Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxule eu am folosit si Prospan, la Bogdan evident
De altfel nu cred sa existe ceva din zona respiratorie pe care sa nu il fi inghitit fi-miu cand era mic

E bun. Nu la orice tuse. In general expectoranta. E facut din extract de iedera daca nu ma insel. Si are un gust bunicel.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Nemary eu nu-i gatesc dupa retete.Cantitatile le pun din ochi,cateodata iese mai multa mancarica,cateodata mai putin.Ii dau linte de pe la 8 luni,portocalie;de cateva luni i-am facut si verde.
Cea portocalie o fierb pana se face ca un piure.Pun cam jum de cana.O spal in mai multe ape,apoi o firb cateva minute si schimb apa (pentru ca nu-mi place sa las spuma si mi-e lene sa o adun din apa).Apa trebuie sa acopere bine lintea,eventual mai adaugi apa in timp ce fierbe.Nu acopar cratita cu capac pentru ca da pe dinafara.Pun si o jum de ceapa mica la fiert,pe care o scot la urma.O las sa fiarba cam o ora pana devine ca un piure.Orezul - 2 linguri(cu bob lung pentru ca celalalt nu-i place in mancare si e si mai gustos) il fierb fara sare separat.Oul il fierb tare si apoi il faram cu furculita si-l amestec cu mancarea si cu orezul.In castronel pun si putin ulei (de susan sau masline).
La cea verde la fel,numai ca o fierb mai mult.

Uite,maine o sa-i fac linte si masor exact cantitatile si timpul.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Natalia,Lala_D

Am pus cateva poze cu nazdravanul meu incepand de aici:
http://family.webshots.com/photo/2974738320102283388yYxsEq

Pupici.

Poze Khalid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Roxule eu am folosit si Prospan, la Bogdan evident
De altfel nu cred sa existe ceva din zona respiratorie pe care sa nu il fi inghitit fi-miu cand era mic

E bun. Nu la orice tuse. In general expectoranta. E facut din extract de iedera daca nu ma insel. Si are un gust bunicel.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Pai, dak sunt doar plante, sa-i dau si d'asta () poate-i scot mucii din gat.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui darene

Natalia,Lala_D

Am pus cateva poze cu nazdravanul meu incepand de aici:
http://family.webshots.com/photo/2974738320102283388yYxsEq

Pupici.

Poze Khalid

hihihi
alt pitic inaltut foc si alpinist desavarsit
Pupam maimutica

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

multumim tare mult pentru complimente si va imbratisam!

am citit f rapid ca sasha doarme de la 1 si milan de la 2, si sper sa apuc sa trimit si eu mesajul asta pana se trezeste micutul

elle nu stiu despre care dintre ei intrebai de kg, asadar milan are 12 si sasha aproape 7. anna sta foarte bine, si abia astept sa vad poze cu ea treaza, sau poate un filmulet ne arati.
eu ii tot filmez dar sunt lungi si nu mi le incarca webshots ul. sun t amintiri pretioase astea din primele luni, cand ei se schimba cu asa repeziciune.

miri dar ce vroiai sa ne povestesti? tu poze cu baietii cand ne mai arati?

de mai bine de o sapt ne streseaza si pe noi mucii- pe milan mai mult si pe sasha un pic mai lejer. milan s a obisnuit cu BB si sta cuminte saracutul sa ii trag musicorii, apoi ne aspira si el noua, papusii etc( cum pove si tu stankuta)
le tot pun ser, apa de mare, aerosoli cu ser, nu i am mai scos afara de mai bine de o sapt, ce sa mai, mai avem un pic si ne urcam pe pereti de plictiseala. plus caninii de sus care stau sa iasa- rezulta un cocktail de maraiala continua -din partea lui milan

sashone e cumintel si dulcic, copilul asta nu stie sa planga, parol, daca am treaba sta singurel cu caruselul, cu leganusul, cu tv , iar cand ii e foame mai mult ma cearta decat sa tipe sau sa planga. daca nu l as fi avut si pe el nu as fi crezut ca un copil poate fi si cuminte, adik sa nu tipe de 50 de ori pe zi de cum deschidea ochii(aka milan).
lui milan mereu ii era foame si sincer cred ca tipa si de foame(cum povestea si angi pe blog) din 2 in 2 ore noaptea, eu ma incapatanam sa ii dau doar san, e adevarat crescuse f bine, se ingrasase de 9 kg l;a 5 luni, dar sincer era tot timpul la san- stiti si voi, cele cu care m am intalnit in per aceea.
prea mult laptic de data asta nu am avut, am incercat si cu pompa isis avent dar de unde nu e...Asta este, papam formula si suntem satui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ginette, da, la tuse expectoranta e bun Prospanul. I-am dat si eu lui Marc cand a tusit si a dat rezultate. Dar de multe ori Marc tusea de la mucii pe care ii avea in nas si coborau pe trahee...atunci nu-i dau sirop de tuse ca nu are nici un efect. Tusea trece odata ce se temina mucii. Sirop de tuse le dau doar daca tusesc fara cauza de muci prezenti in nas.

Andrei azi a facut iar balamuc maxim...a trantit tot ce a gasit in bucatarie, in timp ce eu faceam mancare. Numai ca, la un moment dat, cand eram cu spatele la el si cu fata la aragaz...pret de 1-2 minute...a tras piciorul de la masa (in bucatarie avem o masa extensibila) si a cazut blatul mesei, cu tot ce era pe el, inclusiv cu laptopul. Partea buna: slava domnului ca nu i-a cazut in cap. Partea proasta: laptopul a pocnit de gresie de la inaltimea mesei...deocamdata merge, daca n-o mai merge o sa stiu de de ce. L-am certat, i-am dat una la pampers (mai pe anga, asa, ca s-o simta ), a protestat, dupa care a fost mielusel.
Masa din nou un dezastru, adica la pranz nimic. A fost doar biberonul si o felie de paine cu unt si miere de dimineata. L-am dus la culcare in racnete ca el vroia sa stea la masa...dar sa nu manance.

b]Miri[/b], stiu ca ai dreptate. Asa a zis si dr. ca orice baga in gura se asimileaza, ca se afla in grafic cu greutatea, e drept la limita de gladiola (11kg). M-am decis...de azi educatie spartana. La orele de masa ii pun in fata si daca nu vrea, jos si pana la urmatoarea masa, nimic.

Pare ca sunt calma, nu?...de fapt sunt plina de nervi...

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

pe milan il captiveaza sa ii povestim cate ceva la masa, si de captivat ce e , mananca. asadar conversatia functioneaza la noi- intamplari reale traite de el mai ales. ex- ce facut in parc, cu cine s a intalnit etc . dar de o sapt nu am iesit si nu avem ce pove

roli unde se gaseste imunoroyal junior? la helpnet nu tin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ema, numai la plafar il gasesti.
Stiu si tertipul cu povestitul la masa. La Marc mergea. Pe Andrei nu-l captiveaza nimic. Sa vedem daca l-o captiva educatia spartana.
La iarna-primavara sper sa mi-l primeasca la gradi...vede el atunci...

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo

eu parca nu-mi mai gasesc timp deloc .. cand nu sunt cu anna, sunt cu eva, cand ele dorm mai fac si eu cate ceva si uite tot asa .. pe anna o incearca niste colici, sper sa nu se agraveze ..

eva e tot o capoasa in continuare, isi arata personalitatea, tipa si se tavaleste, e o plangacioasa .. uff .. dar o iubeste pe anna. vine si o pup, o mangaie, da noroc cu ea .. e asa haioasa .. din repertoriul ei ptr anna "nu gige, anna" = nu plange. "oc anna oc"= noroc anna noroc, "pup anna pup" .. e o haioasa ...

am reusit sa le fac si pozute ...

le gasiti aici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput