Fulgusori de nov-dec 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 12
lylyana.ion spune:
Buna dimineata si de la mine...
M-am trezit de ceva vreme iar acum cred ca mai bag o tura de somn. Ma chinuie in continuare aceeasi raceala...
Suzyca...wow, ce putin mai ai. Cum stai cu emotiile??
Raluci, astept mailul cu lenjeriile. iti dau o bericica
O duminica placuta!
Lili 35 cu Alexandru
Evy30 spune:
Buna dimineata
ma alatur si eu cu o cafeluta , desi cam tarziu ...
insa am dormit pana la 11.30 . caci noaptea nu ma odihnesc bine .
si eu am avut azi noapte o contractie nedureroasa . burtica era beton .a durat putin. si eu mai iau si pastile contra lor la fiecare 8 ore , insa corpul nu tine mereu cont ...
cred ca incepand din aceasta saptamana incepe disconfortul (contractii , intepaturi , mici dureri , senzatia de burta intinsa etc ), insa trebuie sa trecem peste toate.
referitor la fostul meu medic , am renuntat la el si nu am mai recomandat nimanui sa mearga la el . chiar daca aveau sarcini normale . insa unele lucruri nu se sterg din memorie .
repet :bebele meu sa vina sanatos , si noi sa fim sanatosi sa avem grija de el , in rest nu conteaza nimic .
de la 9 saptamani sunt sub urmarirea unui medic extraordinar , cu paciente in majoritate cu fiv , insa un OM .
pe care abia astept sa il vad saptamana viitoare ,sa vedem ce ne spune , ca am intrat pe ultima suta de metrii .
Evy 34+
roxyaly spune:
Neata buna
Am aparut si noi la cafeluta.Sper ca sunteti toate ok si ca va bucurati de week-end.
Va pupam si aveti grija de burtici
33+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI
monis5 spune:
Buna dimineata la amiaza si de la mine.
Am reusit sa dorm de la 1 la 10 ... dar am niste dureri ciudate... in fund (sper totusi sa fie digestia)... abia astept sa se intoarca africanii aia de doctori sa ma vad si eu cu al meu.
Am vazut si eu pozele cu Simina - f bine arata si subtire si satisfacuta... vrem sa vedem copila mai bine
Ralia - ma bucur ca in ciuda a ceea ce ai patit, macar te-ai intors cu impresii bune despre spital si moase si nasteri. AI grija de tine
Evy - nu ne zici si noua numele dr "ala" pls? . Dureri si intepaturi si tot felul am si eu, prin cele mai necunoscute locuri...
Rgagapie - imi pare rau ca a fost asa cum a fost, bine ca a trecut.
Sa stii ca organismul are intr-adevar capacitatea de a opri contractiile daca simt "pericol" pentru buna defasurare a travaliului. Cred ca sta in sarcina si puterea noastra a fiecareia, sa "educam" pe cei din jur. Cred ca este in f mare masura vina noastra ca moasele / asistentele / doctorii se poarta cum se poarta pentru ca toata lumea cand ajunge la spital / cabinet devine obedienta si se lasa la mana lor.
Menics - ma bucur ca ai dat pe la noi, sper ca esti bine
Crissa13 - ai grija cu efortul prea mare la serviciu... iar cu dormitul.. ai vazut si tu, cu vreo cateva exceptii toate avem cam acealeasi insomnii...
Suzyca - iti tinem pumnii sa fie totul bine
Raluci, Lavi, Simonette, Ali, Dankutza, s_alinutza, Miramar, Ionela, Lyly, Roxyaly - bun gasit
Lipseste multa lume... mmm... sper sa reapara macar de maine incolo.
Andre - unde esti?
monis 36
cu poze noi
RamonaCopot spune:
Hello fetelor,
si eu is cu forumul deschis dar cam obosita. Desi am dormit mai multicel azi noapte, acum am profitat de faptul ca era soacra la biserica si am trebaluit 2 ore rapid prin bucatarie. Am facut o papica de mazare si m-am chinuit sa degresez aragazul si chiuveta ca erau sub orice critica. Am terminat la fix, cand intram eu in camera am auzit ca a bagat si ea cheia in usa . Asa ma feresc de ea, de zici ca am facut ceva rau...dar iara a inceput sa ma enerveze. Sotul a intins-o la o cafeluta, asa ca mai stau la palavre cu voi.
Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI
Evy30 spune:
lasand la o parte diversele intepaturi si dureri , eu nu stiu de ce am de 2 zile dureri-intepaturi de ficat .
oarea da bebe suturi acolo ? sau o fi de la faptul ca eu iau 2 pastile de fier pe zi ?
mai aveti vreo idee ?
Evy 34+
RamonaCopot spune:
Am schimbat si semnatura!!!! veselie mare ca suntem in 37+...mamaaaaa se pare ca visele devin pana la urma realitate!
Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5Andre - unde esti? |
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Evy30 lasand la o parte diversele intepaturi si dureri , eu nu stiu de ce am de 2 zile dureri-intepaturi de ficat . oarea da bebe suturi acolo ? sau o fi de la faptul ca eu iau 2 pastile de fier pe zi ? mai aveti vreo idee ? Evy 34+ |
Eu cred ca de la piciorusele lui ca si pe mine ma bombardeaza non stop pe acolo, sau poate de la ceva ce ai papat si nu ti-a picat bine. Nu cred ca fierul e de vina. Sau mai iei si alte pastile in afara de fier si vitamine?
Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI
mishi spune:
Buna fetelor!
Si eu am "crescut" tot pe DC! Nu sunt o mamica in devenire, sunt o mamica ce are deja 2 flacai (unu de 3 si unu de 1 an).
Pe scurt, daca ati auzit de patutul de la Graco Contour Electra Deluxe care e vreo 10 milioane la magazin cu toate accesoriile posibile, am postat un mesaj la publicitate ca sa-l dau doar cu 3 mil, asta in caz ca auziti pe cineva ca are nevoie sau nu aveti timp sa va uitati la sectiunea aceea!
Sarcini usoare si nasteri usoare!