Puiuti de Randunici 2008!! (319)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gecko, ce tare Patrick cu CIOC, CIOC! M-am amuzat de dimineata. Pe mine ma dispera Becca caci exact cand masina e pe centrifuga ea se chinuie sa-i deschida usa.. N-o deranjeaza deloc zgomotul, ba mai degraba cred ca i se face mila de bietele rufe ca-s smotocite asa si vrea sa le salveze!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Apropo de subiectul cu ce mai face copilul meu, mai nou are Becca un tabiet...merge la scoala la Razvan, se duce glont la usa scolii, baga doar asa capsorul pe usa si incepe sa zica incetisor asa de parca ar fi un secret: copiii, copiii!!! Si apoi mai tare...toata lumea o stie pe acolo si se amuza de ea! Si da oamenii la o parte din calea ei : padon, padon!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am deschis subiect cu intarcatul si m-au speriat cateva ca trebuie sa ma mulg... dar cu pompa nu iese nimic, doar cu mana, cateva picaturi... Dreptul nu are nimic, stangul insa are "bobite" si ma doare doar daca il ating, nu rau... Mihutza, Luny, voi v-ati muls? Astfel incat sa dispara "bilutele" din ei?

Copilul meu cel mic a fost foarte cuminte azi-noapte, numai ca la un moment dat si-a amintit... si ma tot cauta pe tricou, adormit cum era, a inceput sa si scanceasca... i l-am dat lui tati, l-a plimbat si s-a linistit. Dar dat fiind ca au spart in ultimele saptamani 4 masele si 2 canini, simultan, ca acum stau sa sparga ultimii 2 canini... e de inteles foiala asta.

Eu incerc sa-mi ridic moralul gandindu-ma ca voi avea parte de nopti dormite... dar tare mi-e greu, dor, frica... (Gecko, tine-ti bata deoparte, lasa-ma sa povestesc, asa mi-e mai usor ). Si vremea de afara parca ma simte... e frig si sta sa ploua... Uf!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Nicoleta, eu m-am muls putin dupa ce am intarcat. Tot asa cand am simtit niste galmite in san mi-a fost teama si am bagat putin pompa. S-au eliberat si a fost ok, nu s-a mai format nici-o galma... Si aici e la fel vremea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si capac, Stefan e ragusit...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
Eu sunt de garda, asa mai apuc sa arunc un oki pe-aici!
Va pup pe toate, va doresc sanatate multa si cat mai mult ZEN,(ceea ce imi doresc si mie!)
Si, specialpentru Remaliss

Sa fie cu noroc!

Gata, capul la fund ca am treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Nu ai zis, cum sunt sarmalele in bostan? Dulci rau? Ca in ceilalti bucatarasi nu prea am incredere ca sunt mari mancatori si tot ce are carne si nu misca pentru ei e numa bun.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

yo nu-s musai mare mancatoare de carni!.. ci de dulciuri...si am tot zis ca nu influenteaza bostanul gustul sarmalelor deloc, nu se indulcesc nici un pic!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Nicoleta, eu nu m-am muls...doar cand sanii erau efectiv BETON si dureau al naibi de tare, mulgi putin, cat sa se detensioneze...asa am procedat eu dupa lungi documentari despre intarcat..daca mulgi des, chiar daca putin, se produce in continuare, stimulezi secretia lactata...galmele nu trebuie mulse, se trag in timp, cu comprese, gheata si eventual masate usor..tu fa cum crezi...

Mergi la inceput

Clau, tare ma distrez cand citesc de don'soara 'padon'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Asteptam si noi sa se ridice ceata si sa mergem la targul de mesteri populari. Pana atunci mai bucataresc ceva, randunoiul s-a dus cu lista la piata

Nico, eu stiam ca nu trebuie sa te mai mulgi deloc. Doar masat la dus sa se duca galmitele. Hai, ca o sa treaca!

Clau, ce dulce e Becca cu "padon"
De azi dimineata Stef se triga singurel prin casa "Tee- Tee"
Nici nu mai stiu ce sa-i dau sa pape acum...ii dac un mar cu biscuiti...

Mergi la inceput