Fulgusori de nov-dec 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Monis, buna

Ramona C, 37+? wawwwww! deja esti aproape la termen... inca o sapt si gata.... maaaama.... vreau si eu ca tine

Eu am facut o inventie de prajitura: pandispan cu piersici... acum e la copt... oi vedea ce iese. Principalul e ca ma doare spatele dupa operatiune. Ma intind putin cat e la cuptor...sunt cuminte

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

RamoC felicitari pentru semnatura!

Monis

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

RamoC felicitari pentru semnatura!

Monis

si merci...imediat ma ajungeti si voi.
Ionelamaria sa ma anunti cand scoti praji din cuptor, ca vin sa te ajut sa o tai .

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Ionelamaria sa ma anunti cand scoti praji din cuptor, ca vin sa te ajut sa o tai [/purple].

Am scos prajitura. A iesit buna. Te invit la o portie... de fapt... cine mai vrea? cine mai pofteste?

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Eu am trecut la despadurirea / despaducherea generala... am ramas cu par doar pe cap ... ma tot gandesc ca daca durerile astea noi nu sunt de la digestie... sa fiu gata...
Ionela as veni si eu la praji, dar am primit de la mama... vreo 2 feluri, geniale... dar imediat ce le termin, ma abonez la tine.
Normal ca RamoC e cu amrul asa de aproape... pana la urma din lista noastra e prima - ma refer la cele care scriu... Dar parca o vad ca ajunge fara probleme la 40+
Andre ce faci tu draguta? Iar pauza de forum?

monis 36
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

hello si de la minee

Raportez mare mare plictiseala, dureri de toate oasele dupa ce ieri am facut maraton in zugravit si asezat la loc dormitorul

Acu leneevesc..Raportez una discutie cu soacra si bunica sotului, care mi-au ros creierii cu 'cea nastere ', ca sa nu imi fac griji, ca sa nasc normal, ca nu ma taie, ca buni'sa a nascut la camp cat ai numara pana la 3, ca bla bla bla bla bla bla bla...Oare de ce lumea asta socoteste ca tre sa ia discutia si sa impuie capu cu diverse la o gravida pe ultima suta de metri???ca eu stateam bine merci linistita, si nu ma durea nici capu...Acu ma doare ca prea m-au pisalogit pe langa si fara rost..

Monis, si eu m-am chinuit ieri la o maree despadurire, ca maine am control pe capra la duamna', sa ne dea nenea doctoru verdictu cum mai stam...Si nu zic ce pe bajbaitelea m-am facut ca maine tre sa ma mai fac o data...

Am vazut pozele cu Simina, si ce fericita si calma era...si nu se mai vedea nici urma de burticaaa, si Maya zic ca seamana leit cu ea

Speram si Miany si Lumi sa dea vesti cat mai curand aici, sa vedem si pozicile..Ca eu pe Lumi nu am mai indraznit sa o sun, stiu ca trebuia sa vina vineri noaptea Richard, si sambata trebuia sa o externeze. Deci acum sigur sunt in aranjarea cuibului, acomodarea la noua familie, cu neamuri cu tot alaiu...

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

ziua buna burtici,

si eu pe-aici, nu ma simt prea bine, am avut o criza de stomac de numa'
si ma dor toate...nu-mi mai gasesc pozitia....
azi am tot stat pe tel cu invitatii, nu-mi vine sa cred cum se schimba lumea, la inceput toti au spus ca vin ca vai ce frumos, etc, si acum care mai de care nu stie cum sa se eschiveze...mie intotdeauna mi-au placut oamenii sinceri, dar se pare ca nu prea mai exista in zilele noastre...ma rog asta e...
am pus si eu o punga magic la cuptor cu niste pulpe si sper sa iasa buna
e prima data cand fac

va astept la degustare...cine pofteste, cine doreste.

28+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Monis, sa-mi spui cand sunt gata praji de acasa... fac alta si te invit.... ca doar nu speri sa tina prea mult aici

Laurairina, pai da.... si bunica-mea a nascut 11 copii si dintre ei pe vreo 2 acasa... dar ea a spus ca lumea se schimba si nu de geaba aflam pe zi ce trece mai multe lucruri... si ei mancau sanatos si traiau sanatos.... pe cand noi... Nu mai pleca tu urechea la ce spune lumea... ai sa vezi ca va fi bine... si fa asa cum simti tu ca iti e bine... pentru ce sa te supui unui stres suplimentar daca tu te simti relaxata asa?
Cat despre Lumi, nici eu nu am mai indraznit sa o sun... am vrut sa ne vedem vineri seara ( am fost in maternitate) dar nu a putut cobori, abia urcase... si era tarziu... si isi astepta si sotul sa apara in cateva ore...i-ar fi fost greu sa lase printesica iar singura sa ma vada pe mine. Astept si eu sa apara pe aici

Crlp, uneori e bine sa se intample asa... se mai cern prietenii... si stii pe cine sa te bazezi. Ai grija de tine... de voi... concentreaza-te pe jumatatea plina a paharului si arboreaza un zambet pe fata

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Buna si la ceas de seara

....astept sa se faca papica...sotul la dus ...asa ca am intrat sa mai vad ce mai faceti..

Raluci_b felicitari pt noile achizitii ale lui bebe

Evy unde ai gasit vaccinul?????...mie mi-a zis medicul ca imi face el rost de vaccin dupa ce am caurtat prin farmacii si nu am gasit...

...slaba miscare pe forum...asta inseamna ca va bucurati de we....bravo voua!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

camy doamne, mai este asa de putin, iti doresc numai bine, si chiar daca nu apar sun aici in umbra

http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png
Manu

dragalasa cat ma bucur sa vad ca ai scris...sa stii ca si "te citesc" din umbra

De fapt nu mai sunt 3 sapt...imediat mai sunt doar 2..de maie in 2 sapt plec la Tg Mures

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

slaba miscarea pe aici...sa inteleg ca va odihniti???

Ralia si rgagapie imi pare rau ca ati trait experienta statului in spital zilele astea. Sanatate multa va doresc!

Si eu am dureri jos ca la ciclu...sper sa nu fie nimic grav...sa mai stea bebe cuminte macar 2 saptamani..ca atat mai am pana merg la Tg Mures..

In rest...program de duminica si la mine....ma duc langa Pustache

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput