Fulgusori de nov-dec 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

CRLP salivez si eu dupa niste clatite de cateva saptamani bune, da nu se simte nimeni sa faca. Dar cu dulceata aia de gutui...moamaaa ce pofta imi facusi . Sper sa gasesc si eu saptamana asta niste gutui mai ieftine sa imi fac si eu 2 borcane macar, ca de mult nu am mai papat asa ceva si ce buna era cand eram mica si papam ceai cu dulceata de gutui pe painica calda....ioi, festin, ce mai..?!

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
O facut si soacra-mea o praji cu mere, da nush de ce mi se pare ca are gust de mamaliga . O fi gresit ingredientele??? ca vad ca nici la fiu-sau nu-i place si se stramba la ea.

(sa fi pus malai in ea ?!? )
Ramo, esti belea, zau

monis 36
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Pai daca e cu laudatu si eu am facut un lapte d pasare , va invit si p voi care vreti .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +33 Maya Paula
AMR 7 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:

CRLP salivez si eu dupa niste clatite de cateva saptamani bune, da nu se simte nimeni sa faca. Dar cu dulceata aia de gutui...moamaaa ce pofta imi facusi . Sper sa gasesc si eu saptamana asta niste gutui mai ieftine sa imi fac si eu 2 borcane macar, ca de mult nu am mai papat asa ceva si ce buna era cand eram mica si papam ceai cu dulceata de gutui pe painica calda....ioi, festin, ce mai..?!

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Dragutza, voi aveti mega image? Ca acolo au clatite...ai eu am salivat dar mi-a fost asa lene sa le fac incat am preferat sa rabd, asta pana le-am vazut pe raft la Mega Image? Auzi tu nu ai intrat in saptamana 38???? eu stiam ca daca ai sa zic 37 ed saptamani incheiate si ai facut 37 si 1 zi atunci esti in saptamana 38........ Asa am contorizat si la prima sarcina.... pup si bafta in gasirea clatitelor

Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
O facut si soacra-mea o praji cu mere, da nush de ce mi se pare ca are gust de mamaliga . O fi gresit ingredientele??? ca vad ca nici la fiu-sau nu-i place si se stramba la ea.

(sa fi pus malai in ea ?!? )
Ramo, esti belea, zau

monis 36
cu poze noi

o fi facut chiar praji de malai...exista prin unele zone ale tarii....eu chiar am mancat...are un fel de gust de budinca, parca

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Mai fetelor, dar de cate dulciuri vorbiti voi pe aici. Eu ma lipsesc de ele ca tare imi e frica sa nu ma fac cat malul....doar nu mai imi trebuie 19kg ca data trecuta...nu vreau care cumva sa depasesc 10kg

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

slaba activitate pe aici.....eu ma pregatesc pentru maine la control iar pe miercuri am eco si tare ma chinuie emotiile.
Auziti pe mine ma bate gandul sa nasc natural, dar a mea doctoritza nici nu vrea sa auda, avand uter cicatriceal....ma gandeam ca poate astept sa inceapa travaliul si ma duc mai tarziu, cand e deja prea tarziu sa fie cezariana...oare sunt prea truli?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Dragutza, voi aveti mega image? Ca acolo au clatite...ai eu am salivat dar mi-a fost asa lene sa le fac incat am preferat sa rabd, asta pana le-am vazut pe raft la Mega Image? Auzi tu nu ai intrat in saptamana 38???? eu stiam ca daca ai sa zic 37 ed saptamani incheiate si ai facut 37 si 1 zi atunci esti in saptamana 38........ Asa am contorizat si la prima sarcina.... pup si bafta in gasirea clatitelor.

Nu, avem in Alba Iulia decat un kaufland, dar la restaurante sigur as gasi si clatite. Insa din lipsa de finante, nu am mai iesit mai departe de parc saptamana asta. Dar maine trebuie sa-mi intre banii pe card si miercuri cand e sotul liber ii fac o invitatie la un restaurant .
Si bine zici tu cu saptamanile, ca de fapt am intrat in sapt 38 asa incet, pas-pas.....
Cu prajitura, sigur asa o fi facut(cum zice Monis), o fi incurcat malaiul cu nuca pisata, sau mai stiu eu cu ce...ca nu stie sa faca ea din alea mai speciale, cu malai si sa iasa cu gust de budinca. Oricum sa si-o pape, ca noi nici nu ne mai uitam la ea, dupa ce am gustat.

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Citat:

slaba activitate pe aici.....eu ma pregatesc pentru maine la control iar pe miercuri am eco si tare ma chinuie emotiile.
Auziti pe mine ma bate gandul sa nasc natural, dar a mea doctoritza nici nu vrea sa auda, avand uter cicatriceal....ma gandeam ca poate astept sa inceapa travaliul si ma duc mai tarziu, cand e deja prea tarziu sa fie cezariana...oare sunt prea truli?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Tu pe Mario l-ai nascut prin cezariana? Eu sincer te admir ca ai macar curaj sa te gandesti la chestia asta, cu toate ca dr tau nu vrea riscuri. Eu am mai scris ca mama mea a nascut prima data prin cezariana si apoi 3 nasteri naturale, cat se poate de normale. Si asta prin anii 70-80.
Succes iti doresc, sa iei decizia cea mai buna!

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Tu pe Mario l-ai nascut prin cezariana? Eu sincer te admir ca ai macar curaj sa te gandesti la chestia asta, cu toate ca dr tau nu vrea riscuri. Eu am mai scris ca mama mea a nascut prima data prin cezariana si apoi 3 nasteri naturale, cat se poate de normale. Si asta prin anii 70-80.
Succes iti doresc, sa iei decizia cea mai buna!

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

ba da...l-am nascut prin cezariana si in plus fata de asta eu mai am inca o taietura pe burtica avand in urma cu cativa ani o interventie chirurgicala de urgenta din cauza unui chist imens de 5/10cm

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput