Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Feteleee,nu e nimeni la cafea?


Atunci dau eu ,poate mai sunt intarziati ca mine

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 20+Andrei Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare:) am pus de-o ciorba care nu seamana cu ciorba dar in fine... e ceva colo pe aragaz de amiaza.

intre timp am culcat banditii dupa ce mi-au facut casa terci (evident ca iar a trebuit sa strang sis a aspir dupa ei...)

am citit vreo cateva randuri si mi-am dat seama ca:

1. felicitari rlc sandor pentru baietel! sunt asa de tuta ca vedeam mereus cris, dar mis e parea atat de firesc incat... orishicum sa fie o sarcina usoara in continuare!

2. darene, si de nu iese dintr-a doua - desi sperams a iasa - stim foarte bine ca procesul tehnologic e amuzant si palcut. deci... parca nici nu stii, din prima sau... sa mai icnerci! iti tin pumnii!!!

3. roli, daca naravul cu mancarea se reintoarce odata revenit acasa, inseamna ca la andrei nu e o pb cu mancarea ci cu ritualul din familie legat de mancare. aceesi dandana si la noi... cu bruno. mananca relativ oriune udne nu suntem noi... dar n-am gasit solutie decat ca-l lasam in pace.

4. ginette sper sa va refaceti repede si sa scapati de dandanale, desi... e sezon. si eu cu sacha trag de la niste muci o preaminunata egzema infectata pe fata. cu alergie la plasture si crema cu cortizon ca cireshica pe tort.

5. laurici, nu suna bine ce zice doctorul dar asta e beleaua, cand icnep sa tuseasca sis a coboare secretiile spre plamani...gravitatea situatiei se accentueaza. am invatat-o pe pielea lui bruno destul de tarziu. nu-s panicoasa, dar daca incepe sa tuseasca vreunul din ei, ne facem bagajele spre tanti doctor. luni reluam si noi vizita....3 in 3 saptamani, ce misto!

6. alina ai noroc cu mama ta care are grija de stefi. daca e totusi atat de aglomerat la voi, cu sotul mereu pe fuga, poate maia steptati putin cu bebe 2. bucurati-va si voi de clipele voastre care sunt mult mai usor de obtinut acum decat mai incolo...

7. eliza, cu somnul, nu stiu ce sa spun. am noroc de doi dormitori in timpul zilei. se culca amandoi cu placere vreo doua ore si ceva. noaptea bruno e beton, sacha... ca sacha, nu s epoate trezi fara sa nu bocane in toate usile si dulapurile.... dar comparativ, sacha doarme 7juma-6 dimi si la amiaz o siesta de 2ore juma. si daca-i scoatem siesta.... se trezeste noaptea plin de dreaci.

8. elle... sfaturi nu-ti dau ca esit mama cu diploma de absolventa a cursurilor de alaptare. nic nu insist. dinamica familiei se schimba mult dupa al doilea copil, in plus am senzatia ca tu pornesti cu un pic de negaivism dupa toata povestea sarcinii. in fine, sculta-le pe fete, le lala D si pe roli. au trecut si ele pe-acolo si stiu ce inseamna. stiu si eu, dar dupa cum spuneam ma feresc sa dau vreun sfat. poate unul singur: in afara de papa si scutec anna nu are nevoie de foarte multa ingrijire. dar cand i-o acorzi, acorda-i-o exclusiv si integral. nu sta cu ochii dupa eva. sa-i gaseasca bunicii ceva de facut. esti intr-un stres continuu cand esti cu ochii pe eva si stresul ala il bea anna la litru. nu cred ca merita. ca incurajare... totul devine mi simplu dupa un an jumate...:) sacha si bruno parca parca icnep sa colaboreze unul cu altul chit ca-si trag palme si picioare se imbrancesc si se calca pe maini...

9. monicaa, daca te avantajeaza un part-time, de ce nu????

10. ceska, ce mai fac bubitele? au trecut? cat despre crize la medici... mai stim noi pe unii, dar nu de fiecare data:)))

noi am rezervat hotelul pt ny. inca n-am pasaport dar am tot restul:))) sunt putin speriata dar nah, ne descurcam noi ca suntem mari:)

pusici si ma intorc la oala

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... 12+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Laura_dimitris off imi pare tare rau ca sunteti asa bolnavioare,am inceput sa imi fac griji ca as dori sa o duc si eu pe Bia cateva ore la cresa.Am pus ceva poze din vacanta dar nu am scri.Multa sanatate va dorim
Stancutza si eu zic ca ar fi dintisori,ii ies asa greu,are doar 4 jos si 4 sus.De 2 luni si jumatate nu i-a mai iesit nimic,Sofia cate dintisori are?Oricum acum mi-am intrat in mana sa zicem cu nesomnul,ma mai plang uneori ce sa zic dar in acelasi timp ma gandesc ca sunt norocoasa sa o am la cat m-am chinuit.Ma gandesc ca inainte adormeam plangand ca nu puteam sa am si eu un bebe asa ca acum sunt fericita cu tot nesomnul.Ma bucur ca Sofiuca este ok cu piciorusul,pupicuri din partea noastra.
Miutza multa sanatate Mayei,off saracuta.
Lala abia acum am vizitat blogul tau pentru concurs,esti foarte talentata mami,felicitari.
Mary ma bucur ca Daria a reinceput sa manance mai bine laptele cu cereale,Bia e faan lapte si nu vrea decat de la biberon,nu stiu cum am sa o dezvat de el.Ii place sa se resfete stand pe perna si sa bea laptele cu bibe.Am pus pozici la semnatura
Eliza in comparatie cu Bia mea Emma doarme super bine,eu nu ma apuc sa socotesc ca ma apuca plansul.Cat despre vorbit va felicit noi suntem cam codase,vorbeste ce vrea ea si cand vrea ea,exclus engleza.De fapt nici nu avea cum sa zica ceva caci am fost in Romania atata timp si se vb doar romaneste.Abia de saptamana asta incepem si noi sa mergem la playgroup,sunt curioasa cum se va integra.Imi este tare greu aici ca nu am copi deloc prin preajma,am inceput sa caut diverse activitati prin imprejurimi sa invete si ea sa socializeze.
Elle era normal sa apara gelozia la Eva scumpa,eu ii ziceam mamei cand eram mica"auzi mami nu ai doi",cat incerca ea eu tot lasata deoparte ma simteam.Adevarul este ca fratele meu era saracutul si tare bolnavicios iar mama ii dadea normal multa atentie.
Uf ma da mandra la o parte nu mai ai frate loc de ea la calculator,pana si tacsu ia luat frica lucreaza repede ce are de facut pentru ca ea vrea doar youtube.Cred ca trebuie sa urmarim vreo oferta sa mai achizitionam un laptop.
Multa sanatate la toti clopotei bolnaviori,poate mai bag un ochi cand doarme bubu.




Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Cristina superba e Biencuta, imi pare rau ca te trezeste noaptea asa de des. Pozele din vacanta sunt minunate, cel putin cele din pestera m-au dat gata.

Elle incet, incet, greul va disparea. Multa rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hellou,

Miri,
de roseata am scapat dar eu parca tot mai vad asa ca nisipul sau murdarie lasata de nisip dupa ce te scuturi, la el pe piele in locul rosetii!
Oricum aftele cred ca au disparut caci mesteca iar la suzi si acuma de exemplu dupa mancare isi perie de 10 min dintii, merg sa ii fur periuta.

Fetelor ma intereaseaza foarte mult (ca sa nu fac cu capul ) si bineinteles raspunde doar cine vrea la sondajul meu: cum arata la voi week-end-ul in familie?!?!?! Duminica seara?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)


Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Cirersica de pe tortul meu personal e ca dupa ce mi-am oblojit baietii ultimele 3-4zile, (tati e inca cu tuse si cu asul infundat dar e vina lui ca nu ia medicamentoase) e randul meu: gripa cred. Sa speram ca nu porcina

Pe noi tati ne-a lasat frumusel singurei sa ne tinem unul altuia de urat (parca nu o facem toata saptamana) si a fugit la prietenul T. Pe ala imi vine sa il omor! Eu ca fleata cu toata gripa fac praji, supa si friptura, budinca de brocoli si legume la cuptor, orez cu lapte!!!!!!! Merg sa le arunc la tomberon. Dl sot a infulecat rapid si-a depus farfuria in masina de spalat vase si tuleo!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)


Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ceska ca sa te ajut la sondaj...la mine bate vantul aa nu e langa mine. Sotul nu e un tip supersociabil, asa ca prefera sa stea acasa. Cand suntem impreuna nici macar la baie nu ma lasa singura...crede-ma ca am avut soc la inceput...ma sufocam...acum plang dupa vremurile alea. Oricum daca te deranjeaza ar trebui sa ii spui...si du-te si tu cu el, cu copilul, poate are nevoie sa sa schimbe peisajul...ajungeti voi la un compromis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

buna seara de la sb.
copilu meu doarme de la 7, mi groaza ca ma va trezi la noapte cand mi somnul mai dulce...
am scapat de boli,suntem bine,i-a revenit si pota de mancare,asa ca ma simt foarte usurata!am crezut ca inebunesc la cat de marait si de dificil a fost toata saptamana...

elle,sper sa se regleze lactatia si sa te poti relaxa! am vazut pozele, ce-mi plac cele cu fetitele impreuna!

ceska,legat de barbati...no comment..sunt o gramada asa din pacate...mor de ciuda cand vad in jurul meu barbati care isi scot copii la plimbare,mai ales singuri...sau care schimba scutece,dau mancare sau chiar se joaca cu ei nu doar isi arunca ochii in televizor de cum ajung acasa...parerea mea e ca foarte greu reusesti sa-i schimbi...va trebui sa te inarmezi cu multa rabdare si nervi!ah...ai reusit sa dai se ploscariu?am incercat si eu sa alu ceva de ea...dar nimic...i-am gasit albumul de poze si n-a mai pus recent....sper ca e totul bine cu Ionut....

godzila,v-am vazut si voua pozele,ai niste copii frumosi foc!

miri felicitari pt al 4 barbat din casa!mamaaa da mai rezisti cu atatia barbati?

roli,relaxare placuta la baie! meriti dupa atata munca!

Roxana,am inteles ca e bolnava Adela,ii doresc sa se faca repede bine!
laurici,la fel!sa treaca repede sa se faca Thea bine! e groaznic sa ai copilul bolnav...

ema ce-ti fac baietii?ai mai pus poze cu voi?cum te descurci?
va pup,somn usor!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu:)
tocmai ce-am scris frumos un paragraf care l-am sters din greseala.

ceska, material pt sondaj. duminica la noi e o zi gre. icnepe invariabil cu tati care s eocupa de copii. eu il cotesc, el ii culege de prin paturi. dupa ce tipa pana imi scot urechile de la loc cobor si eu bosumflata. tati face cafeaua eu bombanesc.
la 10 tati pleaca, la feld e invariabil, la antrenament. eu raman cu dracushorii pe cap si sper ca pe la 11-12 sa-i pun in pat ca sa pot aduna dupa ei si sa fac ceva de mancare. sau sa dorm si eu.
in functie d ecum ne organizam cu somnul, fie dormim la amiaz si eu si tati cu copii cu tot, fie iesim in lume la plimbare in centru, mai si mancam pe-acolo.
azi de exemplu am avut invitati. tati s-a ocupat de pus masa. eu de gatit. de pregatit baia, eu de spalat, el de sters si imbracat unul eu celalat. eu am spalat vase, el le- pus la loc. le-am dat biberoanele si... acu fiecare sta pe o canapea la tv. el se uita la ushuaia nature, eu scriu pe forum. cam asa:)
tati nostru nu fuge de acasa decat la aikido sau la servici. dar o iau ca pe un moment personald e evadare. face destule pt noi ca sa-si permita sa mai scape de gura mea:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 13+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ceska iubita noi facem parte din tabara adversa
Adica sambata/duminica este ziua lui tati de plimbat baietii in cazul in care nu avem programata iesire cu totii.
Asa ca eu raman sa fac ce vreau de la 9 la 14 de la facut curat , mancare sau / si stat pe net in functie de necesitati/ prioritati.
Apoi mancam de pranz, cel mic face nani si restul ce vrem : joaca, citit, calculator, tv.
Cand se scoala baietii ne jucam un pic impreuna sau pe rand un adult cu un copil sau un adult cu 2 copii . De cand Andrei se joaca in mod constient ne jucam cu el si cu Bogdan impreuna.
Masa de seara, baie, un pic de joaca, giugiulit inainte de nani apoi Andrei e dus in pat Bogdan mai are o ora, o ora si jumatate iar la 22.00 merge si el la nani.
Pana pe la 12 noaptea e timpul pentru noi.
Cam asa arata sambata/ duminica noastra.

De fapt cam asa arata toate serile noastre dupa ora 18.00 cand suntem toti acasa si Bogdan a terminat cu lectiile sau antrenamentele.

Vreau sa va multumesc pentru comentariile minunate de pe blog. Am rosit toata. Va iubesc

O zi excelenta !
Lala.


Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze


Design blog




Mergi la inceput