Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)
Raspunsuri - Pagina 3
Eliza spune:
Cristina, tare frumusica e Bianca. Si pozele din concediu sunt frumoase(subscriu ca cele din pestera sunt deosebite).
Legat de somn, off..vad ca nu s-au schimbat prea mult lucrurile la voi. Vroiam sa te intreb, tu i-ai facut vreodata coprocultura? Tocmai am vb cu nasa Emmei azi care e pediatru si mi-a zis ca de paratizi se leaga asa numitele "terori nocturne" cand copilul se trezeste des noaptea fara un motiv evident.
Ceska, we la noi se invarte in jurul Emmei. Sambata dmineata eu gatesc, tati sta cu Emma, apoi somnic(ala de 40 de min) , cumparaturi toti 3, apoi parc. Sera baita, somn Emma, noi ne uitam impreuna la un film si cam atat. Duminica dimineata vorbim de obicei cu cei de acasa, pranzul impreuna si dupa somnic mergem impreuna in parc. Uneori se intampla sa ies doar eu la cumparaturi cu fetele sau el sa iasa la o bere cu baietii, dar asta e destul de rar ca se incadreaza la exceptii deja:). Nu e programul perfect dar amandoi suntem atat de dornici sa petrecem mai mult timp cu Emma incat "batalia" se da intre cine ii sa pape, sa ii citeasca etc. Stiu ca tu te straduiesti foarte mult sa fii si mama si sotie, dar poate ar trebui sa ii arati ca cineva trebuie sa si aprecieze asta. Hai nu mai fi suparata
.
Lala nu ai de ce sa rosesti, cred ca toate comentariile sunt meritate.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
darene spune:
Buna dimineata,va poftesc la cafea,eu o savurez de o ora si jumatate cu intreruperi pentru schimbat pampers,spalat bibe pentru apa,jucat cu Khalid care e treaz de o ora si un sfert.
Am facut 2 teste pana acum,negative...ultimul azi cand m-am trezit.Tot mai sper.
Ceska la noi week-end e vinerea.Joia tati se duce la cafenea cu prietenii,eu la una din prietene.El ne duce,el ne aduce pe la 12:30 noaptea.
Vineri dimineata mergem in Careffour,apoi tati pleaca la moschee de la 12 la 13.Mancam impreuna,il pun pe Khalid la nani.Eu stau pe calculator,tati se uita la tv sau face nani.Cand se trezeste Khalid ii dau gustarea si plecam toti trei in oras,de obicei in mall la locul de joaca pentru copii si mai nou in parc.(nu mai e asa cald ca inainte).
Week-endul e pentru familie,in timpul saptamanii poate sa iasa cu prietenii daca vrea,desi rar se intampla.Joia in schimb e musai sa plece la cafenea si il inteleg,are si el nevoie de relaxare.
Am si eu o intrebare: Cum va jucati voi cu copii?Eu nu prea ma joc cu Khalid,nu-i plac jucariile deloc.Il mai gadil,ii cant,ii arat poze pe carti,un pic cu mingea sau balonul,dar se plictiseste repede.Cateodata simt ca nu sunt o mama buna,of of.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
ceska777 spune:
Neata!
Cafea? Avem! Dupa ce se termina trecem la ceai, dar de cafea am nevoie sa ma trezesc.
Sondajul e inca deschis, mai astept descrieri ale vietilor voastre DE FAMILIE in week end.
Miri,
ce-am vazut? ce-am vazut?

Baby-boy nr 3 se va chema NOAH? Imi place mult, mult de tot! Era si la noi pe lista undeva dar s-a pierdut ........ Si al doilea nume? Doar e traditie si la voi.
Azi o sa trebuiasca sa trag de mine ca sa functionez cat de cat pentru B, ca ma termina raceala.
PS Cu tati al nostru mi-e putin rusine cand am citit despre ai vostri ...
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Jelimoni,
ce bine ca e iar totul bine la voi. Ma refer la Robski sanatos si papacios.
Mor si eu cand vad tatici dedicati jobului de tatic. Joi dl tati fiind racit doar ne-a dus cu masina la dr.... a revenit acasa si apoi l-am sunat sa ne recupereze. Fiindca am ajuns mai repede cu 5 min si oricum ne-au zis ca avem de asteptam ne-am plimbat putin eu si gaza si am vazut tatic imping carucior spre parc, tatic intrand cu copilul la farmacie si cred ca veneau de la dr. Al meu sot inca crede ca mie mi s-a nazarit cu alergia si oare chiar a avut afte? Vineri i-a povestit colegul de birou ca e dureros si pentru adulti sa aibe afte, are des sotia lui. Asa cred ca a inceput sa creada....
Sambata l-am rugat sa iasa putin la aer si el cu noi, sa vedem gainile la expozitie: Nope! Ieri ar fi trebuit sa fuga pana la birou sa verifice scurt ceva si (pana sa ma atace gripa) ii spusesem ca mergem si noi cu el, apoi ne plimbam prin oras putin, sa schimbam peisajul. Dar... l-a sunat prietenul T. si dus a fost! E singurul "prieten" cu copii mari (baieti) si divortat deci traieste ca un holtei. Nu inteleg de ce nu cultiva prieteniile cu cei care sunt familisti si au copii de varsta gazei.... Am revenit in satul unde a crescut el si mi-a tot repetat ca nu mai stie nimic de fosti colegi de scoala. Am dat eu din greseala peste sotia celui mai bun prieten de scoala primara al lui tati.....deci exista inca doar sa se bage el in seama putin si am avea ceva viata sociala. "O sa aibe prieteni cand merge la scoala!" Nu o fi tocmai grozav pentru tati caci nu e prea sociabil si vorbaret dar macar punem bazele unei vieti sociale pentru gaza. Si asa e privat de juma de familie (a mea care e in RO) si nu are (va avea) frati.......
E superb sa fii mamica, e incomparabil cu orice altceva dar e greu sa fii si mama si tata! Eu tre sa ma joc fotbal cu el, sa construim garaj din cuburi lego pentru masinutele gazei......
Tati nu iese la bere sau fotbal cu baietii, nu lipseste de acasa doar ca vine tarziu in cursul saptamanii
Blogu` nostru
monicaa spune:
ma simt de parca a dat trenul peste mine si mi-a amortit jumate de creier. n-am dormit toata noaptea. Clara a inceput de ieri de la pranz sa faca febra si n-a mai scazut sub 39 desi a primit antitermice la 4-5 ore. Eu sunt la birou de la 7, tati cu ea acasa. Doctorita noastra e in concediu asa ca trebuie mers la alt doctor (sa te tii urlete!!)
.
efectiv nu mai rezist cu nervii sa o vad asa bolnava. o sa o iau razna in curand.
desi trebuie sa recunosc ca fii-mea e 100% a mea. la febra peste 39 vesela nevoie mare si cu o limbarita ceva de speriat. asta nu stie sa zaca. exact ca mami ei.
o zi frumoasa va doresc 
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
ceska777 spune:
Monicaa,
cu asa vesti n-o sa avem o zi prea frumoasa. OF! Credeam ca ati scapat de febra. Poate polipii se tot inflameaza si dau si febra? Ce altceva sa fie? Sper sa dati de un dr ok sa nu urle prea mult creatulina ta! Noi urlam si pentru altii cred.
Sa ne tii la curent cu evolutia, ok?
Pupici.
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Acum doua mesaje i s-a facut pana si tastaturii rau de cate chestii negative pot sa scriu despre tati si s-a blocat....
Blogu` nostru
Ellenuta spune:
neataa
dau si eu o
!
vremea asta o tine pe eva in casa si ne papa creierii .. sper sa facem fatza ..
ieri nu am avut net, sper ca azi sa fie ok.
miri sa stii ca ma straduiesc cu alaptatul. ii dau sa pape, o schimb si in patut .. mai aveti putin si plecati la ny .. ce frumos va fi.
ceska duminica seara .. eu cu socrela baie annei, tati joaca cu eva, apoi socrela baie eva, dat bibe si apoi tati lasomn cu eva ca nu vroia sa se culce. dar in timpul saptamanii, tati ajunge dupa ce fetele adorm ..
monica uff cate trageti si voi. multa sanatate claritei.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
am facut ieri un super tort de mere
pentru cele interesate ..
TORT DE MERE
1 kg mere
200 g faina
100 g zahar brun
100 g unt
1 plic praf copt
nuca pisata
scortisoara
200g samantana
100g iaurt
2 oua
100 g zahar brun
se fac doua compozitii.
prima 200 g faina, 100 g zahar, 100 g unt, 1 plic praf copt, nuca pisata. amesteci cu mixerul toate astea sa obtii un aluat sfaramicios ca biscuitii pisati. tapetezi o tava cu pereti detasabili (24cm) cu unt si faina si apoi versi trei sferturi din aluat. apoi merele taiate felii le asezi peste aluat, presari scortisoara apoi rastori si restul de aluat. dai la cuptor 20minute.
intre timp prepepari compozitia nr 2 .. 200g samantana, 100g iaurt
2 oua, 100 g zahar .. amesteci bine cu mixerul ingredientele si dupa cele 20 minute, scoti tava din cuptor si rastorni compozitia asta lichida .. mai bagi la cuptor 40 de minute si gataaa
pofta buna! 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ven spune:
Pfuai, Elena, m-ai omorat cu tortul ala. Saivez aici tone de bale ![]()
Ai mila de mine, care nici nu stiu, nici nu am timp, nici nu indraznesc sa creez asa ceva!
Cand mai ai timp sa faci torturi cu 2 gaze mici pe langa tine?
Enjoy, arata fabulos, banuiesc ca de gustos e si mai si!