Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Pfuai, Elena, m-ai omorat cu tortul ala. Saivez aici tone de bale

Ai mila de mine, care nici nu stiu, nici nu am timp, nici nu indraznesc sa creez asa ceva!
Cand mai ai timp sa faci torturi cu 2 gaze mici pe langa tine?

Enjoy, arata fabulos, banuiesc ca de gustos e si mai si!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

hehe .. pai am expediat-o pe eva la tara cu ai mei si am ramas numa' cu gaza mica .. asa ca am avut timp suficient .. si nici nu ia mult timp.

e delicios ... ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Elle am vazut si eu pozele cu bubulina mica iti vine sa-i papi falcutzele asa dulcica e.Cand mai ai timp si de tort?Am notat reteta ca mi-a adus sotul un sac de mere si chiar ma gandeam ce sa fac cu ele in afara de placinta/mere coapte.

Offf Monica sanatate multa micutei Clara!

Ceska ce sa zic cu sotul imi pare rau ca treci prin perioade mai dificile, am avut si noi cateva showuri in vara asta mai nasoale dar am preferat sa nu vb despre ele, acum am revenit la normal, la noi totul din cauza stresului de la serv , vine acasa si normal ca-si varsa nervii pe cine gaseste (evident pe mine) noi si lucram intr-un fel impreuna si inevitabil apar tot felul de discutii are multe pretentii sa fac chestii printre mesele copiluilui,schimbat de scutece,scos afara (uneori a trebuit sa intru cu copilul ca sa rezolv unele probl aparute),gatit,curatenie, eu la randul meu sunt f stresata, suna tel ca la balamuc mai ales dimineata si nu stiu incotro sa o apuc si ce sa fac mai intai,in privinta copilului nu am ce sa-i reprosez, iese cu ea afara dar doar duminica atunci este acasa toata ziua,tot duminica avem zi de plecat toti trei nu in toate dumninicile dar in mare parte, seara de seara este lege el ii face baie in timp ce eu ii pregatesc biberoanele, se joaca cu ea cand ajungem acasa din parc.

Laurici cum este Eleni?

Roxana prin cate ati mai trecut si voi sanatate multa Adelei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta,
cum ma pun pe picioare intru in bucatarie sa fac tortul dupa reteta ta. Si la mine se aduna merele, primim zilnic doua-trei aduse de socru din livada.
Eu zic totusi sa reduci "viteza" si sa iti acorzi timp pentru refacere si sa incarci bateriile cat e Eva plecata si Anna e cuminte, ok?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

mada poti sa le razi si sa le bagi la congelator ptr placinta. numai ca trebuie scurse bine inainte sa le folosesti.

ceska fac si eu ce pot prin casa .. ca nu pot sta ca .. lauza ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ceska fac si eu ce pot prin casa .. ca nu pot sta ca .. lauza ..

Tu le dai sperante mamicilor care ar naste si a doua oara prin cezariana, zburzi dupa o saptamana.....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

intebare intrebatoare ..

evei ii place tare ceaiul de afine cu miere .. e ok daca bea in fiecare zi un bibe de 250 ml?? am citit acum ca scade nivelul zaharului in sange .. bine ca are si alte proprietati dar ma ingrijoreaza lucrul asta cu zaharul ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

raspuns: oricum ia supliment de miere. si nuc red ca-l faci atat de concentrat incat sa aiba vreun efect advers. de fapt cu ocazia asta mi-ai dat mie o idee:))desi eu si ceaiul....

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 13+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

raspuns: oricum ia supliment de miere. si nuc red ca-l faci atat de concentrat incat sa aiba vreun efect advers. de fapt cu ocazia asta mi-ai dat mie o idee:))desi eu si ceaiul....

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 13+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

saru-mana miri!!! ce tembela sunt si eu .. hehe .. ca oricum mierea e dulce ...

acum am vazut semnatura .... NOAH .. SUPERB!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna dimineata cu noaptea in cap...eu ma pregatesc sa plec la aeroport caci ma duc la un curs de 2 zile si am un pic de timp caci mi-am facut bagajul mai repede:) am intrat sa va salut...si ce vad..ca ellenuta este fefeleaga...cum poti mami? pai eu..leguma ma numesc...atat ma vait cand trebuie sa fac ceva prin casa..mi se pare ca sunt pedepsita..incerc sa tin pasul cu curatenia..incercasem sa gasesc o doamna sa ma ajute in vara asta..dar nici de asta nu am avut timp...auzi...cum faci mai de ai atata energie? eu imi aduc aminte ca pana pe la vreo 8-10 luni ale lui stefy eram o leguma...toate momentele pe care el aveam libere incercam sa le dorm...
cum e cea mica? e cuminte? (scuze daca ai zis si nu am citit eu). Eu una nici acum nu fac decat sa petrec timpul cu stefy cat sunt acasa..singurle momente de curatenie/mancare sunt cele cand doarme ea..in rest daca sunt acasa nu fac altceva decat sa stau cu ea...cred ca ar trebui sa regandesc problema...hmmm

miri..ce spun dr din belgia despre a treia cezariana? sunt curioasa dpdv medical daca te pun sa faci investigatii suplimentare sau te monitorizeaza ecografic mai des? sanatate multa iti doresc si imi place tare noah

Madalina si ceska..si noi am avut un hop vara asta...credeam ca innebunesc..cred ca barbatii..oricat de implicati ar fi ..nu pot fi MAME...atsa e..limitarea lor..iar noi cred ca gresim sa le cerem ceva importiva firii lor...off..cat mai trebuie sa invat si eu in materie de cuplu si toleranta

hai ca va pup si sper sa va citesc din anglia

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

am pus si eu 10 poze mai noi cu stefiuta, sper ca se vad
va pup iar

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput