun, sa atasam un fisier, nu? sau pe blogul mamicilor? Recunosc ca m-am uitat intr-o singura zi pe blog, desi stiu ca Ayla ne-a dascalit la un moment dat ca nu prea citim lectiile , insa pt mine informatia pare ff lunga si usor monotona ca imagine, stiti, sunt eu nascuta in secolul trecut, dar inca imi plac cartile "cu poze", aici pe forum e mai animata mustaria!

Pai eu ma gandeam ca fiecare sa vina cu are Adica daca vrei sa faci o fapta buna, bagi o reteta in cartea de bucate Puteti sa faceti si o poza pt Anca, sa fie mai animat

Mergi la inceput

Pe bune ca eu trebuie sa-i cumpar casca de protectie.

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Cred ca trebuie sa ma bag la somn...maine ma asteapta o zi grea: operatiunea "spanacul de toamna". Si mi-am propus de maine sa fim mult mai activi. Intelegeti voi...vreau bebe2, asa ca ma pregatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Cred ca trebuie sa ma bag la somn...maine ma asteapta o zi grea: operatiunea "spanacul de toamna". Si mi-am propus de maine sa fim mult mai activi. Intelegeti voi...vreau bebe2, asa ca ma pregatesc

Multa bafta Olga si spor la treaba! Si vino curand cu vestea.
Incerc si eu sa desi am asa o stare de rauuu si ma amuz cu voi aici, si cand sa ma duc la somn, iar ma ia cu plans.
Noapte buna!

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Si eu merg la .
Noapte buna!

PS pt Ayla: O sa fie baietel!!! Sa-l numesti Alin ca el iti va aduce alinarea.

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Oli, Vorbim de 13, noi da, semnam prezent! Maine ma documentez si pt ceva jocuri surpriza, desi dc ai zis ca ai montaj karaoke, pe vero deja o cuceresti din usa, ma rog, din gard, parca nu stai la bloc . La spanac, oparitul inseamna asa: o oala mare si inalta o pui pe foc cu fff putin apa, doar asa, o pelicula, si adaugi spanacu, spalat bine, in vreo 3 ape, si cu capac, si mai amesteci din cand in cand, spanmacul isi lasa apa deci nu mai trebuie sa adaugi tu, si se inmoaie si se inchide la culoare cam in 20 min, devine molcut precum o carpa, , si atunci e cam gata opareala, il scurgi, il toci pe fund de lemn cu tocator de lemn, dar nu foarte fin, nu tre s ate stresezi, si apoi il pui peste ceapa calita, etc... Insa am citit ca vrei sa-l amesteci cu supita... eu asta nu am facut niciodata, la mine spanac = felul 2, nu felul 1 gen supa/ciorba...

Ayla, voiam sa iti mai scriu ceva, de acum ceva mesaje in urma, insa nu simteam momentul. Ei bine, eu am filat la tine acea balansare intre credinta si necredinta... Aceasta balansare este o a doua natura umana. Sunt foarte putini oamneni care cred cu TOTUL partea religioasa si nu au dubii la nici un aspect. Foarte putini. Multi sunt ca tine, ca noi. Si putini care nu cred deloc. Ce vreau sa iti zic eu este ca ce ti-am pove despre perceptia mea legata de cele 2 sarcini unite cumva prin acelasi fir sufletesc NU deriva dintr-o gandire de a mea prea religioasa. Tocmai de aceea am scris ca "nu pot explica de ce, dar asa am simtit". Daca as fi fost credincioasa ca aceia putini de mai sus, as fi stiut si sa explic perceptia, insa eu sunt cam pe la mijloc dpdv al gandirii religioase. Tocmai de aceea socul meu a fost chiar mai mare, pentru ca pe de o parte aveam perceptia venita ca o gand din afara, fulgerator, precum inspiratia la scriitori, si pe de alta parte aveam acea balansare care, in mod matematic, nu mi-ar fi "permis" sa fac "jonglerii" cu sufletele de dinainte si de dincolo... Am vrut sa punctez chestia asta pentru a iti boldui ceea ce a scris magdy, si anume ca unele lucruri ni se intampla fara sa stim de unde si de ce, dar stim ca ne-au fost date ca sa le TRAIM... Si daca Alma "va veni din nou" sau daca doar sta in spatele samburelului, acest raspuns nu-l vei stii cerebral niciodata, insa s-ar putea sa vina ziua cand il vei simti.

Va pup, noapte buna.

Mergi la inceput