Puiuti de Randunici 2008!! (319)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am facut astazi, la litera, reteta lui Luny (de fapt a pompierului) cu caracatita....

Celor anti-fructe de mare atata am a le spune, precum Dan Diaconescu: nici nu stiti ce pierdeti!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Gudinde, sa-ti traiasca bunicul si sa fie sanatos!
Clatitele tale brasovene sunt in planurile mele de viitor...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Va multumesc tare mult pentru incurajari, am nevoie pt ca sunt tare stresata, mai ales ca cele 6 ore de examen nu sunt suficiente. Trebuie scris mult si calculat pe masura!Abia stept sa treaca ziua de maine!
Ramo, ai retinut foarte bine, e examenul de expert contabil.
Lyvy, raspund maine la intrebarea ta, acum imi tremura pur si simplu mainile pe tastatura, nu pot scrie mult. Nu cred ca are sens sa spun daca Rebe m-a lasat sau nu sa invat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty ne bucuram mult ca ati incercat reteta, v-a placut si a iesit gustos totul! iti trebuie oareshce curaj sa te bagi la o reteta d-asta!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Sunt un om pierdut...
S-a prins cum sa desfaca sigurantele de sertare si usi si a deschis usa de la gunoi de sub chiuveta, a scos farasul, l-a pus pe fata si a inceput sa-l linga
Inca tuseste de-i ies ochii din cap si-i vine sa verse dar a inviat, numai prostii a facut toata ziua, sunt rupta (si acum si singura acasa)

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu ce sa mai zic, ca nu am avut niciodata blocatoare de sertare, usi etc, ptr ca nu am apucat sa cumpar, am tot uitat si pe mine m-a terminat Mufa cu astea, deja m-am obisnuit, pur si simplu il las sa-si faca treaba si eu ma uit la el, impasibila... ca altfel, nu e chip..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Pai acum ar fi si tarziu sa mai iei, Luny, ca-i duce mintea pe astia ceva de speriat, nu-i mai poti pacali. Asta m-a socat ca na, a lins farasul in care se strange mizeria; ca in rest, la scos cratite, linguri, galagie, bagat prin masina de spalat, pe sub pat sau in cada, etc, etc, etc suntem experte demult

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie care sunt semnele otitei?

Eu cred ca o iau pe aratura. Joi a fost bine, mai tusea putin si l-am scos afara vreo ora, vineri la fel. Ei bine aseara iar l-a apucat o tuse de mama -mama. Azi, de cand s-a trezit cred ca a tusit aproape non-stop. CE sa-i mai fac???? De o luna si ceva ne chinuim cu muci si tuse.

Si azi l-am observat ca si-a dus de cateva ori mana la urechea dreapta. De-asta intreb de otita!

Pana acum i-am dat doar Pulmex si Ambroxol- 10 pic/3 ori/zi. Am sunat-o azi pe dr si a zis sa-i fac frectie cu spirt. Si a avut efect vreo cateva ore dupa aceea. Si am uitat s-o intreb de aerosoli, ca vad ca voi ati apelat la ei. Dar maine o sun iar, daca nu se mai linisteste putin.

Valentina cu Matei si 22+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Naty, apropo de nazbatii, azi eram atat de obosita ca am atipit putin. M-am trezit cu Matei care mi-a adus ibricul de pe aragaz in pat. Am sarit ca arsa..Cand m-am dus in bucatarie, mi-am dat seama ca se urcase pe blat , deschisese usile de sus, scosese ceaiul, pusese acolo o cana....de-astea...

Mergi la inceput

M-am mai linistit putin, ca vad ca la otita de obicei copiii fac febra.

Mergi la inceput