Puiuti de Randunici 2008!! (319)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
In blocul asta pana si duminica dimineata cineva "face ceva" cu tremuriciuri de pereti si galagie de avion Incredibil
Multumesc pemtru cafea ca simteam oricum mare nevoie
Noi suntem bine, Dudelle aproape fara muci , ieri un singur aspirat, azi sper ca-i gata. Oricum trecura si cele 10 zile regulamentare...vorbeati de imunizare, eu cred ca toate sunt apa de ploaie. Dar pe de alta parte, cand se ti-e copilul bolnav o saptamana da si una ba, inteleg nevoia acuta a mamei de a face ceva Teo in primii ani de viata facea tot felul de muci si febre de ma adusese la disperare, cu toate incercarile mele de a o proteja , imbraca, cocolii si infofolii. Doctorita ei atunci ne-a zis ca vaccinul nu are rost pentru ca nu prinde oricum cele mai noi tulpini de virus si in niciun caz pe toate , amigdalele nu mi-a dat voie sa i le scot...asa ca, disperata fiind, am recurs la varianta doi: ia fata si mananca inghetata, umbla dezbracata si fa ce vrei ca eu nu mai pot Oricum racesti! Si oricum racea dar eu ma stresam mai putin si copilul la fel
Vad ca a venit sezonul intarcarilor...acum chiar ca putem zice ca au crescut copiii nostri Multa rabdare si sanatate mamicilor care intarca, sa treceti prin asta usor si sa scapati repede!
Gudinde, sa-ti traiasca bunelul si sa fie sanatos! O comoara de nepoata are
Remallis bafta, sa vii cu vesti bune!
Clau eu cred ca ochelarii sunt chic! Si cum tie ti-ar sta bine, mandreste-te ca ai un accesoriu in plus O dulceata Rebe cum striga ea copiii
Ariel bafta la "cutiat" Mi-a placut cum ploi tu!
Valentina poate nu-l doare mai urechea, Dudelle asa face mereu cand e nervos sau nerabdator sau protesteaza pentru ceva! Se trage de ureche!
Luny must, pastrama, viata nene! Unde e ma Fadel ala al tau, ca eu nu stiu si tare l-as cunoaste !
Gecko bursuceala placuta in weekend, vad ca e cuminte bursucila de mai bagi si cate un mesaj! Te bate gandul sa scobesti dovleac????o, mama!
Bubu pupa-l pe TE ! Ce dulce trebuie sa fie el cand zice "ochii"...vreau si eu sa vorbeasca puiul meu
Naty nici noi n-am mai pus incuietoare la usi si sertare dupa ce am vazut cum au disparut coltarele in maxim o ora Scoase, lins lipiciul si puse bine la lada cu jucarii Ce rost mai avea? Pazeste bine farasul
Ramo mai tusiti?
Olgut brusc, citind povestea baietelului cu picioarele uscate si calde, am devenit fan Naturino Magazinul din Bucuresti stii pe unde se afla? Nu de alta, dar eu ghete nu-i pot lua lui Dudelino pe net ca are piciorusele grasute, bombate, late...cel putin jumatate din ce a probat pana acum nu-i venea asa ca nu pot sa risc .
Gata scrisorica, zic eu. Nu de alta, dar presimt ca si azi va fi o zi plina si nu ma mai vedeti pana maine.Ieri am tuns Dudelul, nu-s chiar multumita, e cam ciumpazit pentru ca n-a stat o secunda...nu te lasa copilul asta sa te apropii de nimic al lui! Par, unghii, pampers...oleoooo! Urlete si iar urlete! Am incercat sa pastram linia dar a cam iesit zig-zag Cred ca schimbam ciufoliciul.
In rest, mancare, musafiri, Teo cu meditatii si petreceri, vreme urata, copil nazdravan...nici nu stiu cum a trecut!
Va pup si va doresc week-end placut!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si noi vrem azi in Vacaresti la targul ala nu mai pot sa-l tin in casa, e ca leul in cusca, distruge tot ce prinde prin casa, dar sa vedem cum evolueaza vremea..si asa, afara vrea mai mult in brate, inca..asa face dupa ce a fost bolnavior...sa ia si el aer putin..
gudinde sa ne pove de sarmale, cum ti-au placut, si sa scrii si pe bucataras

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mimo libanezul e pe J.L. Calderon, cu Maria Rosetti, la semafor acolo te avertizez ca bunataturile de dulciuri au scoruri neica, adica intre 45 si 70 lei/kg, dar merita gustate toate, eu nu am ratat nimic:)))iti recomand cu ardoare trigoanele cu crema de lapte, 3 ron/bucatae una dintre cele mai misto lucruri pe care le-am mancat vreodata!! a, si mai au ceva gen cataif, teitei cu crema de laptre la mijloc, crima si pedeapsa de bun!! sa nu mai zic de humus, home made acolo, intotdeauna proaspat,reteta originala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, dar tu cum ai reusit sa nu faci mastita? Ca pe mine cu asta ma ameninta lumea care zice de intarcat cu galme...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata ..... mi asa de somn... si tre sa ma epilez acolo, ca marti am intalnire la gine, si mi-e o lene

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Luny, dar tu cum ai reusit sa nu faci mastita? Ca pe mine cu asta ma ameninta lumea care zice de intarcat cu galme...

mai, tocmai ti-am zis mai sus..tu cred ca suferi de simdromul 'ascultatului-prea-mult-in-stanga-si-n-dreapta, de unde ti se trag prea-multe-stresuri' si uite-asa, parerea mea e ca-ti faci mai mult rau decat bine cu manuta ta..sa nu te superi pe mine acum, dar daca tu imi vedeai si palpai sanii mei in saptamana aia, cred ca faceai atac de cord.Eu am avut mega productie atunci, desi credeam ca-i pe finish lapticul, dar la cum s-au comportat sanii, a fost exact invers..si pana la urma s-au tras si galme, s-a oprit si lactatia si a fost bine...dar beam cel putin 500 ml ceai de salvie pe zi, plus homeopatele, plus varza, plus compresele reci, astea puse de 3-4 ori/zi..

Mergi la inceput

inca ceva, Nicoleta, concluzia este ca tu stai super bine fata de ce am patit eu cu intarcatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, am tot cerut pareri si mi-e ca mai rau am facut... Eu am putine galme, numai in stangul... Iar despre faptul ca stau mai bine cu intarcatul, se intampla intr-un alt moment, ajunsesem sa alaptez numai seara si noaptea, de maxim 2 ori din fiecare san, probabil ca de la mutare si de la stres, oboseala, nici productia nu mai era ok... sau poate asa reactioneaza sanii mei... Uf! Nu o sa ma mai mulg, imi pun iar frunze de varza, comprese imi pun si din acelea... Ceai de salvie am baut ieri dupa-amiaza 1l, ultimul cam prea concentrat (bleah!!)...

Mergi la inceput

e groaznic ceaiul de salvie, la 500 ml eu puneam zeama de la jumate de lamaie si era acrisor...ma refeream ca stai mai bine cu sanii, fata de ce am patit eu, nu am prea povestit decat pe scurt, ptr ca eram in Apuseni...nici sa dorm nu puteam, de dureri, mi-era teama rau ca ajung la cutit galmele mele erau cat nuca, la ambii! eu zic ca e cat se poate de normal sa faci ceva pungute de lapte acolo, daca nu mai alaptezi, dar se vor trage, numa ca trebuie sa te tii de tratamentele astea..ti-am zis, dupa 10 zile mi s-au mai relaxat sanii a fost tare naspa si am mai citit ca un masaj usor ajuta la dispersarea pungilor de lapte create...la dus, cu sapun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Luny, hai sa-ti povestesc de Broncho-vaxom, in primul rand din punctul de vedere al consumatorului.
La viata mea , pana la 22 ani, am avut zeci de infectii de tot felul la nivelul sistemului respirator :sinuzite, laringite, faringite, bronsite si mai ales amigdalite.Am inghitit tot felul de antibiotice, faceam infectii cam la 3 luni.
La 22 ani am reusit cumva sa fac amigdalectomie, zic am reusit, pentru ca nu puteam face operatie din cauza ca niciodata nu eram complet tratata.(cred ca am mai povestit despre asta, la Bucuresti m-au operat)
Asaaa, dupa operatie, am inceput iar cu altele, faringite , laringite and co, si atunci un medic mi-a zis de B-V, pana atunci nimeni.
Si am ajuns la faza in care nu mai aveam ce antibiotic sa iau.
Si m-am apucat eu sa ia B-V, ca la carte, 10 zile pe luna , 3 luni, 1/zi cu 30 minute inainte de mancare dimineata. Pentru mine a fost medicamentul miracol, de atunci nu am mai avut infectii ca inainte, au foarte rare, mai mult viroze. La mine a functionat cu succes.
Tratamentul cu B-V se poate face de 2 ori pe an, primavara si toamna, se poate folosi si in fazele acute si preventiv.

Acuma despre medicament ce sa-ti spun, e un vaccin care se administreaza pe cale orala, la copii poate fi dat de la 6 luni, exista si forma la pliculet cu pulbere pentru suspensie orala, care se poate pune in lapte, apa , ceai , suc, deci ar fi usor de administrat.
Eu am in casa o cutie de B-v plicuri, inca nu i-am dat-o printesei, pentru ca am zis sa mai astept, noi nici nu am prea avut infectii respiratorii care sa necesite antibiotic (doar cea urinara ), dar daca ar da semne de ceva , nu as ezita sa ii dau, am incredere in acest medicament, si toate persoanele la care l-am recomandat au fost multumite si incantate de reezultat, mai ales cand era vorba de copilasi cu infectii recurente.
Nu o sa va apere de toate bacteriile, dar macar de cateva destul de pacatoase veti scapa, ex : Staphyloccocus, Streptoccocus, Haemophyilus, Klebsielle si mai sunt.De reactii adverse inca nu am auzit de la nimeni.

Evalueaza situatia ta, mai culege info si ia o decizie.

Ce m-am lungit, hai ca trimit sa nu pierd msj!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput