Puiuti de Randunici 2008!! (319)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara! Am ajuns si eu acasa. Sunt foarte obosita,
dar si fericita ca totul a iesit bine. Mancarea a iesit excelenta, toata lumea s-a simtit bine si cel mai important, bunicul meu a fost foarte fericit. La varsta asta, nu poti fi niciodata sigur daca va mai fi si la anul pt a-si sarbatorii ziua.

Multumesc pt urari. Sunt sigara, ca indirect, a simtit fiecare gand bun pe care l-ati trimis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am grija ,Oana ,cum sa nu.La botez am stat vreo 3 ore,ca sa nu exagerez si sa-mi fie rau,iar nunta nu cred ca o voi servi.Oricum,am ceva "emotii" ca luni am morfofetala si sper sa nu ma "certe" dr sau sa imi interzica iesirile.Si stau si ca pe ace ca imi aduc aminte ca la sarcina cu Sam la 24 de saptamani am avut prima internare si de atunci au inceput problemele si cum se apropie 24 de saptamani....Deja aberez,e clar

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

andreea, mai primesti un gand bun? LA MULTI ANI, bunicului!

mimo, mersi de sfatul referitor la cutii. am studiat oferta bamboo...scumpe pt ce vreau eu, ar creste pretul final al produsului prea mult. dar, mi-a venit ideea creata sa le fac eu. adica sa iau "blankuri" si le impopotonez eu. asa ca, nu ma voi plictisi la iarna

aaaaa, parca mai era ceva de zis...dar ce?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

simo, relax! stii cum se zice:"a 3 a oara e cu noroc!". o sa fie bine, o sa te interneze aia si o sa se roage de bebe sa vina.

ursulet, asa ma simteam si eu la bb2. nu-mi venea a crede! si acum il studiez pe teo cand doarme si ma gandesc ce minunatii de copii am.
azi m-am vazut cu "fostele" ?!? colege si ma simteam ca un extraterestru printre ele. ma intrebau daca nu fac si pe bb3 . valeuuuu! ce aveti frate cu mine? zoze? si tu? ...pai abia ma adaptez la terorizaurul asta, care se terorizareste pe zi ce trece (azi a vrut sa muste pisica de la tzara )....oricum, fac misto de al meu cand simt ca vine perioada bebeliceasca...insa se face ca ploua si eu "plou" pe langa el.
apropos, kya, ceva manifestari ciudate la ovulatie? hormonele? la mine da ...aceleasi simptome de pms, plus pic pic din tzitzi si nu numai (o sangerare usoara...), asa ca...extras de zmeur, plus capsule de salvie iar, insa sigur o dau pe homeopate iar si daca nici asa nu rezolv, voi face ce am facut "pe vremea lui alex", adica la fix 1 an juma, cand aveam aceleasi faze....adica o sa iau iar ceva AC, cu toate ca detest ideea...ufffffffffff

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

valentina, simptomele otitei depind de tipul acesteia. Daca e vorba de otita externa (inflamatie si infectie de conduct auditiv...de la exterior PANA LA timpan) atunci durerea este o caracteristica, durere spontana sau la atingere (copilul nu-si duce nici platit mana la ureche si nu te lasa nici pe tine sa o manipulezi). Mai apare senzatia de mancarime la nivelul conductului dar asta nu poti sa o afli de la Matei si apar si ganglioni mariti. FEBRA nu este o caracteristica obligatorie si ca si cauze ar fi indepartarea judicioasa a cerumenului (printr-o toaleta prea riguroasa), apa ramasa in canal si infectie suprapusa (din exterior).
In cazul otitei medii (de la timpan spre interior) durerea nu este obligatorie dar apare febra si pentru ca de cele mai multe ori boala vine dupa o infectie de cai respiratorii.
Cel mai corect e sa il duci la ORL-ist sa ii examineze urechea si sa decida tratamentul.
Cu prezenta mucilor nu am vesti tocmai bune. Probabil stii (sau poate nu, pentru ca in Ro la primul muc copiii sunt retrasi din gradinita) ca te vei distra o vreme cu ei si vei invata sa traiti in armonie. Important e sa nu faca febra, sa fie el bine in general, sa aibe chef de mancare si rabdare (tutun nu ca esti 2 in 1). Patrick a avut in fiecare luna un episod mucos. Nu am intervenit cu nimic pentru ca situatia nu a cerut-o si pentru ca el i-a purtat cu demnitate. Aici copiii sunt retrasi din gradinita doar daca au febra si necesita ingrijiri suplimentare (in sensul ca sunt mai maraiti si trebuie cineva sa ii poarte in brate toata ziua si sa-i legene si sa le cante bla, bla, bla). Altfel, mucii si chiar febra dusa pe picioare nu ii baga in arest la domiciliu. Parintii ii duc cu medicamentele la purtator (antibiotice, antitermice etc), completeaza formularul cu instructiunile de administrarea si ingrijitoarele se ocupa de treaba asta.

Mergi la inceput

raluca, nu am experienta cu naturistele, homeopatele etc asa ca nu te pot ajuta. Pantru mine vaccinarea antigripala este singura protectie. Dar cu gatul lui Sabin, cum ti-a zis si Naty, mergi sa il vada cineva. Multa sanatate lui Pavaroti moldoveanu.

Mergi la inceput

Naty, bine ati venit in lumea fanilor de farashe, maturi. Noi le experimentam de mult pentru ca nu avem piedici. Baiul e ca maturicea, ce e la set cu farasul, arata cam ca o perie...de dinti, asa ca primul lucru ce l-a facut puradelul cu ea a fost sa-si perieze dintii.

Ha, si ieri a experimentat copilul pentru prima data masina de spalat haine in actiune. E in laundry si usa e intotdeauna inchisa. Dar ieri a sesizat zgomotul centrifugii si a inceput sa faca CIOC, CIOC la usa, asa ca l-am lasat inauntru sub supravegherea mea si a tzopait ca un indian de extaz ca ce lucru minunat se intampla acolo.

Mergi la inceput

Gudinde, Multi ani in putere bunicului tau!!!!

Nu ai zis, cum sunt sarmalele in bostan? Dulci rau? Ca in ceilalti bucatarasi nu prea am incredere ca sunt mari mancatori si tot ce are carne si nu misca pentru ei e numa bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata dragelor, vin si eu la o gurita de cafea. Ce ceata urata este in Bucuresti!

Simo, stai linistita, o sa fie bine de data asta, tu fii cumintica, nu te forta prea mult si gandeste pozitiv. Si daaa, la fel o sa port si eu ochelarii permanenti , la birou, la televizor, la citit, dar nu si cand ies cu copiii in parc sau altele de genul asta. Ooricum mi s-a spus la control ca nu este de acum cum credeam eu ( adica o luna, doua) ci abia acum a inceput sa se manifeste ( ma refer la vederea mai slaba)...in general se manifesta dupa 30 de ani.

Vali, sanatate Mateiului.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ooooo, am vazut ca nu s-a servit cafeluta pe crenguta, luati de serviti! . Tare, neagra, amara pentru mine , restul cum doriti si cum poftiti, cu zahar, cu lapte, ness, capucino!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput