Fulgusori de nov-dec 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 6
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Evy30 sa inteleg ca nimeni nu simte mici intepaturi pe jos prin burtik sau pe lateral la incheietura picioarelor? numai eu sunt dereglata ? Evy 34+ |
Si eu sunt dereglataSimt si eu intepaturi, dar nu le-am luat in seama ...
32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
roxyaly spune:
citat din mesajul lui Evy30 Camy , am inteles . felicitari pt rezultatul negativ . Eu mi-am luat preventiv si vaccinul pt dupa nastere , in caz ca trebuie sa il fac . Voi doi cu siguranta aveti acelasi rh . spor la treaba fetelor care muncesc de zor . la mine a fost soacra si a fost tare binevoitoare azi mi-a facut supa , peste cod cu mamaliga si mujdei si vita la cuptor cu cartofi . am mancat de am spart si acum ma pun la somn . sa inteleg ca nimeni nu simte mici intepaturi pe jos prin burtik sau pe lateral la incheietura picioarelor? numai eu sunt dereglata ? pupicei dulci Evy 34+ |
Si eu simt mici intepaturi la incheietura picioarelor.e probabil de la bebe care se misca si creste si isi face loc.
pup
33+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI
lylyana.ion spune:
bifez si eu intepaturile pe lista simptomelor de gravidoshenie
Lili 35 cu Alexandru
laurairina13 spune:
ioti si niste fete mai vesele nitzeel
vazut una bucata epulas...mama ce scumpiccc eeeeee Eu imi imaginam ditamai iepuroiu care va topaie pan la genunchi da el e asa mititel
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
laviniablaga spune:
fetili va invit al un pahar de must...proaspat stors din productia de struguri a sotului...e tare bun...m-am riscat si eu sa beau un pahar...desi probabil o sa fac din nou acid....dar...asa...ca sa nu ma apuce poftele cand deja o sa se transforme mustul in vin!
Lavi, 35+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Miramar spune:
Evy am avut si eu intepaturi jos pe mijloc exact sambata trecuta. Ma tineau 5', m-am intins in pat au trecut. PEste 2 ore din nou la fel. De vreo 3 ori m-au tinut.
Pe la inceputul sarcinii citisem undeva ca daca ai dureri/intepaturi persistente jos pe mijloc nu e semn bun. Eu pana acum n-am avut si nici persistente nu au fost nici acum. EU i le-am mentionat doctoritei n-a zis nimic (avea ce-i drept o fata cam grava, dar n-a zis nimic)
34+
laurairina13 spune:
Lavinia, multam de must, norocu tau ca am baut saptamana asta si mi-am facut pofta..ca altfel te puneam sa imi pui la curier..da cred ca ajungea vin la mine
Evy, eu nu am avut intepaturi, doar ma mai cauta cam des in ultimu timp fiimea in chiloti si pe la incheietura picioarelor, de zici ca ma cotrobaie prin toate cotloanele ascunse E o senzatie tare ciudata, dar placuta..Doar cand nimereste vezica e mai dureros
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Lavinia, multam de must, norocu tau ca am baut saptamana asta si mi-am facut pofta..ca altfel te puneam sa imi pui la curier..da cred ca ajungea vin la mine |
Rezolvam cumva si ajungea must...ca puneam conservant...asa am facut si anul trecut...si am tinut o sticla de must in frigider vreo 5 luni!...Nu vrei sa stii ce s-a intamplat cand am desfacut-o....explozie...nu altceva...a trebuit sotul sa varuiasca bucataria!
Lavi, 35+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
raluci_b spune:
Lylyana - sa traiesti pt bere, daca stiam intram mai de dimineata, da e soacra la noi trebuie sa stam cu ea
roxylai - 33 sapt? si mai ai 5 ? ai prog pt cezariana? scuze daca ai mai zis si nu am fost pe faza
eu ma mai duc la serviciu inca 4 sapt gata hotarat de pe 9 nov stam acasa
azi am mai cumparat chestii, pampersi, tampoane sani, biberon, ulei corp, doua prosoape, ratuste pt baita
33+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI
raluci_b spune:
citat din mesajul lui laviniablaga fetili va invit al un pahar de must...proaspat stors din productia de struguri a sotului...e tare bun...m-am riscat si eu sa beau un pahar...desi probabil o sa fac din nou acid....dar...asa...ca sa nu ma apuce poftele cand deja o sa se transforme mustul in vin! |
vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
il trimit pe sot la produs
33+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI