Fulgusori de nov-dec 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 9
ali762000 spune:
Evy ala nu e doctor, daca asa s-a comportat cu tine. Mie dr cand a vazut ca nu pot sa raman pe cale naturala din cauza trompelor chiar el mi-a recomandat FIV si ma incurajat chiar mi-a si spus unde sa ma duc sa fac. Ar trebui sa cauti un alt medic care sa te supravegheze.
ALI
rgagapie spune:
, MA PRIMITI?
AM iesit ieri din spital
, dar am avut nevoie de ceva vreme sa imi revin. Experiente mea in spital nu a fost asa d placuta k la ralia. Am fost internata in salonul d travaliu cu vedere directa la sala d nasteri
. Daca ma gandeam cumva la nastere normala, acum sigur m-am razgandit
. Am reusit sa dorm doar 3 ore toata noaptea, iar dr. d garda a fost oribila, cu tigara in gura asista la nastere, vb f urat, o fata chiar i s-a oprit travaliu d frica ei a venit d vreo 3 cm dilatata si cu contractii, iar dupa c a consultat-o nu a mai avut nici contractii si nici nu s-a mai dilatat. In schimb moasele erau foarte d treaba si vb foarte frumos.
Eu mi-am luat perfuziile si la analize chiar se observa imbunatatiri, bb-lina e foarte activa, mai ales dupa c am ajuns aks (in spital ma speriasem k nu am prea simtit-o)
. In plus am vazut k
este f d treaba a fost chemat la 4 dimineata si a venit fara nici o problema.
Cam atat k ma duc sa fac ceva d papa.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+33
Maya Paula
AMR 7 SAPTAMANI !!!!!!!!
ralia spune:
imi pare rau de experienta ta, rgapapie!.. eu m-am simiti ok, eram chiar atat de curioasa in sala de travaliu ca jumatate din timp am stat cu ochii in sala de nastere, iar moasele si restul lumii nu a parut deranjat de lucrul acesta.. zambeau tot timpul..
ies acum putin. a vb cneva de ecler si mi-a facut pofta![]()
oli
28 +
Ana Theodosia
menics spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Buna si la ceas de seara ....astept sa se faca papica...sotul la dus ...asa ca am intrat sa mai vad ce mai faceti.. Raluci_b felicitari pt noile achizitii ale lui bebe Evy unde ai gasit vaccinul?????...mie mi-a zis medicul ca imi face el rost de vaccin dupa ce am caurtat prin farmacii si nu am gasit... ![]() ...slaba miscare pe forum...asta inseamna ca va bucurati de we....bravo voua! ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius Cristian AMR 3 SAPTAMANI![]() POZE |
camy doamne, mai este asa de putin, iti doresc numai bine, si chiar daca nu apar sun aici in umbra
http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png
Manu
menics spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Lavinia, multam de must, norocu tau ca am baut saptamana asta si mi-am facut pofta..ca altfel te puneam sa imi pui la curier ![]() Evy, eu nu am avut intepaturi, doar ma mai cauta cam des in ultimu timp fiimea in chiloti si pe la incheietura picioarelor, de zici ca ma cotrobaie prin toate cotloanele ascunse ![]() Laura, 35+ Mara TeodoraAMR 5 saptamani !! poze |
si multi
bravo ati reusit si casuta ai vazut, felicitari si nastere usoara
http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png
Manu
BoboMom spune:
Doamne, Evy, ce experienta ai avut si tu cu doctorul ala! Pai astia nu sunt oameni. Banuiesc ca ai scapat de el intre timp, nu? 
Rgagapie si Ralia, ma bucur ca s-a terminat totul cu bine! 
Laura
35+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui menics si multi bravo ati reusit si casuta ai vazut, felicitari si nastere usoara![]() |

si tie, ma bucur ca ne-ai vizitat si nu ai uitat de noi
..Tu ce mai faci? Esti bine?
Laura,
35+
Mara TeodoraAMR 5 saptamani !!
poze
betty78 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus Buuuuuuuuuun...si acum sa "vorbim" Betty..se pare ca noi avem cam acelasi AMR Ziceai ceva de aparatori...ia uite www.estiacasa.ro/prod/Set_dormitor_baby_Happy_Fish_0364.html" target="_blank">aici ce lenjerii cu aparatori frumoase, eu am dat comanda si pot sa-ti spun ca materialul este bumbac 100%, satinat, lucrat frumos. Poate iti faci o comanda ceva ![]() Va pup pe toate...un we placut in continuare! ![]() ![]() ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius Cristian AMR 3 SAPTAMANI![]() POZE |
era masina mea.....dar tot m-am enervat.
Super belea lenjeriile, iar preturile sunt super ok...chiar neasteptat de bune
Betty78
35+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Si eu sunt dereglata 32+ AMR 8 sap Mihneaaniversarea nuntii POZE |
si eu am astfel de dureri; cred ca ieri spuneam ceva de ele
Betty78
35+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

!
AMR 3 SAPTAMANI