Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 237)
Raspunsuri - Pagina 20
miky_mamica spune:
Si noi am folosit Prospan(si e din plante) - a fost eficient si are un gust bun si dulce asa ca mierea si puiul meu l-a acceptat din prima.
Referitor la nazurile facute de copii nostrii la mancare ... pai Luca traieste cateodata doar cu 2 biberoane de lapte pe zi (2x300 ml) si poate un covrig pe langa ... dar are si zile mai bune cand mananca de nu-mi vine sa cred( felul 1 si cere si felul 2) si mai mananca si desert daca mananca si tacsu plus laptele aferent.
Si sa va povestesc si despre we de la munte ... pai am facut din Buc pana la Brasov 7 ore jumate in care Luca a fost un nebun si jumatate ... imaginati-va doi copii( el si copilul nasilor nostri care e mai mare cu un an)... 
... ce credeti ca iese??? putina cearta, plans dar si ras, cantece la maxim, etc.
Nspa drumul la dus dar a meritat pt privelistea oferita de brazii plini de nea si aerul curat!!!
Dar si zapada sau da-pa-da cum a zis Luca, un om de zapada in curtea Castelului Bran, multa voie buna si distractie ...
Pacat ca s-a topit duminica aproape toata 

Ellenuta spune:
am si ceva restante la poze ..
roxanici buburuza e o bijuterie de fetita .. e frumoasa foc!
darene ce blonduliu e khaled .. e un scump!
sa stiti ca si noi ne luptam cu mancarea .. ce sa facem .. oricum, eu nu mai mai stresez .. vrea sa manance bine, nu la revedere .. o sa se dea ea pe brazda. eva are acum 13 kg si 86 cm .. e cam durdulie. mi-a luat cam mult in greutate, de la 1 august pana acum 1,9 kg .. bine a si recuperat dupa boala din iulie dar parca e prea mult ..
miri hai povesteste=ne si noua ca ne-ai facut curioase ..
emma ce bine sta sashone la kg .. super! ma bucur ca e cumintel, pupa elle pe cei doi pitici!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
emabucuresti spune:
elle sunt niste amintiri de nepretuit pozele alea frumoase pe care le ai facut printeselor, cu anna in bratele evei! anna arata mult mai maricica decat varsta reala, o ajuta si perisorul, e o dulceata!cu cata candoare si dragoste o tine eva in brate!
asa de prost stau si eu cu timpul, ma mir de unde mai poti tu sa si gatesti si inca ce complicaciuni!
roli thanks!
a venit bunica la fix deoarece milan s a trezit pe motiv de dinti si enegie neconsumata( cand iesea afara cadea doborat 3 ore la pranz).mai am si eu timp de net.acum il pazim sa nu l trezeasca pe sasha.
emabucuresti spune:
mary scuze scuze uitam sa te felicit pentru fetita! bravo! sarcina usoara in continuare, pupicei!
alina tin pumnii la auditie! tu ai cumva o pila la tandarica?
greu se mai gasesc bilete la astia!
unde sa duc copilul cel mare pe vremea asta pt entertainment? lalaD ceva idei? creanga e inchis, excelsior inca nu a deschis sala din academiei, globus inca nu are spectacole cu dresura...
Ellenuta spune:
si reteta .. evei ii place tare mult checul .. aseara cand l-am scos din cuptor a inceput sa cante la multi ani .. hihihi ..
CHEC 2 BUC
2 cani faina
2 cani zahar
4 linguri ulei
6 oua
praf copt
1 esenta lamaie
1 esenta vanilie
1 lingura cacaoa
galbenusele se bat separat cu zahar, faina si ulei, esenta lamaie, esenta vanilie. albusurile se bat spuma si se adauga peste galbenusuri. se omogenizeaza.
CREMA LAMAIE
2 oua
5 linguri zahar
zeama si coaja rasa de la 2 lamai
100 g unt
oualele se bat bine cu zaharul, zeama de lamie si coaja rasa. se rastoarna intr-o cratita si se pun pe foc mic cu 100 g unt, se amesteca pana compozitia capata consistenta. se raceste bine inainte de folosire la chec.
se tapeteaza doua forme de chec cu hartie de copt, se unge cu ulei hartia si cu faina. se rastoarna jumate din compozitie in tavi, se pune crema de lamaie. restul de compozitie se amesteca cu cacaoua si se rastoarna in cele doua tavi .. se da la cuptor 45 de minute la foc domol. (CUPTORUL SE INCINGE BINE IN PREALABIL!)
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Lala_D spune:
Superbe fete ai Elle 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Superbe fete ai Elle ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze Design blog |
multumesc mult, lala ..
mie anna mi se pare tot uratica .. speram sa-mi treaca dar inca nu o vad draguta ...
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
ramonab spune:
Ziua buna!!!
Mama mama ce de poze am vazut
Sara la munte in livada,Clara cretulina in parc cu prietenii si cu animalutele(mi-au placut si pozele din studio
),Daria la nunta cocheta si frumoasa foc, Adeluta (ce dor mi-a fost sa o vad, asa de bine ii sta cu codite..), Eva si Anna minunat imbracate si pozate, doua printese are mami
, si am vazut si un flacau mare si voinic si nadravan pe deasupra, Khaled.
Vad ca povestiti despre mofturi la masa.Din fericire eu nu sunt si nu am fost stresata niciodata ca nu mananca.El intotdeauna a mancat tot ce i-am dat.Si degeaba ca nu asimileaza cat mananca
Asa papa intr-o zi:
la 8 o canuta cu lapte (din cand in cand, daca nu o bea atunci o bea peste zi in loc de apa)
la 9 micul dejun:ex paine unsa cu branzica, cu unt si cu gem sau cu miere, paine cu ou, ochi, omleta, etc si cu iaurttoate astea sau cu rosie
la 13.30 felu 1 si felu doi
la 17 fructe cu cereale, sau salata de fructe, sau actimel cu biscuiti, sau clatite, si cateodata ce mai papam noi cand vine tat-su de la lucru
la 20.30 gris in lapte, mamaliga cu branza si smantana, peste cu cartofi, cereale cu lapte, etc.
Ii dau in continuare sirop sanzime pt digestie si deocamdata ii merge foarte bine asa.Acum am inceput si un tratament de imunizare cu Ribomunil.
Are si el cativa mucisori dar atat, tratam cu cu multe vit C din portocale si lamaie si cate un fas in nas de Rynomer (nu stiucum se scrie exact) si i-am dat si cate un pic de panadol dar pana azi.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
Scuzati ca scriu cate-o placinta
dar intru mai rar ca parca nu-mi mai gasesc timp de cand lucrez.
Ema ce bine ca e cuminte Sacha scump, asa mai ai si tu timp sa ne mai scrii de nazdravanii tai.
Roli ce bine ca nu i-a cazut masa in cap!Un nazdravan ai si tu acolo.
Darene las poate luna viitoare apare bebe2.Spor la lucru incontinuare ![]()
Am uitat sa va zic ca Razvan mananca cu reclame
, altfel ce cam greu de tinut la masa,isi tot gaseste sa mearga dupa nush ce jucarie, sau isi gaseste altceva de facut.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)