Fulgusori de nov-dec 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 5
vias spune:
pozele cu iepurasul sunt pe contul comun...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
ionelamaria spune:
Camy, tare frumusel iepurasul ( nu indraznesc sa spun dulce... ca suna sadic)
32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
vias spune:
Buuuuuuuuuun...si acum sa "vorbim"
Krelia eu am mancat coji de oua pisate, amestecate cu miere...am luat deoarece am avut mari probleme din cauza lipsei de Ca...de atunci chiar mi-am revenit.
Evy mie imi aduce medicul meu vaccinul, nu stiu exact de unde, dar imi face el rost....la determinarea de anticorpi medicul meu din Tg Mures mi-a zis sa fac analiza neaparat din 4 in 4 saptamani pana nasc...
Plus ca mie nu mi-au facut nici un vaccin la 28s...
Roxyaly felicitari pt cele 33 de saptamani...Doamne ajuta la cat mai multe cu bine......sa stii ca-mi place ca scrii mai des, a inceput sa-ti iasa optimismul peste tot...ceea ce este f bine
Betty..se pare ca noi avem cam acelasi AMR ...Doamne ajuta! cat despre stari blue...lasa-le in colo, lasa si bona, lasa si muncitorii...ca o sa fie bine, cu siguranta ai sa gasesti o rezolvare foarte buna....si lasa si sotul sa-si cremuiasca masina ...ca vorba aia...vine iarna ...tare sotul tau...dar nu ai de ce sa fii suparat pe el. Totul o sa fie bine!
Ziceai ceva de aparatori...ia uite www.estiacasa.ro/prod/Set_dormitor_baby_Happy_Fish_0364.html" target="_blank">aici ce lenjerii cu aparatori frumoase, eu am dat comanda si pot sa-ti spun ca materialul este bumbac 100%, satinat, lucrat frumos. Poate iti faci o comanda ceva
alina.a de multe ori m-am gandit la tine. Ma bucur ca ti-ai facut curajul sa mai intrii la noi..si sper ca foarte curand sa deveniti "inconstienti"
Ramonika sper sa iesi cat mai curand din butoiul in care ai intrat, cred ca cel mai important este ca fetita ta este sanatoasa...cum nasti...conteaza mai putin. Curaj!
crlp deci saptamana viitoare te casatoresti...atunci eu de pe acum iti doresc Casa de piatra, sa va dea DD multa sanatate, fericire si o familie reusita
Laurairina unde esti fata tu asa pesimista?????...ca eu nu prea am vazut asa ceva la tine...prin ce ai scris tu acolo (frumos si adevarat)...pai dai dovada de un optimism extraordinar. Bravo tie!
Sper ca ai vazut pozele cu iepurila..c.are ieri a facut odata pipi intr-un papuc al lui Pustache si spre seara..a facut si in celalalt....am ras aseara de el...a fost criminal....parca stia ca e perechea papucului...l-a facut pe Pustache sa-si intoarca toata incaltamintea invers ca sa nu mai aibe asa surprize...
Coafura...sper sa ma mai "trag in poza" zilele astea sa ma vezi .
Si am si eu aceleasi stari pe care le-ai spus si tu prin toate emoticoanele alea..
ionelamaria si lacramioara felicitari fetelor pt vestile bune de la eco...tot asa!
RamonaC starea de lene este generala cred....imi pare rau, dar nu esti sihgura...iar legat de faptul ca nu te simti pregatita pt bebe...eu nu cred...cand ai sa-l vezi, ai sa fii foarte pregatita pt el si nu vei mai simti lene...ai sa fii o mamica foarte buna. Lasa gandurile astea, iesi din starea asta repede
Katy sper sa iei o decizie buna atat pt tine cat si pt bebe. iti doresc din inima sanatate
Smaranditza imi pare sincer rau pentru moartea prietenei tale ....dar asa cum spuneai si tu, trebuie sa incercam sa fim fericite pt ce avem, pentru lucrurile cu care am fost binecuvantate!
Monis multumesc pt lista, datele trecute sunt corecte! Ora de la cezariana nu o stiu.
Va pup pe toate...un we placut in continuare!
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Camy, tare frumusel iepurasul ( nu indraznesc sa spun dulce... ca suna sadic) 32+ AMR 8 sap Mihnea aniversarea nuntii POZE |
asa a zis si Pustache
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
vias spune:
iar "celelalte oua" am uitat cum mai sunt...nu mai stiu cand le-am vazut ultima oara...
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
dymomo77 spune:
Buna burtici
Bune bancuri lavi iar la mine unul se potriveste de minune cel cu soacra care e ca ziarul... Si la mine apare zilnic ... intr-o vreme chiar de 2-3 ori pe zi de ma luau toti nervii...
Pai dragele mele de aia ati pus voi pe sarcina 8 kg sau maxim 15 si eu fulguta 27 ca eu dorm mama de rup.... iar de restul am stat in pat plus ceva zeci de kg de glucoza. Pai asta noapte dormii de la 1.30 la 9.30 cu doua treziri una la 4 si una la 6 pt baie si pastile(dar oricum f scurte) si de la 12 la 14 inca 2 ore... asa ca nu ma mai mir. Vad ca is pe invers.
36+ Dan Mihail
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui camy_pus iar "celelalte oua" am uitat cum mai sunt...nu mai stiu cand le-am vazut ultima oara... |
Daca nici Pustache nu mai stie... e bine.... ca daca era frustrat stia si in ore
32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Buna burtici Bune bancuri lavi iar la mine unul se potriveste de minune cel cu soacra care e ca ziarul... Si la mine apare zilnic ... intr-o vreme chiar de 2-3 ori pe zi de ma luau toti nervii... Pai dragele mele de aia ati pus voi pe sarcina 8 kg sau maxim 15 si eu fulguta 27 ca eu dorm mama de rup.... iar de restul am stat in pat plus ceva zeci de kg de glucoza. Pai asta noapte dormii de la 1.30 la 9.30 cu doua treziri una la 4 si una la 6 pt baie si pastile(dar oricum f scurte) si de la 12 la 14 inca 2 ore... asa ca nu ma mai mir. Vad ca is pe invers. 36+ Dan Mihail |
lasa mami, somn usor... ca la cate nopti nedormite ne asteapta.... macar tu ai rezerva de odihna... si de unde sa slabesti de la oboseala si griji
32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
dymomo77 spune:
Ionela nu ar fi rau daca as putea face rezerve dar stii cum e... sunt suficiente doua nopti nedormite si gata rezerva...
36+ Dan Mihail
Evy30 spune:
Camy , am inteles . felicitari pt rezultatul negativ .
Eu mi-am luat preventiv si vaccinul pt dupa nastere , in caz ca trebuie sa il fac . Voi doi cu siguranta aveti acelasi rh .
spor la treaba fetelor care muncesc de zor .
la mine a fost soacra si a fost tare binevoitoare azi
mi-a facut supa , peste cod cu mamaliga si mujdei si vita la cuptor cu cartofi .
am mancat de am spart si acum ma pun la somn .
sa inteleg ca nimeni nu simte mici intepaturi pe jos prin burtik sau pe lateral la incheietura picioarelor? numai eu sunt dereglata ?
pupicei dulci
Evy 34+