Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

spanacul acum a aparut..e pana in ianuarie

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

fetelor cu bebelusi care refuza morcovul: gustati morcovii ca s-ar putea sa fie amarui
mie mi s-a intamplat asa ceva si de atunci cumparam numai carote si chiar si astea le gust sa nu am surpriza sa-mi scuipe totul

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mutzu meu a decretat razboi la tot ce inseamna diversificare; azi nu a vrut fructele nici sa le vada, iar la pranz cand i-am facut supica s-a lasat cu urlete; strange buzele de' nu treci nici cu tancu' de ele , misca caputul stanga dreapta, se arcuieste si dardaie de nervi efectiv; nu deschide gurita decat sa se puna pe urlat; la fructe m-am gandit ca e lipsa de piersicuta, cu care se obisnuise, dar de fapt am facut experimente cu lingurita goala, si numai cand o vede strange boticul; si dupa aia se intinde la mine si ma trage de bluza sa-i dau titi... da' are un stil de se tanguieste langa mine... chiar nu-i rezist
si am distrus si somnul de seara, pana nu suge de 3-4 ori in 2 ore nu adoarme; nici aici nu ne targuim, ca daca nu-i dau titi se trezeste complet si urla de ma stie tot cartierul, si ma striga... are el un sunet caracteristic cand ma striga, cand vrea la mine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

bai, nu mai chinui copilul!!!! Las-o mai moale cu diversificarea, ca e mic! Poate vrei sa te bat! :)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

hai c-am plecat la nani! paaaaaaaaaaaaaaaa!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Eu ii dau dovleac fiert cu carnita, sau copt, cu branzica. La ai mei le place mult dovreacul la amandoi. Si cartofi dulci le-am dat asa.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Andrei Luca -15.12.2006

aham, vrei sa ma contrazici io zic ca nu e decit la sera, ca inca nu am vazut pe sub zapada

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

LUANA; aha, deci ne-am parasutat cu succes din patut si am luat-o la goana??????????????; pai asa da printesica cu personalitate.... daca tot a cazut, macar sa faca ceva constructiv; de acu' sa te tii!!!!!!! crezi ca mai sta in pat cand a vazut ca se pot face chestii mai interesante????? abia astept pozici cu ea in 4 labuteeeeeeee!!!! tot ziceai tu acum vreo 2 zile ca sigur nu merge deabusilea, pleaca direct in picioare

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

Multumim de felictari!
Dyana esti superba, m-ai distrat cu parasutatul mi-am propus sa-i caut casca de protectie.

Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Andrei Luca -15.12.2006

aham, vrei sa ma contrazici io zic ca nu e decit la sera, ca inca nu am vazut pe sub zapada

Toulouse, la ville rose

Eu le-am facut si congelat din ala in cuburi. Nah, spanac natural, numai mama crede ca ce fierbe ea e natural ca il gateste ea. Nu-i Simina sa ma cenzurez, io tot cred ca borcanele is mai naturale. dar daca mama oricum se plictiseste, macar sa manance si copchii mei "natural".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

oli, nu cred ca spanacul mai e de sezon, a fost pe vara. Dovleacul este, il poti face piure. Si sfecla rosie e de sezon, tot asa, fiarta si mixata. II mai poti da dovlecel, morcov alb (parca pastirnac ii zice). Spanac daca vrei, il poti lua congelat si cred ca e deja gata fiert.

Toulouse, la ville rose

Tot nu inteleg...se fierbe sau nu dovleacul?

Multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:

oli, nu cred ca spanacul mai e de sezon, a fost pe vara. Dovleacul este, il poti face piure. Si sfecla rosie e de sezon, tot asa, fiarta si mixata. II mai poti da dovlecel, morcov alb (parca pastirnac ii zice). Spanac daca vrei, il poti lua congelat si cred ca e deja gata fiert.

Toulouse, la ville rose

Tot nu inteleg...se fierbe sau nu dovleacul?

Multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

Il fiebi bucati sau il coci apoi il pasezi. Doar nu vrei sa-l dai crud.

Mergi la inceput