Fulgusori de nov-dec 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

ionelamaria multumesc frumos, ai mare dreptate
sincer eu ma asteptama la asa ceva, sotul in schimb e mai increzator si acum mai dezamagit
am terminat puiul la punga magica, am si mancat...e fffffffff buna
am mancat si niste clatite cu dulceata de gutui buuuuuuuuuuuuuneeeeeeeeeeee
mai am, asa ca poftiti....

28+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

KATY ce decizie trebuie sa iei...Sper sa fii ok si DD sa te lumineze si sa iti dea gandul cel bun.

SIMINA sa iti traiasca printesica si sa fiti sanatoase amandoua.

RAMONAC nici nu imi vine sa cred ca esti deja in sapt 37.

IONELAMARIA salivez numai cand ma gandesc la prajitura ta cu piersici. Cum o faci? (daca nu e prea mult de explicat)

MONIS nu o trimiti pe mama ta si la Brasov? (hi hi)Cu prajituri bineinteles :))))))))))))

LAURAIRINA te pupic ...lasa babele ca trebuie sa isi faca si ele „meseria”

CAMY ce putin a mai ramas...2 saptamani.

Mergi la inceput

CRLP nu te necaji ca unii se eschiveaza cu privire la nunta. O sa vina cine simte si vrea asta cu adevarat si sa vezi ce frumos o sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

IONELAMARIA salivez numai cand ma gandesc la prajitura ta cu piersici. Cum o faci? (daca nu e prea mult de explicat)

Pai fac compozitia pt pandispan (varianta clasica) iar piersicile sunt taiate cubulete mici si puse cu zahar, vanilie si lamaie la scazut pe foc ( precum merele pentru placinta) Cand se racesc le amestec in aluatul pt pandispan si pun tot la cuptor . Mie imi place sa iese acruta prajiturica si destul de insiropata de la fructe.

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp

ionelamaria multumesc frumos, ai mare dreptate
sincer eu ma asteptama la asa ceva, sotul in schimb e mai increzator si acum mai dezamagit

28+ cu ingerasul Matei

Stiu cum e... si sotul meu a fost dezamagit de prieteni apropiati... sau pe care ii credea apropiati. oameni cu care a impartit casa mancare... iesirile si pe care credea ca se bazeaza nu au venit din motive stupide sau fara sa motiveze cumva. Nunta a iesit sssuuuuuper fara ei... si a inteles cine ii e prieten si cine nu

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

IONELAMARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lidia - nu cred... ca daca o prinzi ce prajituri face... nu-i mai dai drumul

monis 36
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

RAMONAC nici nu imi vine sa cred ca esti deja in sapt 37.

Asa-i??? Nici mie nu-mi vine sa cred. Atata m-am plans pe aici ca eu nu cred ca apuc 32 sapt...si cate si mai cate si uite ca mai am putin si o sa ma rog de bebe sa vina odata sa ne cunoasca .

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ionelamaria, vin acuma la prajiura ta, ca salivez de cateva ore. O facut si soacra-mea o praji cu mere, da nush de ce mi se pare ca are gust de mamaliga . O fi gresit ingredientele??? ca vad ca nici la fiu-sau nu-i place si se stramba la ea. In ultima vreme uita aragazul aprins si pleaca de acasa, sau lasa mancarea pe foc si sta la teleovele, parca mi-e frica daca o sa continue tot asa.

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna seara si d la mine
Azi nu prea am avut prileju sa intru p net, nu prea mai pot cum as vrea. Nu mai prea am acces la comp , dar cand prind ocazia ma revansez promit.
la toate.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +33 Maya Paula
AMR 7 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput