Fulgusori de nov-dec 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly
Andre te rog din suflet sa iti revi.Nu se poate sa cazi tocmai acum cand mai avem asa putin.Nu cred ca bebe Chiara isi doreste ca mami sa aiba stare asta de kkt.Asa ca lasa blue si hai la pink ca nu e rost de suparari.Avem o gramada de lucruri frumoase la care sa ne gandim .Poate ne vedem la vara in Italia cine stie.Cumnata/viitoarea nasa sta in Marina di Massa si poate ne vedem .Voi in ce oras stati?
M-ai inteles gresit, nu sunt blue, ma asteptam doar sa mearga mai bine. E superb la Marina di Massa, am fost acolo, ce-i drept, o singura zi. Noi suntem mult mai la sud, in Cosenza. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

ASA SOMN AM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DECI PENTRU FETELE BLUE...HAI SA VA BAG UN BANC SAU DOUA CA SA DEVENITI MAI PINK DECAT MASA DE LA CALCULATORUL MEU...CA E PINK A DRAKU....bANCURILE SUNT CU ARDELENI - DAR SA NU VA SUPARATI PE MINE CA NU AM NICI O INTENTIE SA FAC MISHTO...MAI ALES CA ARDELENII M-AU ADOPTAT SI PE MINE PE AICI SI ACUM SUNT CAM DE-A LOCULUI!

Un ardelean ce calatorea cu trenul pentru prima oara da sa intre în WC-ul de la un capat al vagonului. Cum deschide usa, se zareste în oglinda si zice:
- No, pardon, no!
Se adreseaza dupa un timp nasului, rugîndu-l sa elibereze WC-ul ca sa-l poata folosi si el. Nasul deschide usa WC-ului cu cheia sa speciala,si se zareste si el în oglinda, dupa care spune:
- Îmi pare rau, bade, dar nu-l pot da afara pe dînsul, ca-i ceferist de-al nostru!

Un ardelean vine in Bucuresti si asteapta verdele la un semafor. Un sofer trece cu viteza printr-o balta si-i umple pe toti cu zoaie, din cap pina-n picioare. Bucurestenii urla dupa el scosi din minti, numai ardeleanul se uita mirat.
- Apoi, stati linistiti ca trebe s-opreasca.
- Ce s-opreasca dom’le, esti timpit?! N-ai vazut ce viteza avea?
- Apoi cum, nu opreste?
- Nu. Da’ mata pe ce lume traiesti?
- Apoi la noi in Ardeal, cind se-ntimpla de te uda un sofer, apoi opreste, te ia in masina, isi cere iertare, te duce acasa, iti da sa maninci si nu se lasa pina nu stai la el vreo trei zile in gazda pe banii lui. Iar la plecare iti cumpara si televizor.
- Ei, pe dracu, zice bucuresteanul. Ti s-a intimplat matale asta!?
- Nu mie, da’ i s-o-ntimplat nevesti-mii!

Un ardelean vine acasa mai devreme de la cîmp si aude zgomote în dormitor. Se duce în fuga si-si gaseste nevasta dezbracata complet, întinsa pe pat, transpirata si gîfîind…
- Ce-i, ma nevasta, ce ai?
- Am infarct, zice ea.
Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cînd copilul lui de 4 ani zice:
- Tata, tata, unchiu’ Gheorghe este sub pat în pielea goala…
Ardeleanul fuge înapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice:
- Pai bine, ma nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa în pielea goala de-mi sperii copilul.

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

foarte tare bancul cu trenul

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

din categoria bancuri cu soacre

Soacra isi invita ginerele la masa.Ginerele, desi suspicios, accepta invitatia.
Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, …La un moment dat soacra iese la bucatarie.
Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe moare sub masa.
Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos.
La care pisica de sub masa: – YEESSSSSSS!!!!!

- Soacra-mea e ca ziarul.
- De ce, stie atit de multe noutati?
- Pe naiba, apare zilnic.

- Vecine, cainele tau mi-a muscat pana acum de trei ori soacra!
- Vai, mii de scuze. Cainele asta e incorigibil. Nu stiu ce sa fac cu el!
- Vinde-mi-l mie!…

- Mama soacra, cat stai pe la noi?
- Cat sunt primita cu drag, fiule…
- Ce pacat! Nici macar la o cafea nu stai?

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Toti oamenii de stiinta jucau pititea in Rai. Se pune Einstein si incepe sa numere. Toti se ascund pe unde gasesc, numai Newton ia o creta, traseaza un patrat cu latura de 1 m si se aseaza in mijlocul lui. Dupa ce termina de numarat, Einstein se intoarce si, binenteles il vede pe Newton:
Einstein: – Te-am vazut. Tu esti Newton.
Newton: – Imi pare rau, dar nu sunt eu.
Einstein: – Cum adica nu esti tu? Te cunosc f bine. Esti Newton.
Newton: – Ia priveste mai atent. Ce vezi?
Einstein: – Tu in mijlocul unui patrat cu latura de 1 m.
Newton: – Pai si ce inseamna Newton pe metru patrat?
Einstein: – Pascal.
Newton: – Pai vezi, el e!

Irinel Columbeanu cu Monica inchiriaza o camera la ultimul etaj la Intercontinental .
Monica ia liftul iar Irinel fuge pe scari in sus.
A doua zi faza se repeta, Monica ia liftul, Irinel fuge pe scari.
In a treia zi cand apar iarasi cei doi, receptionerul intreaba:
-Irinel, scuza-ma ca te intreb, dar daca alergi pana sus pe scari, cand ajungi ti se mai scoala?
-De sculat nu mi se mai scoala dar scot o limba…

Lumea se plange ca s’au scumpit toate …
Nu’i adevarat, salariul s’a ieftinit

Cele 4 minciuni fundamentale ale tineretului roman:
1. Da-mi 100.000 de mii pana maine!
2. De maine ma apuc sa invat.
3. Dezbraca-te, ca nu-ti fac nimic!
4. Lasa-ma, ca sunt virgina…

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

salutare burtici

am intrat sa va povestesc ca azi noapte am facut noapte alba . nu am reusit sa dorm deloc .
nu mai vorbesc ca am la et 1 un bebe care a plans toata noaptea . saracutul ...eu am impresia ca nu ii ajunge lapticul mamei si ei nu isi dau seama . are 6 sapt , a fost nascut prematur la 35 de sapt , si cred ca ar trebui sa ii bage si formula , insa nu pot sa ma bag eu ...ca o sa zica ca eu nu am de unde sa stiu .
i-am ajutat cu nr de tel de la domnul care aduce infacol acum 2 sapt si de atunci dormea noaptea , insa de cateva zile ...nu prea mai merge .

am dormit acum 2 ore dar sunt chiauna de cap ca am visat un bebe care era cat pe ce sa cada de pe un pod in apa , dar l-am prins .

nu stiu ce sa fac , ca mi-e cam rau. simt asa la capul pieptului o apasare . si simt ca am o burta maaaare , ca ma apasa pe capul pieptului . sa fie de la oboseala , sau ceva mai rau ?

am inceput sa am intepaturi prin vagin . bine bebe se joaca fix pe jos cu manutele si cu picioarele imi trage la ficat
si mai simt pe mijlocul burtii , jos de tot uneori o intepatura scurta . cand merg prea repede prin casa , sau ma asez pe closet .

sanatate tuturor si numai bine

Evy 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Atunci sa vin si eu si sa va zic ca am dormit tot asa per total vreo 3 ore toata noaptea????sau poate mai putin Iar acum mesterim si zugravim dormitorul....deci ioca odihna cu casa intoarsa pe dos...

dar si cand terminam...ce frumos o sa fieee

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Atunci sa vin si eu si sa va zic ca am dormit tot asa per total vreo 3 ore toata noaptea????sau poate mai putin Iar acum mesterim si zugravim dormitorul....deci ioca odihna cu casa intoarsa pe dos...

dar si cand terminam...ce frumos o sa fieee

mult spor la amenajat, sa vezi ce frumos o sa fie, vei admira tot timpul camera lui bebe

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lyly,
E dormitorul nostru in care zugravim acum si va sta si bebe, si e apartamentul in care stam provizoriu, nu ne vom bucura decat maxim un an de peretii astia..Sper totusi sa am ocazia sa apucam sa incepem si la noi acasa sa amenajam si atunci o sa fie cea mai mare bucurie. Pana atunci ne amenajam cuibul pt asta mica, sa fie primita in curatenie!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor

am recuperat si eu in sfarsit...citesc de ceva vreme ce tot scrieti pe aici

Eu sunt bine, azi-noapte am avut o noapte plina de vise urate...asa ceva....iar acum nu mai pot de somn....dar parcanici sa dorm nu vreau ca sa pot sa dorm la noapte....offfffffffff
Verisoara mea a plecat ...ce bine a fost cat a stat la mine...si timpul trecea mai repede...mai ieseam la un suc, la o plimbare...acum ma gandesc ca ma asteapta 2 saptamani in care ma voi plictisi ingrozitor de tare....

Am luat rezultatul, tot negativ, asta inseamna poate ca Flavius are acelasi rh ca al meu????...mi-ar place

Am facut poze cu iepurasul, dar nu am reusit sa-mi fac cu noua coafura....sa vad daca il prind pe Pustache diseara sa-mi faca niste poze...
...imediat descarc pozele si le pun pe contul comun...acum trimit raspunsul asta, apoi pun pozele si apoi raspund fetelor, cucuietelor

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput