Fulgusori de nov-dec 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza! Raportez noapte super odihnitoare...Am dormit ca doi ingerasi de pe la 11 pana acum! Va invit la cafelutza pe toate!

Raluci...multumim pentru pozele cu SImina si mandretea ei de bebelina!

Pupaceala tuturor si o duminca frumoasa!

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

calda cu laptic sa poftiti va rog.amrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 4 zile ,azi nu o mai pun vineri vine bebe deci mai am luni ,marti miercuri si joi.am vazut ca ati intrebat ora,nu stiu aflu joi cand il sun pe dr ,deci fac cezariana la sp municipal cu dr anca florin.sant tare nerabdatoare ieri am aranjat si patutul si toata noaptea am privit patul este rozzzzzz,sper sa nu mi se intample ce a zis o fata pe aici ca a vazut 2 nasteri si la una ia zis toata sarcina ca e fata si a scos o mare puta.dc va fi asa o sa i stea bine in patutul roz si cu hainite rozzzzz sanatos sa fie copilul meu nu conteaza ,ceea ce va doresc si voua pup pe toate si sa ne ajute dzeu la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

lavi, suzyca - sarumana de cafea, o bericica sau un must ?

ralia, ragapie - ma bucur ca s-a terminat cu bine, atentie mare de acum in colo

pup u all, o sa plec sa ducem soacra la gara care a fost o dragutza zilele astea, mi-a adus o icoana ff frumoasa sfintita in grecia cu fecioara maria, dar lucrusoarele pt bebe au ramas in germania vine tata socru cu ele peste o sapt

am spalat si noi totul pt bebeloi inclusiv carutul toate husele, miros asa frumos

o sa trimit mail pe contul comun site-ul unde am gasit eu lenjeria de pat cea mai ieftina si de calitate.

33+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ce dimineatza serviti voi cafeaua dragi burtici!!!
Si ce buna eee!!! multumesc!

Eu cade obicei ma pregatesc sa merg la servici unde azi am o zi mai linistita. Cred ca azi cade pocinogul pe colegul meu mai mult ca eu mi-am sfasiat ieri un desht, intr-o conserva rau de tot!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
30+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 9+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Am trimis din greseala fara sa va urez o duminica linistita si insorita!
Multi la toate burticile si bebeii

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
30+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 9+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR, am avut o noapte aproape alba, m-am intors de pe o parte pe alta si m-am linistit numai in momentul cand bebelul meu mi-a tras niste picioare 5 la numar cred ca in 2 secunde , apoi m-am linistit pentru el saracutu, cred ca l-am intors ca si in masina de spalat plus ca am facut ture la baie de m-am saturat.Spre dimineata ce am mai dormit, si sper sa mai dorm in cursul zilei. Va

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am vazut pozele cu bebe Maya. Ce frumos! Ce fericita este Simina. E, na, iar mi-au dat lacrimile. SUnt cam instabila emotional. Asa mi s-a intamplat si cu bebe Nabila. Sa fie sanatoase si sa aibe noroc in viata.

Lidia am postat si modulul 1. L-am postat weekendul trecut.

30+ moi si Cezara Maria
AMR 10 saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Buna dimineata eu am dormit tare prost, aseara am avut cred niste contractii, primele dureroase, daca chiar au fost contractii... Nu mi-am gasit nicicum locul in pat, m-am tot foit de pe o parte pe alta, din cand in cand mi se intarea si burtica....in final s-a facut dimineata, am facut un ca m-au trecut toate apele pe timpul noptii, si acuma stau cumintica la calculator, astept sa coboare tati lu bebe din dormitor ca sa papam ceva de dimineata.
Va si va doresc o duminica insorita si linistita!

34+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Multumesc de cafelutza e tare buna.

Laura Garner subscriu si eu la ce au spus fetele - Doris, Betty, Evy - in Ro circula ideea ca daca ai facut FIV mai bine se merge pe cezariana ca sa nu risti nimic pentru un bb atat de mult dorit si greu obtinut. Alta explicatie nu am gasit niciunde, nici la doctori nici la moase nici pe net. Asa cum spune si Betty mi se pare o tampenie- doar toata lumea vrea sa-si protejeze bebelusul. Doctorita mea e adepta nasterilor naturale asa incat atunci cand mi-a vorbit de cezariana am fost socata. Avand mare incredere in ea insa (merg la ea de aproape 4 ani) am hotarat impreuna cu sotul in final sa mergem pe mana ei. Exprimarea ei exacta a fost - daca totul merge bine ca si pana acum (eram in 26 saptm. cand am avut discutia) putem sa mergem si pe nastere naturala daca asta doriti. Ce sa spun, aceasta fraza mi-a ramas in cap - nu pot sa-mi asum responsabilitatea asta sa fac ceva contrar recomandarii doctorului, asa incat daca ea recomanda cezariana fac cezariana.

Altfel da, observ trendul din Romania inspre cezariana - si sa vezi ce vehemente sunt mamicile care au nascut prin cezariana (lucru pe care nu-l inteleg, daca n-ai si experienta unei nasteri naturale sa faci comparatia).

Evy - doctorul ala e un idiot - nu e om ! Nu te mai gandi la el!

Superbe pozele cu SImina - bb Maya e o dulcica (abia astept poza mai mari) iar SImina arata foarte bine si extraordinar de FERICITA SI LINISTITAAAAA!!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata

Buna cafeluta...mmmm

Vad ca voi va plangeti de insomnii... pai eu dorm destul de bine. Ma mai trezesc amortita si ma intorc pe cealalta parte... dar noaptea trecuta nici macar la baie nu m-a trimis bebe... si am stat in pat pana aproape la 10. e drept ca adorm grelut seara... dar pun asta pe lipsa de activitate din timpul zilei... ( ca sa te foiesti prin casa si sa faci 2 linguri de papica e nimica toata)

Ragagapie si Ralia, e bine ca ati ajuns cu bine acasa si voi si bebeii si mai ales tot 2 in 1.

Suzyca, amr-ul tau e ... ma ia cu emotii. Va tinem pumnii sa fie totul excelent

32+ AMR 8 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput