Puiuti de Randunici 2008!! (319)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Remaliss multa bafta!

La multi ani bunic de Andreea!

cat despre dovleac.. sa stii ca astia aici au jde mii de instrumente de toate felurile mai ales acum ca e sezon de Halloween.. au de taiat, de scobit in feluri si forme..

Clau hai ca o sa fii frumoasa si cu ochelari! eu intr-o vreme imi doream si eu ca sa fiu mai interesanta ..

multa sanatate la toti puiutzii bolnaviori!
gata ca nu ma mai lasa nici Andra si ma uit la "In puii mei"!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Na seara!
Noi am fost azi la prietenii cu care am fost la mare, cei cu baietelul de 1,10 ani si ne-am gratarit si am stat la taclale, foarte frumos. Apoi am ajuns acasa si am dormit pana la 7 seara

Vali, sa stii ca Vlad nu a facut febra la otita, s-a trezit la amiaza si urla de durere de ureche...l-am dus direct la camera de garda la budimex. nasol cu tusea lui Matei...cel mai bine sa mergeti sa-l mai consulte si sa-i dea altceva....mie mi se pare apa de ploaie pulmexul ala la ce are el...zic si eu...

Olgule, f. dragute ghetutele!

Naty, ce bunatate ai facut De care caracatita si fructe de mare ai luat? congelate?

Gudinde, la multi ani bunelului! sa fie sanatos!

Luny, deci Mufa s-a facut bine! ce bineeeee! va mai duceti la control?

Cuvinte noi pe ziua de azi: ochiu- si il arata si la plushuri si la el, la noi si bobo
Plus ca raspunde mereu cand il intreb cum il cheama "Teee"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bafta remaliss! sa le arati tu ce poti!

vali, teo a avut 2 otite tot fara febra, alex la fel, la ultima, far afebra. in general le fac spre sfarsitul bolesnitelor, ca urmare a mucisorilor. semne: agitatie "fara motiv", tipete ascutite, tras de ureche. eu imi dau seama daca e otita daca il apas pe ureche si il trag usor de lob si-l vad ca se fereste sau plange. cel mai bine mergi cu el la medic orl-ist, noi in general ajungem la gr alexandrescu, ca ai mei prefera sa faca d-astea in nocturne, in we . acolo se uita in ureche lui cu o lampita speciala, operatiune nedureroasa si ai verdictul instant.

luny si eu sunt anti BV si Luivac si alte goange d-astea....sunt vaccinuri orale, eu le evit. pt imunizare, acum teo ia septilin, dar in momentul in care voi gasi mai multe fete care sa ne cuplam sa comandam in germania, ca sa fie transportul cat mai mic pe cap de locuitor, voi face comanda de Infludo, care mi s-a parut cel mai cel dintre tot ce am testat. cica nu se recomanda la copii asa mici, caci e tinctura si are alcool, insa homeopatul meu a zis ca nu e problema, ca se dau 8 picaturi intr-un pahar cu apa, deci alcoolul e muuuult diluat. naty zicea ca vrea sa se "cupleze" cu mine , acum ceva timp zicea si bubulina ca vrea crema de putzi....nicoleta poate ne aude si poate ne sare in ajutor (ce subtila sunt )....

olgule, sa stapaniti sanatoase cizmulitele. eu mor de ciuda ca am gasit o sursa buna buna buna pt incaltari de la o firma buna, insa nu ofera transport , poate, daca reusesc eu sa aranjez ceva voi aduce cateva modele.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Arielu, eu ii dau lui Vlad Luivac, prima data, ne-a dat Stanciu...vad ca e ok pana acum, fara reactii sau altceva... Iar la putzi i-am dat vreo saptamana in fiecare zi si apoi am uitat Dar de maine ii dau iar, promit Si lui Stef ii dau Septilinul cand imi aduc aminte , ce zuza sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ariel,si eu vreau sa ma cuplez cu tine
edit:pt Infludo

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nico, eu sunt prin capitolul trecut acum, ala cu "tzitzile" tale...baga tinctura de salvie si efect garantat, scade productie, pana la inexistent.

luny, apropos de apa de ploaie de care zicea pediatra ta...septilinul i-a fost recomadat lui tata pt intarirea imunitatii dupa banuiala de LNH, de catre dr-a hematolog la care merge acum. septilin am luat eu dupa nasterea alexutei si in loc sa mai bolesc de 10 ori pe an, in stare nasoala, am ajuns la 1, max 2 bolesnite si alea slabutze...cum nu am mai luat, adica in sarcina, s-a vazut .

blanka, incearca biberonul avent, cu tetina cu flux reglabil, are 3 tipuri de dungi pe ea: I pt debit mic, II pt debin normal si III pt haplea. teo a preferat mereu III.

ursule si teo e topit dupa carucioare. si al meu e contra . varianta de compromis, carucior de cumparaturi cu legume in set de la furnizorii nostri comuni de la cluj . poate plimba si papusa cu el si legumele si mobilul si tot ce prinde...

vorbeati de jucarii...teo are zeci, sute...nu stiu, fara numar...de la alex, ale lui, ale noastre (mi-a furat cutia muzicala primita de la al meu de ziua mea , ca si eu sunt copil, nu? si am pasiuni ciudate ), dar adora sticlele de plastic, sculele lui tac'su mare, iar mai nou cutiutele mele de argint pt cadouri, pe care mi le fura din cutia de depozitare si le ascunde peste tot...
aaaa si jucaria preferata e "cin cin, saracul de el" (asta i-a ramas numele), pe care il smotoceste, il elibereaza din cusca, il alearga prin casa...alta jucarie preferata MAMA-sa, adica IO, care scot sunete dragute ("Teoooo, ma doareeeeee!"), care alerg si topai ca disperata dupa el, care e maimutoiul perfect, functioneaza fara baterii si e mereu aproape si nu se umple de praf .
revin, mai citesc din capitolul trecut, logic, de la coada la cap

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Vali, ai grija cu tusea aia...daca maine e mai rau ca azi, eu m-as duce cu el sa-l vada un doctor...zic asta ca-s patita..

Bubule, da, mergem pe 19 la control, si sa ne dea reteta de Bv..

Ariel, eu nu-s musai contra BV, mai ales ca ce am citit nu a fost de rau... ce sa zic, stii si tu ca la fel de apa de ploaie pot fi si vaccinurile orale, cat si naturistele...e pe-ncercate cred..stiu ca parca tu ai facut un tratament de intarire a sist. imunitar la Teo, nu au mai racit?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Remaliss,succes maine
Gudinde sa-ti traiasaca Bunicul
Clodute si Olga,ce papucei frumosi.Sa-i poarte sanatosi copii
Clau,si eu am cica-ochelaeri permanenti dar nu ii port.Doar cand conduc,ma uit la tv ,citesc...
Vali,David a avut otita la 1 luna jumatate si nu a facut febra,doar plangea de ne termina...i-a dat picaturi pt urechiuta si nasuc.offf
sanatate lui Matei

Tocmai ce ziceam aseara ca azi terminam cu "evenimentele" pe anul asta,ei bine,nu.La botez am primit o invitatie la nunta pt 8 noiembrie.Dixtractia continua

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cat costa Infludo? nu zic ca nu as incerca si d-astea, oricum, ica nu m-am hotarat ce sa fac cu B.V..sa vad ce zice si Lyvy, spunea ca stie ea ceva..
NB

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Simo, tu ai grija de burticuta!!!

Remaliss, bafta multa! Tinem pumnii!

Luny, prietena mea i-a dat Alexiei BV, ea a fost tare multumita, mai ales ca merge si la gradi si nu a racit decat f. putin si usor, in comparatie cu Vlad!

Mergi la inceput