Fulgusori de nov-dec 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 10
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Garner Raluci, multumim de poze! Simina, sa fiti sanatoase! Fetelor cu FIV, eu nu inteleg de ce v-au spus doctorii ca trebuie sa faceti cezariana pt ca ati facut FIV. Care este explicatia? Mie mi s-a spus clar ca nu are nici o legatura si ca dupa ce am ramas, chiar daca prin FIV, sarcina e tratata ca orice sarcina normala. Asta mi-a spus si Peter Kovacs (dr din Ungaria cu care am facut FIV) si ginecologul meu de aici. V-au dat vreo explicatie sau pur si simplu? Oricum vad ca la voi se arunca foarte usor la cezariana. Merci anticipat de raspunsuri! Laura 35+ baby Nicholas James www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
nu are nici o legatura sia sta stiu...sarcina decurge normal din momentul implantarii, dar nasterea in sine reprezinta un risc pentru copil si din pacate medicii nu prea vor sa isi asume un asemenea risc. Si mie mi se pare stupid, pentru ca in schimb isi asuma un risc in cazulo nasterilor normale; dar o sarcina obtinuta prin FIV poate sa fie unica sarcina obtinuta vreodata de acea femeie...acum inchipuie-ti daca se intampla ceva rau.
In fine, eu am vrut nastere normala prima oara cu toate ca la 37 de saptamani si 2 zile Mario avea 3450gr si 53 de cm
Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Si ca o completare, in general doctoritza mea merge pe nastere naturala in cele mai multe cazuri, dar la mine a insistat de la inceput la cezariana spunandu-mi ca nu merita sa incercam o nastere normala si apoi sa ajungem tot la cezariana si sa ma chinui degeaba, in schimb doctorul cu care am facut Fiv, mi-a spus clar ca pot sa nasc si normal cu toate ca bazinul meu este destul de mic, dar merita sa incerc si in legatura ciu bazinul avea dreptate la 1.62 aveam inainte de FIV 45kg si purtam masura 25 la blugi care cateodata imi era mare
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
rgagapie spune:
Noapte buna ma duc si eu la .
si somnic usor la toate.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +33 Maya Paula
AMR 7 SAPTAMANI !!!!!!!!
betty78 spune:
Noapte buna si de la mine...sa aveti o noapte linistita
pozele noastre
asa creste bebe Mario
simonette spune:
Si de la mine noapte buna!!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
30+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 9+!!!!!
lylyana.ion spune:
Sa aveti o noapte linistita, cu somn mult si putine drumuri la wc
Noapte buna!
Lili 35 cu Alexandru
crissa13 spune:
salutare burtici,
Am reusit sa ajung iar la zi cu cititul, mai greu cu turele astea la munca.
Bine ca sunteti in regula ralia si rgagapie.Sper sa numai aveti probleme.
Eu nu pot sa dorm sunt singura in casa pt ca sotul a plecat la pescuit si soacra imi e plecata la tara. In plus am niste picioare fff umflate, nu le-am mai avut asa niciodata. Am stat prea mult in picioare la serviciu - am avut inventar si inca nu am terminat. Sper ca maine sa stau mai mult jos, si o sa plec mai devreme.
Azi mi s-a tot intarit burta, si am mai am baut si un pahar de cola ceea ce l-a agitai pe bebe. Nu stiu ce treaba avea el in burtica dar am crezut ca o sa o rupa.
Incerc sa dorm! sper sa reusesc.
Noapte buna tuturor
29+
BoboMom spune:
Crissa, sper ca ai reusit sa adormi. Ar fi bine sa nu te mai obosesti asa la serviciu (sau in alta parte). Ai grija de tine si de bebe!
Laura 35+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)