Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

tocami ce vb cu o cunostinta: e operata a 3-a oara la sin, de "cancer": adica i-au scos deja juma de sin, dar ea nu avea cancer dupa ce ii analizau ce s-a scos. Ori io nu inteleg: aici se face mai intii biopsie pe o farima din celula scoasa cu o sonda si apoi se ia decizia de operatie. De ce in ro nu e asa? Adica ii puteau taia si o mina si-un picior, in previziune ca "poate" are cancer, nu?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

LUANA; aha, deci ne-am parasutat cu succes din patut si am luat-o la goana??????????????; pai asa da printesica cu personalitate.... daca tot a cazut, macar sa faca ceva constructiv; de acu' sa te tii!!!!!!! crezi ca mai sta in pat cand a vazut ca se pot face chestii mai interesante????? abia astept pozici cu ea in 4 labuteeeeeeee!!!! tot ziceai tu acum vreo 2 zile ca sigur nu merge deabusilea, pleaca direct in picioare

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

geanina..parca tu erai curioasa...ce aleg echinaceea..nu?am luat propolis C..e un siropel-13 ron

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

siropelul este cu zahar? este voie la bebelusi?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello fetele !!

Acum am venit din oras de la restaurant unde Alexandra a pus ochii pe niste domni si a flirtat cu ei toata seara

Chatonel, spor la cautat bona pt pogonici !! ceva poze cand mai vedem ??

Mersi de lamuririle despre carnita, dar acum mai am o intrebare : cum cantariti voi carnea? sau mai bine zis cam cat e o bucatica de 30 gr ??

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Sa va fie de bine! Pupacim Alexandra zambareata Mie pediatra mi-a zis sa-i dau progresiv carnita cate o lingurita, pana ajung la 5 lingurite de carne fiarta/maruntita. Noi inca n-am ajuns acolo

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

deci clar cu lingurita se masoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

da de ce vrei sa ii dai copt atunci la copil? io credeam ca te chinuie amintiri din copilarie si vrei tu dovleac... si cu ocazia asta ii dai si la Boss... da vad ca nu e asa :)

Toulouse, la ville rose

Pai nu vreau sa ii dau neaparat copt. Vreau sa ii dau dovleac dar nu stiu sub ce forma Si vreau sa ii dau dovleac caci altceva nu prea am ce sa-i dau. Noi suntem la capitolul legume...

Maine i-as da spanac. Trebuie sa cumpar spanac, dar nici acela nu stiu cum arata. Si este macar de sezon. caci mie pediatra asa mi-a zis, ca pot sa-i dau spanac, dar fiert separat de supita, iar apoi combin cu supa Offf ce complicat

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

si inca o intrebare carnivora : musai trebuie fiarta separat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui petrean

geanina..parca tu erai curioasa...ce aleg echinaceea..nu?am luat propolis C..e un siropel-13 ron

Andrei Luca -15.12.2006

siropelul este cu zahar? este voie la bebelusi?

avem 5 luni

Compozitie
1 lingurita (5 ml sirop) contin: 30 mg acid ascorbic (reprezentand 100% din doza fiziologica zilnica recomandata), 80 mg tinctura propolis, 30 mg extract uscat de Echinacea purpurea.

eu le dau

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mutzu meu a decretat razboi la tot ce inseamna diversificare; azi nu a vrut fructele nici sa le vada, iar la pranz cand i-am facut supica s-a lasat cu urlete; strange buzele de' nu treci nici cu tancu' de ele , misca caputul stanga dreapta, se arcuieste si dardaie de nervi efectiv; nu deschide gurita decat sa se puna pe urlat; la fructe m-am gandit ca e lipsa de piersicuta, cu care se obisnuise, dar de fapt am facut experimente cu lingurita goala, si numai cand o vede strange boticul; si dupa aia se intinde la mine si ma trage de bluza sa-i dau titi... da' are un stil de se tanguieste langa mine... chiar nu-i rezist
si am distrus si somnul de seara, pana nu suge de 3-4 ori in 2 ore nu adoarme; nici aici nu ne targuim, ca daca nu-i dau titi se trezeste complet si urla de ma stie tot cartierul, si ma striga... are el un sunet caracteristic cand ma striga, cand vrea la mine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

oli, nu cred ca spanacul mai e de sezon, a fost pe vara. Dovleacul este, il poti face piure. Si sfecla rosie e de sezon, tot asa, fiarta si mixata. II mai poti da dovlecel, morcov alb (parca pastirnac ii zice). Spanac daca vrei, il poti lua congelat si cred ca e deja gata fiert.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dyana - ai incercat si cu alte lingurite?
poate nu-i mai place cea cu care-i dai sa pape

si noi am patit asa pana am ajuns acum la una molicica toata care-i place ei mult

avem 5 luni

Mergi la inceput