Puiuti de Randunici 2008!! (319)
Raspunsuri - Pagina 3
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gudinde Remaliss tin pumnii stransi. Osafiebine osaieiexamenul! Si acum dragele mele, luati si serviti ca astazi fac cinste: Il serbam pe bunicul meu care implineste 84 de ani! Pana plecam la el, am cuptorul, frigiderul pline, m-am culcat la 2 si tot mai am. Clatitele brasovene sunt facute, mai am doar sa le bag un pic la cuptor cu smantana si cascaval deasupra inainte de a pleca. Dovleacul cu sarmale sfaraie in acest moment. La capitolul dovleac, eu sarmalele le-am facut aseara/noapte in mod traditional (exceptie facand condimentele; eu din astea pun mai multe). Am stins focul azi noapte cand erau aproape facute si acum le-am mai pus pt doua ore cat sa se faca si dovleacul (sa vad cat timp o sa aiba nevoie). Declar scobitul dovleacului munca silnica!!!!!! Poate fetele din America au vreo tehnica speciala care se apica de Halloween si o impartasesc cu noi, ca eu una nu cred ca am sa mai repet reteta asta datorita acestei parti. Si acum, daca tot am stat si scobit atata, trebuie sa fac rost de o reteta buna de placinta cu dovleac, ca am ramas cu miezul. PS: Anca f bun sfatul tau cu tava de sub dovleac. |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
LMA BUNIC DE ANDREEA, SANATATE SI..PETRECERE FRUMOASA AZI, CA OSPAT SIIIIGUR O SA FIE!!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Hello,
Gudinde, la multi ani bunicului tau si multa sanatate.
Remalis, multa bafta la examen.
Toata lumea doarme la mine, asa ca stau putin si eu...Azi am fost la control la Oftalmologie...rezultatul, am nevoie de ochelari. PERMANENT!!! Nu doar asa la calculator, televizor, citit...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
mikydoozza spune:
sal!
si noi am racit intre timp. alexia prima cu muci si tuse si apoi eu (de ieri) multumesc lui Dumnezeu ca ea a ramas doar cu putini mucisori k eu sunt praf fara febra dar cu o tuse de ma omoara . naty si eu tot cu masca pe fata. ii dau alexiei nurofen, vit c, zyrtec pt raceala si continuam si cu ercefuryl si ecoflorina pt diaree.si regim alimentar.
spuneati de imunizare. si noi de luna asta tre sa incepem . noua ne-a recomandat pediatra tinctura de propolis si tinct de echinaceea. am treminat cu injectiile cu d3. si mai luam si osteocare 10 zile pe luna. de pe 15 tre sa incepem cu tincturile. altervativ. dar daca e cu raceala asta ar trebui sa amanam?
eu inca nu am apucat sa-i iau de incaltat pt iarna. am primit de la o colega niste ghetute f fumoase imblanite sif usoare , dar sunt nr 20 si nu cred ca o sa-i mai vina la iarna
referitor la jucarele si noi avem o gramada de prostioare luate de tot neamul. si de calitate doar eu ii cumpar. restul sunt din alea de la tarabe. a primit de la soacra-mea ieri 2 carti. una cu animale si alta cu fabule. i-a citit ea ieri cateva.
veioza noi avem una gen un bec invelit intr-o chestie din plastic cu floricele. nu stiu daca am descris-o tocmai corect. deocamdata avem un bec colorat care face o lumina difuza. cand incepem cu cititul o sa schimb becul.
toate randunicile. scrisorica nu prea sunt in stare sa fac.
lyvy spune:
apoi mai fetelor, eu am fost la servici, am venit si va gasesc cu 2 pagini, ce mestesugiti acolo
Remaliss,Multa bafta la examen!!!LA ce dai??? Ce face gogosica !!!
io ma duc sa spal masina.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Nicoleta spune:
Neata . Geanta de piele nu e de piele, asa parea... mi-am luat-o de ieri... azi am cautat incaltaminte de pici. Doar lui MAtei i-am gasit ghetute cu siret, piele-piele, mergem iar sa-i cautam si lui Stefan (adica erau, dar peste 80 de euro si totusi...). Olgule, ue farduri nu folosesc... dar poate pica si la mine ceva de imbracat, ca am vazut pe undeva reduceri frumusele... Kleider Bauer... Paaaaa.....
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
lyvy spune:
La multi ani bunic de Andrea!!!!!!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
ramo_cata spune:
gata am terminat vinetele,acum sunt la scurs,miros toata a vinete coapte ,acu' m-as duce sa ma arunc in cada cu apa dar mai e putin si se trezeste andrutza...am facut si curatenie in bucatarie si un pic in baie ,dar asa pe unde vede ochiul soacrei...de gatit nu mai gatesc o las pe maine,aveam de gand sa fac si eu sarmalute in dovleac dar o aman pentru saptamana viitoare ca vine sor'mea in vizita...
mai am si maine un rand de trebaluit..sa toc cativa ardei si sa curat 2 conopide sa le bag la congelator,plus mancarica..si sunt in pana de idei...
ramo_cata spune:
myki multa sanatate alexiei si tie
nicoleta tre'sa-ti cumperi ceva ...daca nu farduri macar o bluzita sa-ti mai ridici moralul...eu daca intru in butoi rau si simt ca nu mai pot..musai sa fac ceva..ori sa merg la coafor,o schimbare mica de look,ori achizitionez ceva nu are imoprtanta ce ...asa ca spor la shopinguiala si sa ne mai dai vesti despre titzi
luny spune:
clau nasol...dar tie iti sta bine cu ochelari, o sa fii sic!
Mufa a inceput sa pape cate ceva de cateva zileDoamne, da sa nu cobesc, plsssssssssss
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!